Nefer 09.05.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witanko, witanko Laski I miłego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 czesc kochaniutka...milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Przećwiczę to sobie Braza z moich doswiadczen najlepiej sprawdza sie pzreslanie calusa huehueu- faceci debieja i usmiechaja sie!!!!!!!!!! oczywsicie zdarzaja sie przypadki skrajne krtorych to nie bierze ale to jest ten wlasnie margines ktorym nie trzeba sie przejmowac!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 witam serdecznie w piątkowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jeśli jakiś osioł spróbuje na Ciebie natrąbić, to z uwodzicielskim uśmiechem na ustach powiedz mu przez opuszczoną szybkę, że też go kochasz Przećwiczę to sobie Braza z moich doswiadczen najlepiej sprawdza sie pzreslanie calusa huehueu- faceci debieja i usmiechaja sie!!!!!!!!!! oczywsicie zdarzaja sie przypadki skrajne krtorych to nie bierze ale to jest ten wlasnie margines ktorym nie trzeba sie przejmowac!!!!!!!!!!!!!!!! a jak niechcący zajedziesz komuś drogę to mrugnij mu światełkami w ramach podziękowania, że Cię był taki miły i wpuścił Cię przed siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 I sie jedzie !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Tiaaaa ... wszystko tak łatwo brzmi ... Ale o usmiechu, czułym spojrzeniu i mruganiu światłami zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 będzie dobrze zobaczysz a kiedy masz ten egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jutro 13:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a to będę trzymać kciuki dasz radę tylko się nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jak to kasia ma napisane jezioro..........lotos....spokoj.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak za kierownicą będzie kobitka to też całus hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam serdecznie dobre duszyczki Brazunia podpisuję się pod wszystkimi dobrymi radami dotyczącymi jazdy samochodem Jutro kciuki zaciskam i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak za kierownicą będzie kobitka to też całus hejka no i tu zaczyna sie problem bo kobiety dla kobiet sa mniej wyrozumiale niestety i nic nie pomaga chyba ze ktos ma jakies sposoby!!! ja nie mam - jestem bezradna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak za kierownicą będzie kobitka to też całus hejka no i tu zaczyna sie problem bo kobiety dla kobiet sa mniej wyrozumiale niestety i nic nie pomaga chyba ze ktos ma jakies sposoby!!! ja nie mam - jestem bezradna masz rację - ciekawe, dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak za kierownicą będzie kobitka to też całus hejka no i tu zaczyna sie problem bo kobiety dla kobiet sa mniej wyrozumiale niestety i nic nie pomaga chyba ze ktos ma jakies sposoby!!! ja nie mam - jestem bezradna masz rację - ciekawe, dlaczego tak jest? zazdrośnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jutro 13:30 będzie OOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKeeeeeeeyyyyy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzięki Kochani za to, że jesteście Jamles, w końcu ... Powiedz, jak córci poszło?? Wpadłam na chwilę, zarozki letem znowu do stajni. Wieczorkiem przyjdę się wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Brazunia, za nas mozna już popuścić, my będziemy mocno trzymali jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts