DPS 12.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dobra, przyznaję się!! Jestem Matka Kwoka - i w związku z tym bardzo Was proszę o trzymanie jutro kciuków za moją córcię!! Agduś juz wie Pierwszy poważny przejazd w skokach przez przeszkody, do tego konik choć śliczny, to bardzo płochliwy! Tak więc jutro od 10.oo do 11.oo zaciśnijcie kciukasy, okey? Z góry dziękuję!!! Brazunia, ja mogę trzymać kciuki i inne paluchy nawet! Masz to jak w banku, i jeszcze trochę popluję... Od Frosi się nauczyłam... Ale głośno się wstydzę, pójdę za róg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Wróciłam ze stajni utyrana jak niewolnik Ale koń gotowy, córcia gotowa, jutro tylko małe co nieco (fryzurę trzeba odrychtować konikowi, jakby co) i można skakać Ufff. Jeszcze na ostatnią chwilę zaświadczenie od lekarza załatwiałam Cholera, jak to dobrze mieć życzliwych ludzi koło siebie, mój wkład w jego załatwienie polegał na wykonaniu telefonu i odebraniu kwitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Brazia a Ty wiesz, że ja już dziś od 10tej kciuki trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Brazia a Ty wiesz, że ja już dziś od 10tej kciuki trzymam... Wiem Aniu i choćby z tego względu na pewno Jej się uda Ale jeszcze nie puszczaj!!!!! Dzięki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Brazunia, ja już zaczynam odliczać czas. Kciuki i inne paluchy w pełnej gotowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 TRZYMAM!!! TRZYMAM!!! TFU, TFU, TFU!!!!! NIECH SIĘ UDA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 I co?! I co, i co, i co????? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 I ja trzymam Ile jeszcze , bo musze isc malowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 no ja trzymam i trzymam... a kiepsko się piszę z trzymanymi kciukami,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Wasze kciuki pomogły!!!!! Zero punktów karnych, czas przejazdu nie przekroczony!!!!! Jak na 5 treningów - pojechała naprawdę dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Wasze kciuki pomogły!!!!! Zero punktów karnych, czas przejazdu nie przekroczony!!!!! Jak na 5 treningów - pojechała naprawdę dobrze!!!!! moje nie nie wiedziałem, że mam 3mać przekaż gratulacje od ..... tego co koniowi na plecy nie umie wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Wasze kciuki pomogły!!!!! Zero punktów karnych, czas przejazdu nie przekroczony!!!!! Jak na 5 treningów - pojechała naprawdę dobrze!!!!! moje nie nie wiedziałem, że mam 3mać przekaż gratulacje od ..... tego co koniowi na plecy nie umie wskoczyć Jamlesik witaj ciepło!!!! Gratulacje przekażę, na pewno, ale masz szansę się zrehabilitować i potrzymać jutro. Też jedzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 NO TO GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę, że się tak pięknie udało! Nie darmo jest córką swojej Mamy! Po kimś ma ten talent, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 NO TO GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę, że się tak pięknie udało! Nie darmo jest córką swojej Mamy! Po kimś ma ten talent, nie? Nieskromnie powiem: NOOOOOOOOOO!!!!!! Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 GRATULACJE!!!!!!! Jutro też będę kciuki trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 GRATULACJE!!!!!!! Jutro też będę kciuki trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 To dobrze , ze choc na noc jakis odpoczynek od tego trzymania. Jutro opijamy sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 To dobrze , ze choc na noc jakis odpoczynek od tego trzymania. Jutro opijamy sukces No pewnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Wasze kciuki pomogły!!!!! Zero punktów karnych, czas przejazdu nie przekroczony!!!!! Jak na 5 treningów - pojechała naprawdę dobrze!!!!! SUPER!!! Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts