DPS 21.05.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Agduś, pochwal się, puść trochę farby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja misie kłułam namiętnie i wiecznie były pełne wody, bo to prawdziwe strzykawki były - Mama pielęgniarka Ale dzieciątkiem jeszcze byłam i świadomość nie taka ... ale wprawa w boju jest, to źle nie będzie Niektórzy, to nawet misiów nie kłuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Agduś Ty natentychmiast donoś co tą z gwiazdą!!!!!!!!! Ja miałam wolne i do przyszłego tygodnia tak pozostanie! I dobrze, bom się odzwyczaiła od pracy Za to dzisiaj być może zamorduję weta, jeśli znowu się okaże, że będę kwitła w stajni w oczekiwaniu na niego nadaremnie!!! Trzymajcie kciuki za onego dochtóra!! I za mnie, co by Braza darowała mi to ukłucie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 trzymamy, trzymamy..Niech się tylko spróbuje nie pojawić...ja to bym mu nawet czarnego worka za to nie załatwiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 plujemy brazunia jakby nie przyszedl wyslemy kaske z...odsiecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 plujemy brazunia jakby nie przyszedl wyslemy kaske z...odsiecza braza uzbroiła mnie po zęby mogę działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Frosia! Jakie śliczne masz te żabcie! I takie rozgadane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jabuszko, witaj!!!! Chyba zaznaczę ten dzień w kalenadarzu - taka osobistość mnie odwiedziła!!!! Dochtór nie przylazł Kasia, jesteś potrzebna do zrobienia z niego mamałygi!!!!! Cały swój arsenał Tobie oddałam!! Zatłukę go normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A żeby go dziada .... koń kopnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jabuszko, witaj!!!! Chyba zaznaczę ten dzień w kalenadarzu - taka osobistość mnie odwiedziła!!!! Dochtór nie przylazł Kasia, jesteś potrzebna do zrobienia z niego mamałygi!!!!! Cały swój arsenał Tobie oddałam!! Zatłukę go normalnie Jasne, dawaj namiary na gościa, już ma przes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 braza, Trzeba bylo do weta zadzwonic i zapytac coz takiego pilnego nie pozwolilo mu przyjechac na UMOWIONA wizyte. No normalnie kolejny fahowiec. No i co zrobilas? Sama podalas klaczy antybiotyk? Igly to sa chyba gigantyczne, co? Ciesz sie wolnym To przyjemne, prawda? BTW zwierzakow. Wczoraj czyms strula mi sie Maja ... dzisiaj Plusz mial te same objawy ... Jedza to samo, taka sama pija wode, ale nie wciagaj nic z zadnego trawnika. Mniemam, ze twarozek musial im jakos zaszkodzic ... Wywalilam reszte kubka ... U malych psow wazacych 1,5 - 2,5 kg wystarczy kilka godzin biegunki lub wymiotow i odwodnienie gotowe Nie raz juz siedzialam przez pare godzin w klinice, gdy Majut lezal pod kroplowka ... Nie lubie takich sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Bry wieczór Co to za patafian tak Cię do wiatru wystawił Braza ??? Jak sobie poradziłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Amberwind widzę, że czytujemy te same książki To ostatnio moje motto życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Patafian faktycznie do potęgi!!!! Od 18.oo nawet telefonów już nie odbierał!!! Jestem na niego wściekła i to potężnie, bo w końcu nie mi szkodzi, tylko zwierzakowi!!! Sama nie odważyłabym się podac tego zastrzyku, a nawet gdyby, to patafian właśnie miał przywieźć antybiotyk!!Narazie podajemy tylko wykrztuśne tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Patafian faktycznie do potęgi!!!! Od 18.oo nawet telefonów już nie odbierał!!! Jestem na niego wściekła i to potężnie, bo w końcu nie mi szkodzi, tylko zwierzakowi!!! Sama nie odważyłabym się podac tego zastrzyku, a nawet gdyby, to patafian właśnie miał przywieźć antybiotyk!! Narazie podajemy tylko wykrztuśne tabletki. nasza dostawała syrop - Gujazyl (chyba z 5 butelek tego kupilismy), tylko nie mam pojęcia w jaki sposób, chyba do owsa był dodawany i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Moja dostaje ACC600 dwa razy dzienne z owsem. Zobaczymy, dzisiaj dopiero 3 raz dostała, może to tylko moje ciche życzenie, ale chyba trochę mniej kaszlała w czasie jazdy...Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Brazunia trzymam kciuki żeby leki pomogły.... No i chyba czas na zmianę weterynarza idioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Żeby ta zmiana była taka prosta To jedyny w okolicy specjalista od koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dobry wieczór Brazuniu wpadłem poczytac sobie Twoje komentarze. Ale nie było mnie tak dawno że nie wiem na czym skończyłem Chyba zgubiłem wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts