DPS 16.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Jamles, tak na sianie z woltyżerką? A co na to Pani Jamlesowa? Poza tym taka woltyżerka to może różne wymagania mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 czy wy przypadkiem nie świntuszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A tam, od razu "świntuszą". Woltyżerka powinna być młoda, zgrabna, elegancka (przynajmniej podczas występu) - żadna świntucha! A sianko dla koni musi być pachnące, w żadnym wypadku nie zatęchłe - to też nie świństwo! A tak w ogóle, to dzień dobry! Wpadałam na chwilkę do domu na śniadanko i zaraz dalej lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 czy wy przypadkiem nie świntuszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Przywitam się grzecznie - dzień dobry. http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif I ze smutkiem stwierdzam, że mój internet nadal potwornie się ślimaczy Popracowałam od rana, zarabiając na nowe siodło, a później podarowałam sobie odrobinę luksusu i przyjemności z Brazylką, ale niestety księżniczka kaszle nadal. Za wiele to przyjemności nie miałyśmy Jutro odwiedziny u lekarza. Pocieszające jest to, że przeprowadziłam ją do tzw. angielskiego boksu, czyli świe luft ma cały czas. Pożyjom uwidym - jak mawiają nasi sympatyczni sąsiedzi ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dobry wieczór. W mieście byliśmy. Boszszsz, jesteśmy tak zmęczeni, jakbyśmy nie wiadomo ile ton przerzucili i kilometrów przebiegli. Nie cierpię jechać do miasta na zakupy, fajnie jest tylko przez pierwszą godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Chyba jednak nie świntuszyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 My - świntuszyć? Never ever. Ja tam w ogóle nie wiem, o co Wam chodzi, to chyba Wy macie jakieś niezdrowe skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ciągle śpita? Halo, czas wstawać! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 wszędzie tak pusto... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Wstałam, wstałam ... Dzień dobry Córcia się po nocach wałęsa, do domu była uprzejma wrócić po 1-ej w nocy No wyobrażacie sobie???!!! Nastolatka!!!!! Jakoś tak pogoga się psuje, spać mi się chce na pewno, za to robić cokolwiek innego to już nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 dzień dobry, dzień dobry... południe pozdrawia północ i nie tylko ps....ach ta młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Młodzież....ej, młodzież..... Co ja mam teraz robić ... Parę rzeczy by się znalazło ale mi sie straszliwie nieeeee chceeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 W takich razach najlepiej jest poddac sie pogodzie i położyć się spać. I tak to, co ewentualnie zrobisz, nie będzie zrobione tak, jak normalnie. No to po co się męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ponętna ta Twoja propozycje Depsiu, ale księżniczka wygrała z nieróbstwem Byłam, pogłaskałam, popsitulałam się i jest fajnie Ale teraz chyba pójdę poleżeć, bo mię się głowa kiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Córcia się po nocach wałęsa, do domu była uprzejma wrócić po 1-ej w nocy No wyobrażacie sobie???!!! Nastolatka!!!!! tez bym sie zamartwiala Nastepnym razem zarzadz, aby po nocy sie nie wloczyla, tylko pierwszym rannym autobusem do domu wrocila pewnie sie ucieszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Moja ś.p. Mam zawsze powtarzała: "Dobre wychowanie przychodzi na śniadanie" Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Moja ś.p. Mam zawsze powtarzała: "Dobre wychowanie przychodzi na śniadanie" Coś w tym jest Muszem sie zgodzic Aaaa .. a jak w pracy? Fajna? Lubicie sie? Znaczy sie Ty i praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Chyba się lubimy Przynajmniej narazie na brak sympatii wzajemnej nie narzekam. Zobaczymy jak będzie dalej, ale jestem w tej fajnej sytuacji, że w każdej chwili mogę powiedzieć: "Good bye" Jutro apiat cały dzień, ale poradzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts