Maluszek 28.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Łomatkopolko - ale piękny sierściuch !!!!!!!!!!!!! A daje się ukochac ? To jest kot do kochania - przychodzi na zawołanie, traktorzy ledwo się go dotknie taki kot przylepa A Twoje kocisko też jest piękne i widać, że charakterne jest Nie dziwię się Twemu małżu, że ją tak kocha Maluszku, Niebieskooki przepiekny! Bardzo interesujaca uroda A jak charakter? dziękuję Sułek to najprzytulaśniejszy sierściuch na świecie Pozostałe moje dwa koty są zupełnie inne - nie chcą się tak tulać do człowieka jak Sułek Zwłaszcza mała znajdka nie lubi miziania. Dzieńdoberek w słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 dzien dobry - wiecie jak sie tak napatrzylam na te wazse piekne koty to az mi sie jakiegos zachcialo - tyle ze moj malz nie bardzo widzi kota w domu - ogolnie zwierzaka - ale te wasz sa cudnej urody - a te niebieskie oczeta!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 cosik siostry od zastrzyków nie widać Mam nadzieję, że cała i zdrowa sprawdzałem na onecie nikogo dzisiaj koń nie kopnął...... na całe szczęście Myślisz, że jak bym JA oberwała, to byłoby o tym głośno na Onecie no najpierw na FM oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 dzien dobry - wiecie jak sie tak napatrzylam na te wazse piekne koty to az mi sie jakiegos zachcialo - tyle ze moj malz nie bardzo widzi kota w domu - ogolnie zwierzaka - ale te wasz sa cudnej urody - a te niebieskie oczeta!!!!!!!!!!!! kolakao - cichcem kota wprowadź do domu najlepiej weź maża na kocią wystawę, niech sobie koty obejrzy, podotyka, najlepiej maluchy i prosta sprawa. Ja w ten sposób mam w domu dwa koty tego z niebieskimi oczętami (miał wtedy już 2 lata) i main coona Teraz mam zakaz chodzenia na wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 on juz zna te triki - - nie uznaje zwierzat w domu - mowi ze smierdzi ikoniec!! jeszcze nie wie ze moja siostra (hoduje takie) obiecala mojej corce na komunie dwa kartuzy (o takie): http://images31.fotosik.pl/267/46df7632a94f1838.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 śliczny kocur pięknie umaszczony i ma cuuudne oczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zdobyly ostatnio pierwsze miejsce w miedzynarodowym konkursie - piekne sa - to akurat nie ich zdjecie tylko zaczerpniete z netu - ale jej sa rownie piekne!!!!! no i te pomaranczowe oczy !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 kolakao - gratulacje dla kocurków mój main coon ma takie pomarańczowe ślepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ponoc jada teraz do krakowa - ciekawe jak tam bedzie - oni to bardziej przezywaja bo to ich kociaki ja po prostu przyjmuje do wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 kolakao - mój main coon ma takie pomarańczowe ślepka no zobaczylam sobie na necie - sliczny musi byc!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Piękne sierściuchy! Wszystkie - i niebieskookie i pomarańczowookie. Z rasowców najbardziej podobają mi się norweskie leśne, ale po stracie Kiczorki zainteresowała mnie jakaś rasa, która ponoć trzyma się własnego podwórka. Jednak i tak jakoś się zawsze pojawi na horyzoncie jakaś bida zupełnie nierasowa...Andrzejowi też nie bardzo podobal sie pomysł posiadania futer w domu. Kiedy wprowadzona podstępem Kiczorka pożegnała się ze swiatem, powiedziałam, że skoro musiał wytrzymywać obecność kota w domu przez dwa lata, to teraz przez dwa kolejne ja nie będę marudziła o nowego sierścia. Dziwne, bo niedługo po tym zaczął się zachwycać kociątkiem, które zobaczył odbierając Weronikę od koleżanki. To kociątko to Carmen. I na Miśkę też się zgodził (tu zadziałały smutne oczka Madzi, która pokochała brzydactwo)...A futer w domu mamy aktualnie 8 sztuk - różnej wielkości, maści i gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 o kurcze!!!!!!!!! osiem sztukasow!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Niby dużo sztuk, ale 7 mniejszych razem waży mniej niż jedna największa solo. 5 najmniejszych waży pewnie tyle co druga pod względem wielkości (ale, kiedy podrosną, będą ważyły pewnie tyle co druga i trzecia razem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Agdus czyto jest zagadka matematyczna???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kolakao - Oj jaki piękny Błękitek :) To chyba Brytyjczyk - taki grubszy Rosyjskie są troszkę delikatniejsze Jak znam życie to pierniczony ma poduchy na łapkach w kolorze lawendowym One tak skubane mają Maluszku już lubię Twojego pięknego kociala. Mój jest charakterny to prawda - lubi kizianie ale w jakim zakresie to ona decyduje A ja bym chciała takiego ścierwa co go można na lewą stronę przewinąć z ukochania......... ale muszę poczekać aż ten zejdzie :) I wtedy kupię maincoona CO prawda istnieje wyzyko, że zwierzaki przejmują cechy właścicieli, a to oznacza, że nawet wypchany kot u mnie w domu będzie złośliwy, kapryśny i chrakterny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Agdus czyto jest zagadka matematyczna???????????? Przyrodniczo-matematyczna. Jak egzamin gimnazjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Agdus, Pokazna masz gromadke Czy starcza Wam jeszcze rak do miziania wszystkich siersciuchow? U nas w domu poki co dwie papugi mojej Mamy na rekonwalescencji i dwa psy i czuje, ze to juz masa krytyczna W szczegolnosci te papugi ... rozwydrzone ptaszyska i tylko jesc, pic, znowu dac jesc, znowu pic, a jak zapomnisz wsadzic je pod prysznic, to awantura na caly dom brazunia, Pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Maluszku już lubię Twojego pięknego kociala. Mój jest charakterny to prawda - lubi kizianie ale w jakim zakresie to ona decyduje A ja bym chciała takiego ścierwa co go można na lewą stronę przewinąć z ukochania......... ale muszę poczekać aż ten zejdzie :) I wtedy kupię maincoona CO prawda istnieje wyzyko, że zwierzaki przejmują cechy właścicieli, a to oznacza, że nawet wypchany kot u mnie w domu będzie złośliwy, kapryśny i chrakterny :) Co do main coonów to mój egzemplarz a i owszem chodzi za mną krok w krok ale nie jest taki jak birman. Lubi się tylko miziać jak on chce a obciera się o mnie w odległości jakiś 50 cm Pierwszy raz widzę to u kota. Tak to jest sympatyczny ale nie aż tak jak niebieskooki. No i ciężki zbój jest i duży co przeszkadza jak mi się na klawiaturze rozwala co pasjami uwielbia No i czasami ma taki wyraz killera na paszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Agduś - a te osiem sztuk to jakieś myszki, chomiczki albo coś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Śliczne te wasze koty, szczególnie ten niebieskooki mnie zauroczył \ ja też ma śierściucha, już trochę wiekowy jest bo ma 13 lat ale wciąż mnie czymś zaskakuje. Ostatnio ugania się za sąsiadka - małoletnia kocicą, momio ze od małego jest wykastrowany . a to mój podstarzały kocur http://images29.fotosik.pl/220/6f637f0880608041m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts