Reyzel 11.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 wiecie co.. tak się składa, że ja też nie siedzę cały dzień przed kompem i właśnie dopiero teraz zorientowałam się o co chodzi. Oczywiście, też bym usunęła sama posta, gdybym tylko była na bieżąco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dario spoko Wiemy, że byś to zrobiła Jak tam mebelki synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 bardzo przepraszam za kłopot i też Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no coż... byłam tam tylko dwie godzinki i aż tyle udało mi sie zrobić http://images28.fotosik.pl/100/6628af05e87d7ae6med.jpg jedna paczka załatwiona. Jeszcze tylko dwanaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Zuch dziewczyna!!!! Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja chciałam wszystkich przeprosić za to zamieszanie... na stare lata tak chyba mam, że najpierw napiszę, a potem dziwię się, że ktoś może przeczytać... Goopia taka normalnie. Popukać w głowę się muszę. Może czymś doożym. To ja przyjdę jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 nie żartuj nawet większość z nas jest taka zakręcona.. (o ile można to tak nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Depeesiu po prostu rozbrajasz mnie Za co Ty dziewczyno przepraszasz???? Spójrz na to tak: jacy fantastyczni ludzie tu zaglądają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wiecie co? Ja naprawdę Was lubię!! i vice versa i memento mori i perpetum mobile )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 generalnie to chyba chodziło o to żeby tylko zainteresowani przeczytali i tyle, zrozumiałe, pochwalamy... dostąpiliśmy wtajemniczenia i po sprawie )) aaaa i znowu przeprosiny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 aaaa i znowu przeprosiny hehe No i jak Was nie lubić!!!!!!?????? Cześć Anoleiz, zdróweczko lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 lepsze lepsze już już prawie się wykurowałam zupełnie urlop sobie wzięłam i załatwiam i latam i się leczę w przerwach oby do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobra, przyznaję się!! Jestem Matka Kwoka - i w związku z tym bardzo Was proszę o trzymanie jutro kciuków za moją córcię!! Agduś juz wie Pierwszy poważny przejazd w skokach przez przeszkody, do tego konik choć śliczny, to bardzo płochliwy! Tak więc jutro od 10.oo do 11.oo zaciśnijcie kciukasy, okey? Z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobra, przyznaję się!! Jestem Matka Kwoka - i w związku z tym bardzo Was proszę o trzymanie jutro kciuków za moją córcię!! Agduś juz wie Pierwszy poważny przejazd w skokach przez przeszkody, do tego konik choć śliczny, to bardzo płochliwy! Tak więc jutro od 10.oo do 11.oo zaciśnijcie kciukasy, okey? Z góry dziękuję!!! Masz to jak w banku A potem czekam na relację !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobra, przyznaję się!! Jestem Matka Kwoka - i w związku z tym bardzo Was proszę o trzymanie jutro kciuków za moją córcię!! Agduś juz wie Pierwszy poważny przejazd w skokach przez przeszkody, do tego konik choć śliczny, to bardzo płochliwy! Tak więc jutro od 10.oo do 11.oo zaciśnijcie kciukasy, okey? Z góry dziękuję!!! trzymałam... no i co?? no i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ale to jutro o ile dobrze zrozumiałam te kciukasy mamy trzymać, chociaż dzisiaj też nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 faktycznie jutro. Ale spostrzegawcza jestem, nie wiem, czemu wydawało mi się, że to było napisane wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to powiedzmy, że dziś trzymałam za coś innego... Może za koniec przerwy technicznej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to powiedzmy, że dziś trzymałam za coś innego... Może za koniec przerwy technicznej?? hehe ... powód zawsze się jakiś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts