braza 11.10.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A dlaczego chcesz wywalać tego posta Depeesiu jesteś Wielka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hm... Samo życie Depesiu ... wszędzie tak jest, szczególnie na wsiach. I sądzę, że droga, którą wybrałaś teraz jest zdecydowanie przyjemniejsza niż uczenie w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No to już teraz nie wywalisz tego posta, skoro został zacytowany Podziwiam wszechstronność. Chyba nie byłoby mnie stać na skończenie dwóch filologii obcych, matematyki i informatyki. Nie! Na pewno nie byłoby mnie stać, bo, kiedy czytam, co moje dziecko ma w zeszycie do informatyki, to... nic nie rozumiem! O językach nie wspomnę . Chociaż swojego czasu w Gruzji całkiem swobodnie porozumiewałam się na każdy temat po rosyjsku. Czy gruzińskie wino i koniak miały jakiś wpływ na moją sprawność komunikacyjną? Pewnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No to już teraz nie wywalisz tego posta, skoro został zacytowany Podziwiam wszechstronność. Chyba nie byłoby mnie stać na skończenie dwóch filologii obcych, matematyki i informatyki. Nie! Na pewno nie byłoby mnie stać, bo, kiedy czytam, co moje dziecko ma w zeszycie do informatyki, to... nic nie rozumiem! O językach nie wspomnę . Chociaż swojego czasu w Gruzji całkiem swobodnie porozumiewałam się na każdy temat po rosyjsku. Czy gruzińskie wino i koniak miały jakiś wpływ na moją sprawność komunikacyjną? Pewnie tak! Alkohol zazwyczaj ma wpływ na sprawność komunikacyjną W różny sposób ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No to już teraz nie wywalisz tego posta, skoro został zacytowany Podziwiam wszechstronność. Chyba nie byłoby mnie stać na skończenie dwóch filologii obcych, matematyki i informatyki. Nie! Na pewno nie byłoby mnie stać, bo, kiedy czytam, co moje dziecko ma w zeszycie do informatyki, to... nic nie rozumiem! O językach nie wspomnę . Chociaż swojego czasu w Gruzji całkiem swobodnie porozumiewałam się na każdy temat po rosyjsku. Czy gruzińskie wino i koniak miały jakiś wpływ na moją sprawność komunikacyjną? Pewnie tak! Alkohol zazwyczaj ma wpływ na sprawność komunikacyjną W różny sposób ale zawsze Zdolność komunikowania się w obcych językach jest wprostproporcjonalna do ilości wypitego alkoholu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dobra, starczy tego dobrego. Dziewczyny, wyrzućcie te cytaty, proszę, OK? Tak całkiem upubliczniać wszystkiego o sobie to ja nie chcę. Wywalam posta i Was proszę o to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel i DarioAs spełnijcie proszę prośbę Depeesi i zmieńcie posty z Jej słowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Agduś - z pewnością gruziński koniak i wino należą do substancji wydatnie podnoszących poziom umiejętności komunikacyjnych. Sprawdziłam na sobie w czasie gruzińskiego wesela. Boszszszszsz... Co to było... Opowiem Wam, jak się spotkamy osobiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dobra, starczy tego dobrego. Dziewczyny, wyrzućcie te cytaty, proszę, OK? Tak całkiem upubliczniać wszystkiego o sobie to ja nie chcę. Wywalam posta i Was proszę o to samo. Widac jeszcze . To i ja do grona podziwiajacych dolacze. WOW Moze Edzie poproscie ,zeby usunela. Chyba mignela mi gdzie przed chwilka , zanim dziewczyny sie obudza. Kiedys korzystalam z takiej uprzejmosci , bo jedna pani z grupy piaseczynskiej podala moj adres na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To ja bardzo niniejszym proszę Edzię o usunięcie zapisów Depeesi z postów Reyzel i DarioAs Edziu!!! Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Rrmisiu, Ty to zawsze masz dobrego pomysła. Już napisałam priva. I nie podziwiaj tak, bo nie ma czego. Ot, życie wymogło. I tak teraz jakoś mało wykorzystuję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dobra, starczy tego dobrego. Dziewczyny, wyrzućcie te cytaty, proszę, OK? Tak całkiem upubliczniać wszystkiego o sobie to ja nie chcę. Wywalam posta i Was proszę o to samo. Psze bardzo - zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To ja bardzo niniejszym proszę Edzię o usunięcie zapisów Depeesi z postów Reyzel i DarioAs Edziu!!! Pomocy!!! No nie... skąd ten brak cierpliwości i mysl, że ja nie zrobię tego o co mnie proszą czasem tak bywa, że nie siedzę 24 h przy komputerku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To ja bardzo niniejszym proszę Edzię o usunięcie zapisów Depeesi z postów Reyzel i DarioAs Edziu!!! Pomocy!!! No nie... skąd ten brak cierpliwości i mysl, że ja nie zrobię tego o co mnie proszą czasem tak bywa, że nie siedzę 24 h przy komputerku ... Ja bardzo przepraszam Wstyd mi, że wyszło tak, jakbym w Ciebie nie wierzyła A gdzie łazisz, jak chora jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel - nie denerwuj się, byłam pewna, że to zrobisz, ale chodziło mi o czas... Zapomniałam, że u brazy ruch jak w Rzymie i termin do wieczora jest grubo przesadzony. Proszę o wybaczenie zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To ja bardzo niniejszym proszę Edzię o usunięcie zapisów Depeesi z postów Reyzel i DarioAs Edziu!!! Pomocy!!! No nie... skąd ten brak cierpliwości i mysl, że ja nie zrobię tego o co mnie proszą czasem tak bywa, że nie siedzę 24 h przy komputerku ... Ja bardzo przepraszam Wstyd mi, że wyszło tak, jakbym w Ciebie nie wierzyła A gdzie łazisz, jak chora jesteś No przecież na nikogo się nie gniewam A wlaśnie u lekarza ( znowu ) byłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel - nie denerwuj się, byłam pewna, że to zrobisz, ale chodziło mi o czas... Zapomniałam, że u brazy ruch jak w Rzymie i termin do wieczora jest grubo przesadzony. Proszę o wybaczenie zamieszania. Nic się nie stało - faktycznie, niepotrzebnie Cię zacytowałam Już po zamieszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No nie... skąd ten brak cierpliwości i mysl, że ja nie zrobię tego o co mnie proszą czasem tak bywa, że nie siedzę 24 h przy komputerku ... Ja przepraszam , pomysl byl moj . Nie z braku wiary , of course , ze nie. Tylko , zeby szybciej bylo usuniete jesli niechciane bylo. Wlasnie dlatego , ze nie kazdy siedzi non stop przy komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No nie... skąd ten brak cierpliwości i mysl, że ja nie zrobię tego o co mnie proszą czasem tak bywa, że nie siedzę 24 h przy komputerku ... Ja przepraszam , pomysl byl moj . Nie z braku wiary , of course , ze nie. Tylko , zeby szybciej bylo usuniete jesli niechciane bylo. Wlasnie dlatego , ze nie kazdy siedzi non stop przy komputerze. hehe... no to przez kolejeną stronę komentarzy u Brazy bedziemy się przepraszać Fakt, że pomysł dobry, jeśli trzeba cosik szybciutko usunąć, bez zwłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wiecie co? Ja naprawdę Was lubię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts