braza 06.05.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Portki poszły w pole, nie chciały się trząść. One - te portki - to się na pewno trzęsły, tylko poszły w pole, żeby nikt nie widział, jak się trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Hm - muszę to przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Hm - muszę to przemyśleć... Jeszcze nie śpisz Noooo, niezłą dawkę adrenalinki zażyłaś Nie ma co przemyśliwać, tak było, ja Ciebie to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Żesz, Ty to mnie zawsze wyczujesz! Dzień doberek z raniutka, chyba piękny dzień przed nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ano, dzień doberek Piękny dzionek, fakt!!! Aż się żyć chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 słoneczne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 słoneczne witanko Hejka Króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Gdzie Ty łazisz cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Gdzie Ty łazisz cały dzień? Melduję, że miałam parę spraw do załatwienia, a od 15 terroryzowałam K-lin Za chwilę zrobię kolację i wracam juz na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Gdzie Ty łazisz cały dzień? Melduję, że miałam parę spraw do załatwienia, a od 15 terroryzowałam K-lin Za chwilę zrobię kolację i wracam juz na dłużej Masz pułk cały do wykarmienia??? Pewnie przyjdziesz jak mnie już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Właśnie jestem, trochę tu trochę tam - pewną łazienkę poprawiam Kolacja zjedzona, a i z Szanownym pogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Liczba mieszkańców Koszalina nie zmniejszyła się drastycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jeszcze nie Może dlatego, że Ravka żadna tym razem nie przejeżdżała obok Co słychać?? Bo u mnie wiadomośc taka, że Księżniczka podkuta Mogę spokojnie, bez obaw o podbicie spacerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 U mnie słychac tyle ze mój mąż znalazł sobie nowe hobby i w sobote je przywiezie. Nowe hobby robi wrrrrrrrrr a ja bedę robiła za plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 U mnie słychac tyle ze mój mąż znalazł sobie nowe hobby i w sobote je przywiezie. Nowe hobby robi wrrrrrrrrr a ja bedę robiła za plecak Motór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 U mnie słychac tyle ze mój mąż znalazł sobie nowe hobby i w sobote je przywiezie. Nowe hobby robi wrrrrrrrrr a ja bedę robiła za plecak Motór nio, chyba z Ew-ką na jakis zlot się musimy umówic Tym chłopom na starośc to wszystkim tak odbija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 U mnie słychac tyle ze mój mąż znalazł sobie nowe hobby i w sobote je przywiezie. Nowe hobby robi wrrrrrrrrr a ja bedę robiła za plecak Motór nio, chyba z Ew-ką na jakis zlot się musimy umówic Tym chłopom na starośc to wszystkim tak odbija? też Ci odbije ja juz mojemu mrancę ,żeby obejrzał sie za większym cokolwiek to znaczy motorem Nasza Savage jest śliczna ,ale jak zobaczyłam te cuda motorowe na zlotach i na kilku usiadłam .....to juz teraz wiem czego oczekuję od motoru Braza ....soooory za wtręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Rany julek!!!! To sobie zaszalał!!! Pocieszające jest to właśnie, że z Ew-ką na zlot pojedziecie No w końcu Tobie tez się coś od życia należy, no nie!!!! Mam juz zrobione, ale za diabła nie moge wgrac zdjęć! Fotosik się biesie, a teraz jeszcze imageshack wariuje A tylko 3 zdjęć brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Eeee, no Ewcia, co Ty!!! Jakie sorry - częściej proszę Ja się kiedyś byłam uprzejma w roli plecaka na suzuki przewieżć - nie powiem - adrenalinę to przez trzy dni jeszcze miałam na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A ja nawet na komarku nie jechałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts