Agduś 29.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Teraz to byś się bała wyjść na... świeże powietrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To ja następną wizytę też na zimę odkładam ... Świeże powietrze to dla mnie mus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O nie! Teraz zostanę zlinczowana za odstraszanie Cię od wizyt! Nie, ten ogród jest przyjazny i miły dla gości! Tylko na gospodynię napada!Miłej nocy, ja się biorę wreszcie do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dobry wieczór Agduś - a co Ty o tej porze będziesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no dobra przebrnelam przez to wszytsko - jeden dzien wystarczy jeden dzien nie czytac i do nadrobienia jest tyle ze hohohooho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pikene te wasze zwierzaki - cudne!!!!!!!!!!!!my jak na arzei mamy dwa psy i swinke!!!! obawiam sie ze jak sieprzeprowadzimy bedzie tego wiecej !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 witanko przedweekendowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no dobra przebrnelam przez to wszytsko - jeden dzien wystarczy jeden dzien nie czytac i do nadrobienia jest tyle ze hohohooho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pikene te wasze zwierzaki - cudne!!!!!!!!!!!!my jak na arzei mamy dwa psy i swinke!!!! obawiam sie ze jak sieprzeprowadzimy bedzie tego wiecej !!!!!!!!! kolakao - tak było o nas. Przed przeprowadzką mielśmy 1 kota a teraz mamy 2 psy i 3 koty dzieńdobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no wlasnie - ajak sie jeszcze jakies psiisko przypeta do nas to ja go bede chcaial wziasc i bedzie cala zgraja!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Śliczne te wasze koty, szczególnie ten niebieskooki mnie zauroczył \ ja też ma śierściucha, już trochę wiekowy jest bo ma 13 lat ale wciąż mnie czymś zaskakuje. Ostatnio ugania się za sąsiadka - małoletnia kocicą, momio ze od małego jest wykastrowany . a to mój podstarzały kocur http://images29.fotosik.pl/220/6f637f0880608041m.jpg verunia - jakoś mi tak umknęło i nie skomentowałam Ślicznego masz kocurka i wcale nie wygląda na tyle lat A to pewnie wypływ tego winka, które sobie cichcem pociąga Czy obraz za kocurkiem jest autorstwa Twojej córki? Bardzo mi się podoba miło mi, że mój niebieskooki Cię zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam wszystkich Duszę moją radujecie swoimi odwiedzinami Zaczynam się powoli zastanawiac nad sensownością dalszego zbierania na to siodło - juz mam dość Dopiero wróciłam, zdążyłam dopiero co zjeść obiado-kolację i padam twarzą na pysk. Nawet na swoją kochaną klaczkę dzisiaj nie wsiadłam, nie miałam sił Kocurek Veruniu jest faktycznie fajny i przynajmniej na zdjęciu nie wygląda na starszego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Braza, bredzisz!!! Bo zmęczona jesteś Jak to nie masz sił, jak to masz dość??? A co mają powiedzieć ci, którzy się wykańczają??? Ci dopiero mają za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Może i bredzę, ale faktycznie mam dość!!! Ja nie zwyczajna jestem Mam też dośc tego cholernego Fotosika Wiecznie coś nie tak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Mój fotosik tez nie działa, a chcaiałam Wam wkleić kawałek nieba....buuuuuu Braza nie łam sie, jesteś dzielna, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ullercia, a to Twój własny kawałek Mam nadzieję, że w końcu się ta zmynda odwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ullercia, a to Twój własny kawałek Prawie nad domem leciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wy się bawicie, a ja muszę pranie powiesić Eeeeejjjj życie!!! Gdybyś ty miało doopę to bym cię tak kopnęła .... Nie licze na odzew, ale cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Pocieszyć Cię? Góra nieposkładanego i niewyprasowanego prania mnie zasypała, więc wreszcie się za nie zabrałam. Poskładałam. Prasowanie czeka na lepszą chwilę. A ja zaraz się biorę za francuskie listy...Zamienisz się? Ja chętnie to pranie powieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Juz powiesiłam, za późno Dzisiaj zarobiłam juz na pół siodła!!! Zostało jeszcze pół! I nabyłam nowego doświadczenia w stylu: "Dorga wycieczko!! Tu są świnki wietnamskie?? A wiecie , dlaczego wietnamskie??..." jednym słowem zostałam przewodniczką z łapanki Ale fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts