Agduś 19.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A sianko dostaje zamoczone? No i po kurzącym padoku niech nie biega! Kupuj wreszcie te włości i zabieraj ją na zieloną trawkę!A na co jest uczulona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wróciłam Normlanie wymodlona jestem za wsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Sianko i owiec dostaje zmoczone!! Nawet boks zmieniła, ma teraz angielski, więc i powietrza dość! Na padok wpływu nie mam, ale staram się jeździź jak najmniej! Uczulenie na kurz i piach!! Jak zobaczyłam owies, jaki grubas serwuje ostatnio koniom to się załamałam - pół na pół z piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wróciłam Normlanie wymodlona jestem za wsze czasy Ty i za mnie pokute pewnie od razu odwaliłaś A głowa Cię nie boli Bo gdyby, to aureolkę poluźnij z lekka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Sianko i owiec dostaje zmoczone!! Nawet boks zmieniła, ma teraz angielski, więc i powietrza dość! Na padok wpływu nie mam, ale staram się jeździź jak najmniej! Uczulenie na kurz i piach!! Jak zobaczyłam owies, jaki grubas serwuje ostatnio koniom to się załamałam - pół na pół z piachem Taż to i zęby koniom wykończy! Siteczko w dłoń i odsiewaj, płucz i podawaj. Chyba że gnieciony daje - ten trudniej wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wróciłam Normlanie wymodlona jestem za wsze czasy Ty i za mnie pokute pewnie od razu odwaliłaś A głowa Cię nie boli Bo gdyby, to aureolkę poluźnij z lekka ... A plecki Cię nie swędzą? Tak kole łopatek? Bo jakby co, to nie drap - to tylko skrzydełka rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gnieciony!!! Owiec i siano jest moczone - chłopaczek, który karmi konie na kolanach przysięgał, że moczy!! Wiem od szpiegów, że dotrzymuje przysięgi Chyba jednak Go poproszę, żeby płukał ten owies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wróciłam Normlanie wymodlona jestem za wsze czasy Ty i za mnie pokute pewnie od razu odwaliłaś A głowa Cię nie boli Bo gdyby, to aureolkę poluźnij z lekka ... A plecki Cię nie swędzą? Tak kole łopatek? Bo jakby co, to nie drap - to tylko skrzydełka rosną. Ty wiesz, że swędzi Machałam ci Agduś jak przejeżdzałam przez Kraków i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gnieciony!!! Owiec i siano jest moczone - chłopaczek, który karmi konie na kolanach przysięgał, że moczy!! Wiem od szpiegów, że dotrzymuje przysięgi Chyba jednak Go poproszę, żeby płukał ten owies To mu jeszcze dodatek motywacyjny daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ty wiesz, że swędzi Machałam ci Agduś jak przejeżdzałam przez Kraków i okolice Obiecaj, że pokażesz zdjęcie ze skrzydełkami!!! Szkoda, że nie wiedziałam - weszłabym na Kopiec Grunwaldzki, żeby zobaczyć to machanie w Krakowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gnieciony!!! Owiec i siano jest moczone - chłopaczek, który karmi konie na kolanach przysięgał, że moczy!! Wiem od szpiegów, że dotrzymuje przysięgi Chyba jednak Go poproszę, żeby płukał ten owies To mu jeszcze dodatek motywacyjny daj. Dostał, taki!! http://www.studiobrusius.de/B-07.4bitburger.jpg Następny już w przygotowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gnieciony!!! Owiec i siano jest moczone - chłopaczek, który karmi konie na kolanach przysięgał, że moczy!! Wiem od szpiegów, że dotrzymuje przysięgi Chyba jednak Go poproszę, żeby płukał ten owies To mu jeszcze dodatek motywacyjny daj. Dostał, taki!! http://www.studiobrusius.de/B-07.4bitburger.jpg Następny już w przygotowaniach Sama przygotowujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Coś jakby, środki płatnicze przeliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Eeee, myslałam, że browarek jakiś kupiłaś, a ja przegapiłam ten fakt przez nędznej jakości połączenie z internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Eeee, myslałam, że browarek jakiś kupiłaś, a ja przegapiłam ten fakt przez nędznej jakości połączenie z internetem. Siedliska kupić nie mogę, a Ty mi tu z browarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może browarek łatwiej niż siedlisko? Piwko latem to dobry towar - zarobiłabyś na droższe siedlisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może browarek łatwiej niż siedlisko? Piwko latem to dobry towar - zarobiłabyś na droższe siedlisko! Coś w tym jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może browarek łatwiej niż siedlisko? Piwko latem to dobry towar - zarobiłabyś na droższe siedlisko! Coś w tym jest .... To przemyśl sprawę. Miałaś budować dom, teraz szukasz siedliska, a może droga do niego przez browarek wiedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może browarek łatwiej niż siedlisko? Piwko latem to dobry towar - zarobiłabyś na droższe siedlisko! Coś w tym jest .... To przemyśl sprawę. Miałaś budować dom, teraz szukasz siedliska, a może droga do niego przez browarek wiedzie... Przez browarek to ja się pewnie najszybciej bólu głowy nabawię, ale przemyślę sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Może browarek łatwiej niż siedlisko? Piwko latem to dobry towar - zarobiłabyś na droższe siedlisko! Coś w tym jest .... To przemyśl sprawę. Miałaś budować dom, teraz szukasz siedliska, a może droga do niego przez browarek wiedzie... Przez browarek to ja się pewnie najszybciej bólu głowy nabawię, ale przemyślę sprawę. A kto Ci każe degustować osobiście każdą partię towaru??? Ty masz produkować i sprzedawać, a nie pić! Źle mnie zrozumiałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts