kaśka maciej 14.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Obóz językowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wychodzi na to, że teraz takie darcie to normalne jest ostatnio usłyszałam: "mamo ale po co mam sprzątać jak potem nie będę mogła niczego znaleźć a tak wiem co gdzie leży" a w tym czasie jej pokój wygląda jakby tajfun przeszedł i co z tym zrobić ? Zamknąc drzwi i nie patrzec na to, posprząta jak gości do siebie zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wychodzi na to, że teraz takie darcie to normalne jest ostatnio usłyszałam: "mamo ale po co mam sprzątać jak potem nie będę mogła niczego znaleźć a tak wiem co gdzie leży" a w tym czasie jej pokój wygląda jakby tajfun przeszedł i co z tym zrobić ? Zamknąc drzwi i nie patrzec na to, posprząta jak gości do siebie zaprosi tak to u nas właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie mogę zamknąć drzwi i nie patrzeć, bo centrum dowodzenia (czyt.: komuter) stoi w małej pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie mogę zamknąć drzwi i nie patrzeć, bo centrum dowodzenia (czyt.: komuter) stoi w małej pokoju No to akcja "czarny wór" pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie mogę zamknąć drzwi i nie patrzeć, bo centrum dowodzenia (czyt.: komuter) stoi w małej pokoju No to akcja "czarny wór" pozostaje Ano Niniejszym przekazuję serdeczne pozdrowienia i potężne uściski od Szanownego dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A z Szanownym to się obaczym, czy nie??? Bo nie wiem czy przekazać od Ciebie czy też dam radę osobiście Go uściskać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie wiem, Szanowny planowo ma kontrakt do 6-go sierpnia! Ale może być parę dni przed, albo parę po Jakby co to i całusy mogę przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Udaję się spaciu Kochani, bo córcia o 4.30 (Boszszszsz) jedzie na wycieczkę!!! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Kurna, nie zdążyłam. No to dobranoc. I dziękuję za pozdrówka od Szanownego. Proszę też serdeczne przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 dobry wieczór wpadłem zobaczyc co słychac a tu nikogo już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Listę podpisuję i pędzę dalej. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Nie mogę zamknąć drzwi i nie patrzeć, bo centrum dowodzenia (czyt.: komuter) stoi w małej pokoju a to zawsze możesz kupić drugi i nie będzie problemu dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.05.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wpadam dziś wszędzie - tylko się przywitać Dzień dobry !!! Ps. Brazunia, Twoją rocznicę przegapiłam Obyś w tym gronie mogła spędzić kilka kolejnych pięknych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 W skrócie:Za pozdrowienia dziękujemy i vice versa (przekaż).Próbowałam ignorować, ale to było ponad moje siły.W razie wizyty koleżanek, bajzel lądował pod łóżkiem!Braza, zabierz komputer do siebie i już! Wpuszczaj latorośl na swój teren pod warunkiem, że na swoim ma porządek (moja zrezygnowała z komputera).Czarny wór działa, jeżeli ma się piwnicę, coby go wynieść poza zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dobry wieczór!(Dla kogo dobry, dla tego dobry, a ja wracam do francuskich wierszy. Co mnie podkusiło, żeby się za to zabrać???!!! Pazerność chyba. I została ukarana.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam wieczornie! Dzień zaczął mi się baaaardzo wcześnie (aż za wcześnie) bo o 3.40 Wyprawiłam córcię na zwiedzaniem Landów zachodnich sąsiadów, konkretnie Lubeki i Hanza Parku, po czym prawie nieprzytomna pojechałam do pracy za pieniądze!!! Nudno było jak smok, pośladki bolą mnie od nadmiernego ich używania ale pocieszająca jest myśl, że za ten ból parę dyszek wpadnie. W tak zwanym międzyczasie dokonałam zakupu jakże potrzebnego dla mnie obecnie, a mianowicie siodła - Agduś, gdyby było coś w ciekawej cenie Stubena na ten przykład - nadal jestem zainteresowana!! Ledwo na oczy patrzę, do tego internet działa okropnie wolno!! Zanim ta wiadomość będzie mogła być odczytana przez Was, ja rozegram pewnie partyję pasjansa Wobec powyższego chyba pójdę spać, bo jutro od nowa polka galopka, na szczęście już nie od 3.40!!! Miłych snów i równie miłęgo następnego dnia życzę!! P.S. Jutro w końcu muszę wsiąść na Brazylię, bo jak tak dalej pójdzie, to nadmiar jej energii może być dla mnie bardzo bolesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Jutro w końcu muszę wsiąść na Brazylię, bo jak tak dalej pójdzie, to nadmiar jej energii może być dla mnie bardzo bolesny Ja własnie po paru miesiącach wsiadłam ostatnio na konia i sobie takich zakwasów porobiłam, ze juz trzeci dzień mnie trzyma Ale dla tego galopiku warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Jutro w końcu muszę wsiąść na Brazylię, bo jak tak dalej pójdzie, to nadmiar jej energii może być dla mnie bardzo bolesny Ja własnie po paru miesiącach wsiadłam ostatnio na konia i sobie takich zakwasów porobiłam, ze juz trzeci dzień mnie trzyma Ale dla tego galopiku warto było to ja sobie z woltyżerką dam .....siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts