braza 12.05.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Jamlesik, trochę mi lżej po tym, jak zabrałeś mi z pleców odrobine tego ciężaru odpowiedzialnści Jeszcze nie wiem do końca co zrobię, ale na pewno coś zrobie! Jak po dwóch poprzednich egzaminach wiedziałam doskonale, że oblałam z własnej,nieprzymuszonej winy, tak teraz nie wiem, dlaczego nie zdałam!!!! I to mnie wkurza!!!!! Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Jamlesik, trochę mi lżej po tym, jak zabrałeś mi z pleców odrobine tego ciężaru odpowiedzialnści Jeszcze nie wiem do końca co zrobię, ale na pewno coś zrobie! Jak po dwóch poprzednich egzaminach wiedziałam doskonale, że oblałam z własnej,nieprzymuszonej winy, tak teraz nie wiem, dlaczego nie zdałam!!!! I to mnie wkurza!!!!! Bo to jest wkurzające. Egzaminator powinien Ci powiedzieć, dlaczego nie zdałaś a nie kręcić tak jak on. dzieńdobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry. Ja bym nie odpuściła. Po pierwsze zachowywał się skandalicznie, po drugie, nie wiem, co miały znaczyć te pytania o kontynuację egzaminu, po trzecie chyba ma obowiazek poinformować, dlaczego się nie zdało. W ogóle egzaminatorzy na prawo jazdy w tym kraju to jakaś kasta, która ma państwo w państwie, zdaje się. Jakoś nikt do tej pory tematem się nie zajął. Ostatnio jak byłam u Rrmi, to też rozmawiałyśmy o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Tak teraz to analizuję. Zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam, rezygnując z kontynuacji egzaminu, ale ja zrozumiałam facia jednoznacznie: owszem, mogę kontynuować egzamin, bo mam takie prawo.... No qurczę, dla mnie to oznaczało jedno: "nie zdała pani, ale może pani zgodnie z przepisami pojechac do miasta ... tylko po ki gwizdek bedzie pani marnować czas swój i mój..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Cześć. Głowa do góry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wydaje mi sie, że te egzaminy powinny być nagrywane. Może masz prawo zażądać umożliwienia Ci oglądnięcia tego filmu? Zobacz go na spokojnie, najlepiej w towarzystwie instruktora albo kogoś innego i wtedy zdecyduj, co dalej z tym fantem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 eeeeeeee tam brazunia nie przejmuj sie !!!!!!!!!!! latwo mowic ale nie tym razem to nastepnym - wiadomo trezba znowu zaplacic, stres ale nie poddawaj sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mam prawo do obejrzenia filmu, pewnie że mam! Niby się nie przejmuję, ale ... teraz to ja nie wiem dlaczego nie zdałam, stąd ta moja rozterka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To film oglądnij. Na spokojnie zdecydujesz, co pisać i na co się skarżyć. Molestowanie to modny zarzut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wpadłam na kontrol międzyoperacyjną Głowa do góry jest, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A komu Ty operację Kasica robisz Cześc wieczorne Przyszłam odreagować, w innym przypadku mogłabym popełnić morderstwo na własnym dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A cóż to Ci dziecko zrobiło, że skłaniasz się do dzieciobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A komu Ty operację Kasica robisz Cześc wieczorne Przyszłam odreagować, w innym przypadku mogłabym popełnić morderstwo na własnym dziecku no, to co reagujemy?? http://www.wino.boo.pl/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif Brazuniu, głowa do góry, potem będziesz miała co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Braza, odpuść latorośli ja swoim odpuszczam czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Noooo, jeśli jest film, to czym prędzej należy zrobić tak, jak radzi Agduś! Dobry wieczór mówię i nóżką dygam z wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Latorośli już odpuściłam ... leniuch jeden paskudny .... Po kim Ona to ma No bo przecież nie po mnie Dario, dzięki za reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To ja spac idę! Spokojnej i miłej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Przykro mi ze znowu się nie udało . Wiem co czujesz bo sama przez to przechodziłam. Nie mysl tylko sie poddawac bo prawko ci się bardzo przyda. W końcu przeciez musisz trafic na normalnego instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Cześc Veruniu!!! Zaczęłam się już zastanawiać, gdzie się podziewasz??? Nie mam zamiaru się poddawać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Latorośli już odpuściłam ... leniuch jeden paskudny .... Po kim Ona to ma No bo przecież nie po mnie Dario, dzięki za reakcję nie ma za co służę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts