kaśka maciej 08.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Braza, pierwszy samodzielny wypad na zakupy do marketu=bezcenne przeżycie Życzę jak najszybszej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Braza, pierwszy samodzielny wypad na zakupy do marketu=bezcenne przeżycie Życzę jak najszybszej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Braza, będę trzymać w sobotę, a jutro piszę geografię razem z Depesią. I tak, z tęsknoty zajrzałam W końcu zatęskniłaś Jutro zaciskam za Ciebie, Depsię i Rrmisię (Jamles już WOS pisał, to nie wiem, czy geografię też, ale na wsi słuczaj za Niego też zacisnę ) Racja Ewcia - alleluja i niech będzie co ma być Ja chcę w końcu pojechać po zakupy te 100 metrów od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Przećwiczę to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Przećwiczę to sobie ale najpierw zapytaj egzaminatora o pozwolenie ,bo jak nie zapytasz to Cie obleje na bank ich trzeba pytać o wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj tak, masz rację Ewcia! Zastanawiałam się nawet, czy o pozwolenie na oddychanie też mam występować No nic, będzie good, z Ziemi mnie nie zepchną, ale chciałabym już mieć to za sobą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Przećwiczę to sobie Brazuś, to już wtedy, kiedy będziesz jeździć samodzielnie, a to przecież już tuż tuż. Zobaczysz, bułka z masłem, jazda, egzamin zdany za pierwszym razem i w miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Eeee, Tolunia, z tym pierwszym razem to nie tak ... mam go już za sobą ... na prawo jazdy też To juz trzecie podejście i mam nadzieję, że będzie jak w przysłowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie, no jeśli trzeci raz, to musisz zdać, bo ja się na więcej nie zgadzam Tym bardziej, że jak na żywym koniu śmigasz aż miło, to na mechanicznym jeszcze lepiej. O której zaciskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Tolunia, jak się masz do tej pory z tą maturą? Ja przeżywam, chociaż nie jest bardzo źle. Brazunia, trzymaj jutro, ja pojutrze. Co do portek nie wiem, dzisiaj mi podpadły i nie gadam z ich zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Depesia, córka jest zadowolona jak do tej pory, chciała mieć coś z "Lalki" i była Lalka. Angielski poszedł bardzo dobrze, z ustnego 20/20, z pisemnego mówi, że powinno być ponad 90%.Geografię pisze rozszerzoną i jest spokojna, przynajmniej dziś.Ale na ekonomię, na którą chce się dostać, liczy się tylko wynik matematyki.I tu jest wielki stres. Bo matematyka to sama wiesz, jak przyjdzie zaćmienie umysłu spowodowane stresem, to różnie być może.Nie wiem jak przeżyjemy tę środę.A u Ciebie co jeszcze oprócz gegry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja paluchy sobie masuję dzisiaj cały dzień, co by jutro skurczu nie dostać!!! Będe o Was myślała intensywnie i wspierała Was duchowo!!! Idę rozmawiac w sprawie pracy na część wakacji do mojej stajni. Niestety, nie z końmi tylko z ludźmi Jeśli ktoś ma zamiar odwiedzić mini zoo w Zieleniewie, to ja bardzo proszę o uzbrojenie się w cierpliwość w czasie zamawiania czegokolwiek w wigwamie!! Za lada będę stała ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Co do portek nie wiem, dzisiaj mi podpadły i nie gadam z ich zawartością. Uuuuuu, a przeca inteligentny facet z tej zawartości, i tak się podłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zamarzysz Agduś, zamarzysz, bo jak ten dom stanie i w nim zamieszkacie, to jeszcze trzeba będzie do niego dojechać ... latem też!!! A wiecie co sobie obiecałam?? Otóż obiecałam sobie solennie, że mój pierwszy wyjazd moim pierwszym własnym samochodem to będzie do ... najbliższego marketu po zakupy!!!! Jak ja mam dość przeobrażania się w osło-wielbłąda za każdym razem odnawiania zapasów Własnie przed chwilą dopełzłam z ogromną siatą na swoje 4 piętro To jeszcze musisz wjeżdżać samochodem do garażu i tam co większe zapasy poukładać na półkach, a mniejsze wnieść do domu (przez drzwi bezpośrednio z garażu!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jak się wystaram o prawko to wjazd do garażu będzie przyjemnością - pod warunkiem, że będę miała ten garaż w jakiejś sensownej przyszłości Lecę spać, chyba najwyższa pora. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kolejny powód, żeby zbudować dom!Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Depesia, córka jest zadowolona jak do tej pory, chciała mieć coś z "Lalki" i była Lalka. Angielski poszedł bardzo dobrze, z ustnego 20/20, z pisemnego mówi, że powinno być ponad 90%. Geografię pisze rozszerzoną i jest spokojna, przynajmniej dziś. Ale na ekonomię, na którą chce się dostać, liczy się tylko wynik matematyki. I tu jest wielki stres. Bo matematyka to sama wiesz, jak przyjdzie zaćmienie umysłu spowodowane stresem, to różnie być może. Nie wiem jak przeżyjemy tę środę. A u Ciebie co jeszcze oprócz gegry? Oooo, no to piękne wyniki ma, aż miło spojrzeć! Mój też angielski rozszerzony i geografia, oprócz tego biologia i historia. Też polski pisał z "Lalki". Wrócił zadowolony, więc nie narzekam. A gdzie Twoja córcia chce iść na tę ekonomię? Brazunia, jak Ty latem nie znajdziesz siedliska, to ja już nie wiem, jak to będzie. Kciuki za to cały czas mam mocno zaciśnięte. Ale nie wygonisz nas, co? Nie wygonisz za te off-topiki? Aha - moja zawartość portek poszła po rozum do głowy i zrobiła, co chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Bo Każda zawartośc portek ma prawo do małych odlotów, ale ważne, żeby się szybko opamiętała No ja też nie wiem co to będzie, jak ja teraz nie znajdę Ale... co nagle, to po diable Dzień dobry!!!! Wszyscy krewni i znajomi maturzystów: Nie denerwujcie się, my się denerwujemy za Was!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts