DarioAS 23.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ja jak zwykle nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Nie doszłam, padłam twarzom na pysk Świeże powietrze mnie wykończy. Jak było na czacie??? I dzień dobry Raczcie zauważyć, o które godzinie dokonałam powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.05.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Nie doszłam, padłam twarzom na pysk Świeże powietrze mnie wykończy. Jak było na czacie??? I dzień dobry Raczcie zauważyć, o które godzinie dokonałam powitania Niie wiem bo jak mnie wywaliło, to tak że powtórnie się nie udało wejść i nawet nie zdążyłem się pożegnać . Tak poza tym to miłego dnia życzę Jeszcze jedno. Chyba wybiorę się z Anią na konie bo Ona bardzo chcę się nauczyć jeździć konno. Jakieś rady na początek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Już wstaliście? Przecież sobota dzisiaj... Dzień dobry. Na śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem i kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Rady tak: spodnie z miękkiego materiału - mogą byc legginsy (niektórzy nazywają je getrami) lub dresy. Wygodne buty - na początek moga być adidasy. I masa dobrego humoru - to ważne, bo na drugi dzień wszystko boli, a dobry humor łagodzi ten ból Przyjedźcie do mnie, Brazylia to profesorka, szybko Anię nauczy dobrze trzymać się w siodle Zaproszenie jest jak najbardziej poważne!!! Pozdrowienia dla Ani!!! Dziewczyna wie, co dobre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Już wstaliście? Przecież sobota dzisiaj... Dzień dobry. Na śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem i kawa z mlekiem Jak się padło o 23-ej to i rano jakaś zaraza podrywa z koja Chyba zrobię jajecznicę na śniadanie Córcia właśnie raczyła się obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dzień dobry, ranne ptaszki sobotnie! No i co to za bilet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dzień dobry, ranne ptaszki sobotnie! No i co to za bilet? Jea zbiera na bilet do W-wy (Zlot), ale przez taki czas to chyba dla połowy Foruma już uzbierał, tylko się nie przyznaje Cześć Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 ja się też przywitam z rana co prawda niezbyt wczesne to rano, ale w końcu sobota, można pospać 7 godzin chociaż raz w tygodniu )) no i kurcze pogoda taka sobie, ale jest szansa, że się poprawi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Pracuj Anoleiz, pracuj ... efekty pokazuj Dobra, trzeba psicę przegonić i hajda na koń!!!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.05.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 dzień dobry u mnie też pogoda nieciekawa, ale ogródek i tak zaliczony.. musiałam nowy towar posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dobre pod wieczór Niniejszym ogłaszam, że mi się konik w awatarku zbiesił i trza było drugiego zatrudnić, przynajmniej na pół etatu. Mam nadzieję, że tamten wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Niech nie wraca!!!!!!!!!!! ten jest piękny i nikt go z osłem nie pomyli!!! dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ale ja się do tamtego już przyzwyczaiłam i polubiłam nawet te tłumaczenia w kwestii osła Mało tego, on nawet przestał się już za tego osła obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 a poza tym tamten fajnie przeżuwał... znaczy pracowicie spędzał całe dnie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 a poza tym tamten fajnie przeżuwał... znaczy pracowicie spędzał całe dnie... ) No po prostu niebanalny był ... Mam nadzieję, że go odzyskam. Nie wiem dlaczego go nie widziałam, chociaż Agduś twierdzi, że Ona wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dobry wieczór! W kwestii awatarka powiem, że mnie się troszkę bardziej podoba ten nowy (do Księżniczki podobny trochę ), ale jak wolisz tamtego to niech wróci, a co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Nieee, no ten nowy to ładny, pewnie, ale tamten był ze mną od samego początku Wet się odezwał! Miałam zamiar go zamordowac, ale przez telefon nie wiedziałam jak, a zanim wymyśliłam, to tak mnie zaczął przepraszać, że zdobyłam się tylko na zimny ton W poniedziałek obiecał przyjechac i dać ten zastrzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Założę się, że z wrażenia zapomniałaś go zapytać, w który poniedziałek. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 hejka Piękny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts