braza 07.05.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Spokojnie, wszystko jeszcze przed Tobą Odnoszę wrażenie, że w obecnej chwili to raczej z własnej woli na motor bym nie wsiadła - no, chyba, że z kimś baaaardzo zaufanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No mnie się też nie marzy kariera dawcy narządów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Motór super rzecz, ale ten epizod mam już za sobą Raczej już nie wrócę do tematu, bo jak sobie powspominam jak to było, to wiem, że za dużo mam do stracenia. I kolana rozwalone, więc no way Ale zabawa fajna - jak się używa mózgu nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 co do odbijania, to ja się tak też wtrącę, że każdemu chłopu coś na starość odbija.. tzn pozytywnie na jakimś punkcie... mój z kolei nie na motor, ale terenówkę zapadł... no ale nie powiem moc koni też do mnie przemawia i fajnie się takim błotniakiem jeździ jak pasja to pasja no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Otóż włąśnie, Mojny też ma takie marzenie o terenówce, choć nam to raczej silny van by się do wożenia turystów na wycieczki przydał. Zresztą, póki co musi wystarczyć to, co jest. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A mi się marzy terenówka, oj marzy mi się!!!! Ravka4 rzuca mnie na kolana, ale i na jakiejś mniejszej (czyt.: tańszej) bym poprzestała z zadowoleniem Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzień doberek Brazko - spróbuj znaleźć używaną na pewno będzie tańsza. Mój kolega właśnie kupił taką CRV (sprowadzaną z Niemiec) za śmieszne pieniądze. Minie się marzy taki Outlander Mitsubishi - tylko czemu u nas taki drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Maluszku!!!! Zastanawiam się właśnie nad taką używaną. Mam to szczęście, że bardzo zaufany kolega sprowadza samochody z Niemiec - no to szansa jest Ale najpierw to cholernie prawko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A mi się marzy terenówka, oj marzy mi się!!!! Ravka4 rzuca mnie na kolana, ale i na jakiejś mniejszej (czyt.: tańszej) bym poprzestała z zadowoleniem Dzień dobry wszystkim Rav4 - ten temat był u nas na bieżąco podoba mi sie... nawet bardzo mi sie podoba ,ale brak uzasadanienia do zakupu terenowego kiedy my tylko po asfalcie jeździmy bedzie za to Vectra -kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 hej braza donosze , ze w sobote trzymam kciuki razem ze stukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja to mam ochotę poszlajać się trochę po wiejskich drogach Może w końcu się uda Jakby nie patrzył, terenówki od dawna wzbudzają mój nieukrywany zachwyt, aczkolwiek niekoniecznie wszystkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 hej braza donosze , ze w sobote trzymam kciuki razem ze stukiem Trzymajcie, trzymajcie!!! Ty się nawet mocno zepnij w sobie i pocharcz zdrowo Pozdrów Stuczków ode mnie serdeczniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Maluszku!!!! Zastanawiam się właśnie nad taką używaną. Mam to szczęście, że bardzo zaufany kolega sprowadza samochody z Niemiec - no to szansa jest Ale najpierw to cholernie prawko ... a to jak masz taką szansę i ten kolega może znaleźć Ci naprawde fajne autko to może jakieś lepsiejsze terenowe niż RAVka bo to chyba bardziej SUV miejski niż terenowy jest. a paliwko faktycznie drogie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A mi się marzy terenówka, oj marzy mi się!!!! Ravka4 rzuca mnie na kolana, ale i na jakiejś mniejszej (czyt.: tańszej) bym poprzestała z zadowoleniem Dzień dobry wszystkim Rav4 - ten temat był u nas na bieżąco podoba mi sie... nawet bardzo mi sie podoba ,ale brak uzasadanienia do zakupu terenowego kiedy my tylko po asfalcie jeździmy bedzie za to Vectra -kombi Ew-ka - u mnie też już na drodze asfalt położyli ale to w niczym mi nie przeszkadza, żeby kiedyś nabyć drogą kupna móje wymarzone autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja to się na samochodach znam, jak nie przymierzając, kura na snowbordzie Ale kolega ów jest do tego mechanikiem. Zaproponował mi na początek Kia terenową i ... nawet mi się podoba. Jeśli już w końcu wypali to prawko to chyba się na nią skuszę!! O lepsiejszej terenówce pomyślę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ew-ka - u mnie też już na drodze asfalt położyli ale to w niczym mi nie przeszkadza, żeby kiedyś nabyć drogą kupna móje wymarzone autko ładne ono jest na pewno spełnisz swoje marzenie no chyba ,że w tzw.miedzyczasie zmienisz obiekt zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ewcia, a ja z innej beczki ... gdzie Ty wynajdujesz takie cudne złote myśli?? Najpierw ta o dyskusji z idiotą, a teraz wieko od trumny No przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ew-ka - u mnie też już na drodze asfalt położyli ale to w niczym mi nie przeszkadza, żeby kiedyś nabyć drogą kupna móje wymarzone autko ładne ono jest na pewno spełnisz swoje marzenie no chyba ,że w tzw.miedzyczasie zmienisz obiekt zainteresowań cieszę się, że Ci się podoba Kiedyś pewnie spełni się to marzenie ale chyba nie szybko bo jakoś nie mam tylu pieniążków, żeby kupić to autko. No chyba, że znajdę taki używany w drobyrm stanie to wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja to się na samochodach znam, jak nie przymierzając, kura na snowbordzie Ale kolega ów jest do tego mechanikiem. Zaproponował mi na początek Kia terenową i ... nawet mi się podoba. Jeśli już w końcu wypali to prawko to chyba się na nią skuszę!! O lepsiejszej terenówce pomyślę później kia to też fajny samochodzik i dobrze się w terenie sprawuje A kiedy prawko robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Prawko teraz w sobotę - trzecie podejście, w mordę jeża I mam nadzieję ostatnie, bo już mnie to nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts