braza 13.05.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja już sił nie mam walczyć, ale nawet na leżąco będę siłom i godnościom osobistom przeciwstawiać się zakusom mojego małego imperialistycznego krwiopijcy!!! Krwipijca w czwartek jedzie do Niemiec na dwa dni a ja głupa popalę w pracy za piniędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja już sił nie mam walczyć, ale nawet na leżąco będę siłom i godnościom osobistom przeciwstawiać się zakusom mojego małego imperialistycznego krwiopijcy!!! Krwipijca w czwartek jedzie do Niemiec na dwa dni a ja głupa popalę w pracy za piniędze Krwiopijca Imperialistyczny na dodatek Oj dała Ci popalić Ale nie jesteś sama Własnei przed chwilą musiałam ryknąc jak lew, zeby w końcu poszły spać Kuźwa, grzeczne prosby nie pomagają czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja to sie pytalam swojego czy mam sie rozedrzec czy sam cos tam zrobi co prosze akurat. Czesto byla z tego pytania kupa smiechu , ale nie zebym sie nigdy nie darla , no nie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nasz krwiopijca został odstawiony od aorty.No, czasem bez ryknięcia się nie da. Chociaż nam osobiście takie dziecka, na które się nie ryczy. Zastanawiam się, czy to zasługa nadludzkich zdolności pedagogicznych rodziców, czy już gieny takie przekazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja to w ogóle wrzaskun jestem niepoprawny! Ale może to i dobrze: jak ryknę, to mi od razu złość przechodzi i się oczyszczam Agduś, instrukcję odstawiania od aorty poproszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja to w ogóle wrzaskun jestem niepoprawny! Ale może to i dobrze: jak ryknę, to mi od razu złość przechodzi i się oczyszczam Agduś, instrukcję odstawiania od aorty poproszę!!! No ja tez jestem ciekawa jak się to odbywa Teorię mam w małym palcu u nogi, a praktyka to jeszcze przede mną Krwiopijcy jeszcze są baaaaaardzo nieletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Trzeba zostać doprowadzonym do ostateczności, poczuć beznadziejność wszelkich swoich poprawnych pedagogicznie poczynań, załamać się, wkurzyć, popaść w depresję, wku...ć się i zwątpić. Potem LÓD. Temperatura jak w głębi kosmosu. Plus krótkie, rzeczowe i beznamiętne rozmowy, że teraz kolejny krok należy do odstawianego od aorty krwiopijcy, bo nasze możliwości się wyczerpały. Brak nam pomysłów. I zero wyciągania ręki, choćby się sama rwała a serce krwawiło! Zero reakcji na pokazy siły lub słabości, na prośby i wybuchy złości, na wszelkie prowokacje.No, długo to nie trwało, na szczęście, bo ciężko było.Ja tam nie wiem, na jak długo to pomoże, ale... tfu, tfu! Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Słuchajcie! Braza mnie zatrudniła na wakacje! (kiedyś tam) Tylko świadków mi trzeba, żeby się nie mogła wycofać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Agduś, jaka Cię dorwę.... Wszem i wobec ogłaszam, że zatrudniłam niejaka Agduś u siebie na wakacje (kiedyś tam) na stanowisko instruktora jazdy konnej!!!!! Zakres obowiązków wręczę Rzeczonej w odpowiednim momencie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 przyjęte do wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Agduś, czujesz się usatysfakcjonowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzień dobry mówię i dołączam do zdesperowanych mamuś. Tyle lat już mam dziecka na stanie, a do tej pory nie wiem, jak nauczyć utrzymywania porządku. Prosiłam, grizłam, piloty w szafkach i na łóżkach robiłam... Ten mój maturzysta do dziś fleja i bałaganiarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 witanko no to widzę, że mamy ten sam problem - bałaganiarstwo naszych dzieci może faktycznie teraz takie pokolenie jest, kto wie. Co do wrzasków to u mnie teraz coraz częstsze bo moje dziecko już praktycznie na spokojne prośby nie reaguje a potem są tylko narzekania, że "mamo ty tylko na mnie krzyczysz i krzyczysz - nie możesz normalnie do mnie mówić". I jak w takim przypadku człowiek nie może wyjść z siebie, no jak się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czytam czytam slucham i ciesze sie ze nie tylko moje dzieci tak maja bo pradwe mowiac myslalam ze jakos tak nie bardzo sobie daje rade - a tu prosze nie tylko ja sie dre, krzycze, prosze, i bog wie jeszcze co jak juz nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wychodzi na to, że teraz takie darcie to normalne jest ostatnio usłyszałam: "mamo ale po co mam sprzątać jak potem nie będę mogła niczego znaleźć a tak wiem co gdzie leży" a w tym czasie jej pokój wygląda jakby tajfun przeszedł i co z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Noooo, pocieszona jestem niezmiernie faktem, że nie muszę czuć się osamotniona w trenowaniu wrzasków!! I wiecie co, takie mamuśki z nastolatkami na stanie mogłyby w wojsku służyć, bo tam taki wrzask nawet wskazany jest Byłybyśmy po prostu świetne!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 I jak w takim przypadku człowiek nie może wyjść z siebie, no jak się pytam Nie ma takiej opcji, zeby nie wyjść z siebie To się dzieje automatycznie, nie da się powstrzymać Echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ach, jak mi dobrze! Primo - jestem usatysfakcjonowana oświadczeniem Brazy! Secundo - zostałam podniesiona na duchu! Nie ja jedna nie umiałam wpoić miłości do porządku swojemu dziecku, nie jestem jedyną wyrodną, wredną, drącą paszczę o takie pier...y jak porządek mamą! Jedyne, co mi zatruwa radość, to perspektywa spędzenia tego pięknego słonecznego dnia przy komputerze i francuskich wierszach. Odbiję sobie po południu - grządki skopię, skończę trawnik kosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Noooo, pocieszona jestem niezmiernie faktem, że nie muszę czuć się osamotniona w trenowaniu wrzasków!! I wiecie co, takie mamuśki z nastolatkami na stanie mogłyby w wojsku służyć, bo tam taki wrzask nawet wskazany jest Byłybyśmy po prostu świetne!!!! Dzień dobry Dodam jeszcze, tylko, że tam, dla lepszej komunikacji, pewnie i przejście obozu językowego na budowie ma niemałe znacznie. Czuję się kompetentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja co prawda obozu językowego na budowie jeszcze nie przechodziłam, ale 22 lata przepracowałam w MW, więc językowo, a także głosowo, również czuję się kompetenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts