braza 20.05.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Się nie pobawiłam w służbę zdrowia, bo weterynarz zaginął w akcji po drodze - nie dotarł powsinoga jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jak sobie popatrzysz na ten brązowy zad, to może uda Ci się wyobrazić sobie, że to taki duuuuuuuży misio. I może wtedy łatwiej będzie zrobić zastrzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Sioooostro! Baaaasen niedługo trza w ogrodzie rozkładać. A konie - brązowe, jak misie, nie? No, niby podobne, ale na zastrzyk mogą zareagować trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wy się nabijacie, a ja stresa mam!!! Toż ta kobyła waży coś ze 130 razy więcej niż ja!!!!! I chyba nie lubi zastrzyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Nie dowiesz się, póki nie sprawdzisz. Może en pierwszy da weterynarz, a Ty się przy okazji dowiesz, jak bardzo Księżniczka nie lubi zastrzyków. Przygotuj czarny worek na ewentualne szczątki weta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wy się nabijacie, a ja stresa mam!!! Toż ta kobyła waży coś ze 130 razy więcej niż ja!!!!! I chyba nie lubi zastrzyków A kto by lubił Ja bym się bała strasznie swojej dac zastrzyk W ogóle nikomu bym nie była wstanie dac zastrzyku chyba, nawet misiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czarny worek już mam... ale nie wiem, czy wet nie wolałby niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Zapytaj wprost. W razie czego kup niebieski. W końcu tyle możesz dla niego zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ja misie kłułam namiętnie i wiecznie były pełne wody, bo to prawdziwe strzykawki były - Mama pielęgniarka Ale dzieciątkiem jeszcze byłam i świadomość nie taka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Zapytaj wprost. W razie czego kup niebieski. W końcu tyle możesz dla niego zrobić! No nie wiem .... trzy godziny dzisiaj na niego czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie wiadomo, może miał pilne wezwanie... Ja bym wysłuchała usprawiedliwienia. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A i owszem, usprawiedliwienia wysłucham, dlaczego by nie Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzien dobry. Ostatni dzień zwolnienia a w piatek do pracy W dodatku u mnie leje Ale co tam i tak mi dobrze bo siedzę w domu dzisiaj miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja też mam dzisiaj wolne! Francuskie wiersze oddałam i nie wiszą mi już nad głową jak miecz Damoklesa, dziewczynki młodsze idą z przedszkola do koleżanek, deszcz pada, więc w ogródku niczego nie dokonam... W chałupce powalczę, trochę przysiądę nad moim pomysłem na scenariusze zajęć, a potem muszę przygotować rodzinną imprezkę, bo dziś ważna okazja! Kolejna w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 HEJ Czy tam daleko tez leje???????? Nie cierpię takiej pogody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja czasem lubię. Nawet po górach lubiłam chodzić w desczu. Takie zboczone upodobania mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja czasem lubię. Nawet po górach lubiłam chodzić w desczu. Takie zboczone upodobania mam! No właśnie Agduś, CZASEM U nas leje od niedzieli, ciut za długo jak na mój gust Poza tym, to lubie takie wiosenno-letnie przelotne deszczyki, PRZELOTNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja lubię patrzyć na góry po deszczu. Tak ładnie wierchy dymią... Zresztą widoki są ciekawsze, kiedy trochę chmur jest na niebie niż w pełnym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no to ja spóźnione gratulki z okazji nowego członka rodziny składam taki jakiś spoźniony zapłon mam a gniadoszki to moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No, moje dziecię dzisiaj pęknie chyba - dzwonili, że gwiozda filmowa z niej będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts