AmberWind 13.05.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witanko Jak tak sobie Was czytam, to jak mnie ma pamiec nie myli, moim ulubionym slowkiem z dziecinstwa i wczesnej mlodosci bylo "zaaaaaaaraaaaz" Pokolenia sie zmieniaja, ale jak mniemam ulubione slowko pozostaje takiez samiutkie Dzionek calkiem, calkiem ale chyba oberwanie chmury wisi w powietrzu. No nic ... ide potrenowac z psami ... koniec lenistwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 o cholibka to mnie też to czeka to mnie to ze smarkatym czeka oczywiście wszystko zaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Słowo "zaaaaraaaz" nadal należy do moich ulubionych, tylko że nie zawsze mogę w pełni czerpać radość z wprowadzania je w życie. Ja wiem, że to dziecko i staram się jak mogę, ale chwilami mam chyba prawo do wymagania pewnych zachowań i szanowania moich próśb Ja też byłam wychowywana bezstresowo i jestem rozkapryszoną jedynaczką no i kółko się zamyka Tylko dlaczego to ja mam sprzątać Jej bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Czytam Wasze słowa o dzieciach i jakbym siebie widziała Normlanie lustro Ja jestem spokojna, tłumaczę, proszę i w ogóle cacy, ale jak mnie już ku!@#$ trafi to dre się jak opętana, wtedy chodza jak mróweczki i robią grzecznie co każe Może one po prostu głuche sa, a nie niegrzeczne??? No i oczywiście potem mam wyrzuty sumienia, że dre się na biedne dzieci PS. Chciałam powiedzieć, że konika wcięło z avatara znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 u mnie tez jest wciety!!!!!!!!!!!!! a taki ladny byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A ja juz konika widzę Kliknij prawym klawiszem na krzyżyk a później Pokaż obraz .. u mnie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 nic z tego!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A ja juz konika widzę Kliknij prawym klawiszem na krzyżyk a później Pokaż obraz .. u mnie podziałało a u mnie nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mam go cały czas Znaczy się, uprzywilejowana jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja tez widze caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja tez widze caly czas No to my som dwie uprzywilejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No teraz ja juz tez widze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja tez widze caly czas No to my som dwie uprzywilejowane Teraz trzy, i kola to cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 widze niewidze widze niewidze - teraz znowu niewidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ale fajnie Jeden mały konik a ile radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no jak dzieci normalnie jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witanko dla wszystkich Moja latorośl ma w nosie, właśnie znowu doprowadziła mnie do stanu zbliżonego do furii dzikiej!! Już i się nie chce o pewnych rzeczach mówić i przypominać, zaczynam kampanię wojenną!!! Wiatr zimny paskudny, ale słonko jest jak pomyślę co mnie czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja nie mam rozkapryszonej jedynaczki i sama takową nie byłam. Bałaganu nie sprzątam po dzieckach (no, trochę sprzątam , ale im starsze, tym mniej), ale jakoś też nie mogę przejść nad nim do porządku dziennego (zwłaszcza, gdy kolekcja niezjedzonych śniadanek zaczyna wypełzać spod łóżka). Moja mama zawsze narzekała, że mam bałagan, żem leniwa (no i jestem leniwa, ale...) itd. Jednak co pokolenie to doskonalsze - ewolucja, panie dzieju. Tylko czemu właśnie TE cechy ona doskonali? Czyżby właśnie one pomagały przetrwać? Faktem jest, że zawsze lenistwo uważałam za motor postępu ludzkości, bo gdybyśmy byli genetycznie zaprogramowani na pracowitość, to do dzisiaj latałybyśmy z kijanką na brzeg rzeki coby wyprać cokolwiek. Lenistwo kazało wymyślić wszelakie maszyny. Jeżeli moja teoria jest prawdziwa, to, sądząc z wypowiedzi zgromadzonych tu mam, rośnie nam pokolenie nie lada wynalazców!PS. Cud trwa. Jutro składamy do kupy teleskop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Latorośl wiedziała co robi Moja to pewnie jakiś cud miód ultramarynę wynajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Na mnie cuda, miody i ultramaryny przestały działać. Może to dotarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts