Maluszek 27.05.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 cosik siostry od zastrzyków nie widać Mam nadzieję, że cała i zdrowa sprawdzałem na onecie nikogo dzisiaj koń nie kopnął...... na całe szczęście tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Loża Szyderców Cześc Kochani Jeszcze żyję i odczuwam tylko lekkie zmęczenie po 9 godzinach bawienia się w Żenę za pultem (po naszymu to Kobieta za ladą ). Całe mnóstwo dzieciaków dzisiaj zwaliło na Dziki Zachód. No, ale jak się siodła zachciało ... jak to raczyła Ambercia zauważyć ... Stres jest!!! I przed... i po ... i w czasiezastrzykowy Jeszcze z kopyta nie oberwałam i cały czas mam nadzieję, że tak zostanie. Depsia, ja nie wiem, czy jest na co patrzec, boż to żenada większa niż RW - ręcę mi się trzęsą i strach oczami wypływa A pewnie, że siostrą chcę zostać na Oddziale, w końcu trzeba się jakoś rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 cosik siostry od zastrzyków nie widać Mam nadzieję, że cała i zdrowa sprawdzałem na onecie nikogo dzisiaj koń nie kopnął...... na całe szczęście Myślisz, że jak bym JA oberwała, to byłoby o tym głośno na Onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 przyszłam do właściwego wewontku pogadać o klaczce dobry weczer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A cześć, cześć!!! Faktycznie, Kasia mogłaby nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A cześć, cześć!!! Faktycznie, Kasia mogłaby nie zdzierżyć alez, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Noooo, niby tak, ale ja znam siebie ... jak zacznę gadac o Księżniczce to trudno mnie zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no to opowiadaj a czemu nie masz paszczki Księżniczki w avatarze tylko obcego konia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Bo nie umiem wstawić własnego zdjęcia w awatar Lepiej nie prowokuj, Księżniczka godna jest zapisania całych tomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 trzeba takie zdjęcie zmniejszyć do właściwych rozmiarów potem wkleić do jakiegoś foto albumu i myk do avatara każdy z nas o swoich zwierzach może godzinami gadać - ja mam ich 5 to wyobraź sobie ile ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No przeca tak robiłam!!! Z fotosika brałam kod! Do jakiego rozmiaru trzeba zmniejszyć??? Rany!! 5 stworzeń!!! Jakie to cuda???!!! Ja mogę o Katmie (nasza sunia) tez długo, nawet filmik ze zdjęć jej zrobiłam, bo nieziemsko fotogeniczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 niby taka mundra jestem a tych rozmiarów to nie znam mój zwierzyniec: 1 pies (berneńczyk), 1 sucz (Onka długowłosa), 2 koty (birmańczyk i maincoon) i 1 kotka (znajdka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Berneńczyki to jak dla mnie jedne z piękniejszych psiaków, ale co znaczy Onka nie wiem I nie mam też pojęcia jak wygląda maincoon Pokażesz przy okazji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 W awatarze jest już Braza, ale niestety, zdjęciem artystycznym tego nazwac nie można Jeśli uda mi się zrobić coś ładniejszego, to zastąpię. Oj, chciałabym mieć talent Amberci do patrzenia przez obiektyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Avatar rewelacja .Jednak wlasne sa najlepsze . ON to owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Bo berny takie są ONka to owczarek niemiecki, main coon (chiba pisze się oddzielnie) to taki duuuuży kocurek. A to link do fotek: http://s236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Avatar rewelacja .Jednak wlasne sa najlepsze . ON to owczarek niemiecki Taż mam takowego w domu - też sucz Oj, coś z moją enteligencją siem porobiło Już jest własny awatar, ale ... gdzie mu tam jakością do poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Avatar rewelacja .Jednak wlasne sa najlepsze . ON to owczarek niemiecki Taż mam takowego w domu - też sucz Oj, coś z moją enteligencją siem porobiło Już jest własny awatar, ale ... gdzie mu tam jakością do poprzedniego mnie się tam ten bardziej podoba niż poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszku, mocno pozytywnie wpływa Twoja opinia na moje poczucie wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszku, mocno pozytywnie wpływa Twoja opinia na moje poczucie wartości miło mi a tak a propos to jaki format ma być tego zdjątka do avatarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts