AmberWind 22.05.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Amberwind widzę, że czytujemy te same książki To ostatnio moje motto życiowe moje tez Chociaz mam jeszcze pare innych braza, i jak dzionek? Opanowalas wkurzanie? No i jak Ksiezniczka? Mniej kaszle? Byl wet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Anoleiz, mamy do pogadania ... Dzień minął na szczęście fajnie, humor wrócił na swoje miejsce, chociaż weta zamorduję na pewno!!! Jak myślicie: nie karana, żadnych kolizji z prawem, nie notowana - dostanę w zawiasach Wziął i sobie wyjechał do Berlina na długi likend Jutro pójdę do mojego psicowego weta, może mi receptę wypisze na te antybiotyki, a znajomy koniarz obiecał, że pokaże jak się te zastrzyki robi. Co zrobić z wetem?? Jest jedyny w promieniu około 40 kilometrów?? No rozczarował mnie totalnie!!!! Księżniczka pokasłuje, ale jakby trochę mniej...chyba że to tylko moje pobożne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Zapomniałam (skromnie) dodać, że robiłam dzisiaj za gwiazdę estrady!! Gwiazd było co prawda jeszcze kilka, ale na estradzie tylko ja stałam i tylko ja miałam mikrofon (... stoję przy mikrofonie, niech mnie który przegoni ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Anoleiz, mamy do pogadania ... kajam się... no tylko nie bij proszeeeeee ja tu się dwoje i troje w pracy i w pracy po pracy... no naprawdę mam usprawiedliwienie, nawet z pieczątkami no nie miała baba kłopotu to sobie firmę założyła ale postaram się raz na jakiś czas wpadać, póki wszystkiego nie ogarnę, żeby bywać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Zapomniałam (skromnie) dodać, że robiłam dzisiaj za gwiazdę estrady!! Gwiazd było co prawda jeszcze kilka, ale na estradzie tylko ja stałam i tylko ja miałam mikrofon (... stoję przy mikrofonie, niech mnie który przegoni ...) A zdjecia som??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Zapomniałam (skromnie) dodać, że robiłam dzisiaj za gwiazdę estrady!! Gwiazd było co prawda jeszcze kilka, ale na estradzie tylko ja stałam i tylko ja miałam mikrofon (... stoję przy mikrofonie, niech mnie który przegoni ...) A zdjecia som??? Paparazzi się pochlali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Oooo, rozumiem, że pogoniłaś wszystkich od mikrofonu? Dzielna z Ciebie dziewczynka, tak trzymaj! Poproszę zawczasu o autograf, bo potem mogę się nie dopchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Pogoniłam ... pchali się bezczelnie ... ale o! Tu się zgina!!!! Byłam nieugięta, w końcu tu o moją karierę stawka idzie Autograf masz jak w banku Jutr wyślę poleconym do tego priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Śpiewałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Śpiewałas? No co Ty Nikt więcej już po tym doświadczeniu nie zajrzał na Dziki Zachód Scenkę rozróby saloonowej odgrywają, a ja z łapanki wzięta tłumaczyłam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 braza, Pierwszy krok do kariery medialnej uczyniony Ja tam od razu wiedzialam, ze za ta Twoja praca za pieniadze kryje sie grubsza sprawa U nas to nazywaja "parciem na szklo" Ja tam sie specjalnie nie znam, ale mozesz Majuta podpytac jak to jest ... znowu sie przed kamerami wloczy i mizdrzy do pana rezysera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzień dobry Ale tu gwiazdorsko fiu fiu fiu Znaczy się pudelka czytać jak nic!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No i proszę, rośnie nam nowa gwiazda! Amber, a Majut jaki film tym razem kręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 melduje siem na stanowisku pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzień Dobry wszystkim długoweekendowo A ja niestety w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ja też ja też ! też niestety i też w pracy ale co tam... korków nie ma, 15 minut do pracy jechałam... a normalnie 45 minut ... to już powód do cieszenia się... pustawo w pracy, spokój i cisza bo wszyscy się urlopują... nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Anoleiz droga do pracy dzisiaj była reweleacyjna Jechałem całe 8min Normalnie jadę 30min - chociaż to jedyne 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 właśnie właśnie, więc jakiś powód do radości jest... za to urlopik sobie wezmę wtedy kiedy korki będą taaakie jak stąd do szczecina, i wszyscy będom jechać półtorej godziny do pracy, a ja że tak powiem się będę cieszyć jak do sera... praca w takie dni jak ten nie jest najgorsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Lekturke do ogladania przyniosłam http://wiadomosci.onet.pl/99047,8,0,pokaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts