bobowa budowniczowa 31.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Sorki...chciałam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Eeee, no przecież przymróżyłam oko! A tak na marginesie: ja nie mam nawet sił by w domu pozapier...ć. Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Eeee, no przecież przymróżyłam oko! A tak na marginesie: ja nie mam nawet sił by w domu pozapier...ć. Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni Wierzę Ogarnąć te wszystkie sprawy, które każdy z nas ma na głowie i dogonić to pędzące życie jest niezłym wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni U mnie takoz samo Z tym, ze od siedzenia przed kompem juz tylek mnie boli ... a pracy zostalo jeszcze tyle, ze nie wiem czy powinnam spac przez najblizsze 4 doby brazunia, gratki za robote na pol siodla ... zawsze to blizej do calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Eeee, no przecież przymróżyłam oko! A tak na marginesie: ja nie mam nawet sił by w domu pozapier...ć. Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni Wierzę Ogarnąć te wszystkie sprawy, które każdy z nas ma na głowie i dogonić to pędzące życie jest niezłym wyzwaniem Nooo... Ktoś mi powie, jak to się stało, że jutro już czerwiec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Amberciu, bój się Boga!!!! A czemu nie lenisz się, jak cała pozostała reszta Mam nadzieję, że to drugie pół nie będzie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Nooo... Ktoś mi powie, jak to się stało, że jutro już czerwiec??? Zupełnie przypadkiem, to nie tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Eeee, no przecież przymróżyłam oko! A tak na marginesie: ja nie mam nawet sił by w domu pozapier...ć. Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni Wierzę Ogarnąć te wszystkie sprawy, które każdy z nas ma na głowie i dogonić to pędzące życie jest niezłym wyzwaniem Nooo... Ktoś mi powie, jak to się stało, że jutro już czerwiec??? No właśnie Agduś ...ani się nie obejrzymy a będzie koniec wakacji...buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Brazunia nie wiem czy Ci poprawi humor fakt, że ja też nie pojechałam i zapier...elam w domciu Marne pocieszenie, ale zawsze to coś Cześc Bobuniu!!! Marne...hm.... Eeee, no przecież przymróżyłam oko! A tak na marginesie: ja nie mam nawet sił by w domu pozapier...ć. Starczyło tylko werwy na włączenie pralki. Żeby to powiesić musiałam sobie nieźle nawtykać od leni Wierzę Ogarnąć te wszystkie sprawy, które każdy z nas ma na głowie i dogonić to pędzące życie jest niezłym wyzwaniem Nooo... Ktoś mi powie, jak to się stało, że jutro już czerwiec??? No właśnie Agduś ...ani się nie obejrzymy a będzie koniec wakacji...buuuuuu No nawet mi nie mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Zwariowałyście Jeszcze się nie zaczęły!!!! A z utęsknieniem na nie czekam, kto wie czy nie większym niż dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Do wakacji siodło odpracujesz? Czy zmywarkę już też?A może masz dosyć odrabiania lekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Nie! Już wiem! Naszego przyjazdu się nie możesz doczekać!!! Jak nam miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wszystko naraz ze szczególnym naciskiem na to ostatnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja też się nie mogę doczekać! I dziecka też, zwłaszcza spotkania z Karlą, chociaż im przypominam, że ma inne wakacyjne plany i mogą się nie spotkać. No ale perspektywa spotkania z Księżniczką też jest miła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 W drugiej połowie lipca - bo jak pamiętam tak włąśnie planujecie - Karlita będzie. Po powrocie Szanownego wybieramy się na Mazury !! A Księżniczka będzie do Twojej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Amberciu, bój się Boga!!!! A czemu nie lenisz się, jak cała pozostała reszta mam tu niezla jazde bez trzymanki Generalnie nie wiem w co rece wlozyc, tyle sie tego uzbieralo Jedni sie szczesliwie lenia, a inni w pocie czola tyraja ... kto powiedzial, ze swiat jest sprawiedliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Nie ma sprawidliwości na tym świecie, to fakt Tyrający w pocie czoła łączcie się!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 W drugiej połowie lipca - bo jak pamiętam tak włąśnie planujecie - Karlita będzie. Po powrocie Szanownego wybieramy się na Mazury !! A Księżniczka będzie do Twojej dyspozycji To się dziewczyny ucieszą!!! Pogodę zapowiadają nam tropikalną - gorąco, parno i deszczowo-burzowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Z prognozą pogody to bym uważała, nie zawsze dotyczy ona Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ta była bardzo ogólna dla całej Polski. Mnie nie odpowiada, więc wybieram opcję, że Kołobrzegu nie dotyczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts