Agduś 12.05.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A moja latorośl odkopała pokój!!! No, może jeszcze nie do końca, ale postęp jest nadzwyczajny!!! I mówi "dobrze mamo", zamiast "wrrrr!!!", kiedy coś jej każę zrobić (no, nie zawsze, tak dobrze nie ma, ale...). Jeżeli wytrzyma, to się jej teraz sypną bonusy, bo tyle rzeczy tkwiło w zawieszeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A moja latorośl odkopała pokój!!! No, może jeszcze nie do końca, ale postęp jest nadzwyczajny!!! I mówi "dobrze mamo", zamiast "wrrrr!!!", kiedy coś jej każę zrobić (no, nie zawsze, tak dobrze nie ma, ale...). Jeżeli wytrzyma, to się jej teraz sypną bonusy, bo tyle rzeczy tkwiło w zawieszeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mówienie "dobrze, mamo" bezwzględnie należy nagrodzić. Jeśli za tym jeszcze idą czyny - super. Brazunia, kolejny piekny dzień przed nami! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witanko dla wszystkich Moja latorośl ma w nosie, właśnie znowu doprowadziła mnie do stanu zbliżonego do furii dzikiej!! Już i się nie chce o pewnych rzeczach mówić i przypominać, zaczynam kampanię wojenną!!! Wiatr zimny paskudny, ale słonko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę tak trzymać moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę tak trzymać moja droga Noooo, niby tak ale ... artyleria i wsparcie lotnicze nawala Idę się szykować, bo psica mi w oczy patrzy czule! Ogórki małosolne mi wczoraj zeżarła, małpa jedna i teraz cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę tak trzymać moja droga Noooo, niby tak ale ... artyleria i wsparcie lotnicze nawala chcesz jakiejś pomocy? Mamy się szykować do desantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę tak trzymać moja droga Noooo, niby tak ale ... artyleria i wsparcie lotnicze nawala chcesz jakiejś pomocy? Mamy się szykować do desantu? W razie gdyby to na hasło !!!! Ale jeszcze nie wiem jakie - pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzieńdobrek a umundurowanie przyszykowane jest Włąśnie prasuję furażerkę tak trzymać moja droga Noooo, niby tak ale ... artyleria i wsparcie lotnicze nawala chcesz jakiejś pomocy? Mamy się szykować do desantu? W razie gdyby to na hasło !!!! Ale jeszcze nie wiem jakie - pomyślę czekam w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ciekawe, jak długo moje dziecię wytrzyma. Po długiej wojnie podjazdowej (takie szarpanie granic) wywołała ostry konflikt zbrojny, potem trwała męcząca i wyczerpująca wszystkich psychicznie długa kampania, a teraz nastąpiło zawieszenie broni. Oby doprowadziło do zawarcia dłgotrwałego pokoju!Braza, poszliśmy na całość. Wojna oznaczała zawieszenie wszelkich stosunków dyplomatycznych! Było okropnie! Konsekwentnie nie ugięliśmy się. Może to jej dało do myślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Przyznaję się bez bicia, że z moją konsekwencją bywa różnie, ale mam swoje granice. Aktualnie jestem na etapie dojrzewania do tzw. dzikiej furii, a w takim stanie to ja jestem konsekwentna aż do obrzydliwości!! Moje dziecię najsłodsze jeszcze chyba nie załapało, że matka w takim stanie może wszystko, ale to Jej problem! Zimno za oknem jak piorun, chociaż słoneczko świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A tak w ogóle, to czym Twoje dziecię sobie nagrabiło?? Bo moja jest leń to potęgi entej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie mam czasu na pisanie epopei, ale krótko mówiąc tym samym. Pod każdym względem i na każdym polu (ugorze!) działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No tak!! Epopeja by wyszła dłuższa, niż "Eneida" Ranyyyy, ja też leń jestem ale muszę robić, nawet jak mi się nie chce!!!! A srojdek ma w nosie i to mnie wkurza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Na razie lecę, muszę szmal na wyieczkę zanieść do szkoły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kurcze to ja się dołaczę do matek ubolewajacych nad lenistwem dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 o cholibka to mnie też to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts