Reyzel 21.05.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Żeby ta zmiana była taka prosta To jedyny w okolicy specjalista od koni ups.... no to faktycznie jest problem Ani sie obrazić, ani pokłócić bo nie wiadomo kiedy znów się przyda jego pomoc ps. kogo ja widzę, Rom nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja tez nie jestem na bieżąco ani u Brazy, ani gdziekolwiek indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak w skrócie: trochę pracuję, zbieram na zapłatę za siodło właśnie nabyte drogą kupna, chociaż teraz się obijam i w tak zwanym międzyczasie nabieram coraz większej ochoty na zamordowanie weterynarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A i owszem Reyzelciu, jest to mały problem, ale ... w końcu do pioruna bierze za to pieniądze!!! Poza tym na szczęście nie jest jedynym weterynarzem w mieście i może się okazać, że nawet ci od piesków i kotków pamiętają jeszcze ze studiów, jak się robi zastrzyk koniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pewnie i masz rację Brazunia, ze zastrzyk to i inni zrobią. Ale pewnie jakieś trafnej diagnozy w razie potrzeby to mogą nie postawić A jak widać grube pieniądze, ktore za to biorą ... do niczego ich nie zobowiązują Oczywiście w ich mniemaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzięki Braza za streszczenie to już trochę wiecej wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Eeeehhhh, szkoda słów na nich! Ja diagnozę mam już postawioną (tzn. księżniczka ma ), to i w razie "W" będę wiedziała, co mówić. Może faktyczne te tabletki wykrztuśne pomoga, tak jak klaczce Veruni pomógł sam syrop Chyba czas powoli zbierać się lulu. Jutro kolejny dzień pobytu na baaaardzoooo świeżym powietrzu Niby słońce, a wiatr od północy dmucha i pioruńskie zimno jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No tak, wygląda na to, że weterynarz czuje się bezkarnym monopolistą w temacie koni. Mimo to rozmowę dość stanowczą bym przeprowadziła, powiedziała, że obrobię mu d.upę w necie i wszyscy się dowiedzą, że jest nierzetelny i niefachowy. Porządek musi być. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Też dzień dobry mówię A wstałam już, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Hej A to nie jest tak jak z ludzkimi cyklami na atybiotyku? Trzeba wziac cala serie i to BEZ PRZERW? Czy wet nie zdaje soebie z tego sprawy? Co za konowal braza, Ty sie zastanow czy chcesz to prawko i samochod Kontrakty na rope siegnely juz 135 dolcow za barylke Rower zdaje sie byc zdrowszy i na pewno tanszy Ide wyprowadzic swoj z garazu. Trza objazd po wsi zrobic Milego dzionka wszystkim Mam tyle roboty, ze nie wiem w co rece wlozyc ... a jutro chyba Krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Na prawko to juz się teraz zaparłam i żadna baryłka nie stanie mi na przeszkodzie!!!!! A zanim ja samochód jakowys nabędę może i baryłka z tonu spuści Miłego dnia Pracująca Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 trochę niekompetentny ten weterynarz dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Bardzo delikatnie to ujęłaś Dario Jak tam się czujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 kawal ....$%§" z tego goscia witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Bardzo delikatnie to ujęłaś Dario Jak tam się czujecie?? raz na wozie, raz pod wozem... ale dzięki, dzięki nie narzekam mdłości wróciły tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Mam nadzieję, że uda się doprowadzić leczenie Brazylii do szczęśliwego finału. Myślę, że da radę to przetrzymać, nawet przy takim wecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Wpadłam jeszcze na chwilę, żeby jeszcze raz życzyć m iłego dnia Zarozki gnam do stajni!! Dario, wytrwałości życzę A z wetem to sobie pogadam przy okazji Na pewno!! A w ogóle to mam nastrój do luftu chociaż wolne Pies mnie wkurza, dziecko ma w nosie pewne rzeczy a wet zlewa Może księżniczka mi humor poprawi Buziaki Do wieczorka No i konika mi wcięło Ale kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Brazunia mam nadzieję, za konik Ci humor poprawi Dzien dobry wszystkim Miłego dzionka i ... też znikam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 dzień do d...y i tyle jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ech no ) jestem jestem i bywam, ale czasu straszliwie mało ledwo co się pozbierałam po komunii, a teraz przybyło załatwiania z chałupą, z pracą itd... czasem sypiam po 3 godziny dziennie, i padam na pysk dzisiaj wreszcie się wyspałam pierwszy raz od 2 chyba tygodni, i siedzę i pracuje ... na szczęście na swoje, a nie że obowiązki wynikające z zatrudnienia stałego to i sympatyczniej, co nie znaczy że nie męcząco także czuje się zupełnie usprawiedliwiona i lecę rabotać dalej, no dobra.. obiecuje listę obecności odhaczać codziennie na wszystkich obserwowanych wewątkach ciekawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts