braza 31.05.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Bo też i tak może być właśnie! Ochraniaczy szukam dla koni. Karlita na dzień dziecka sobie zażyczyła. Ale jeździ teraz na Koniku Polskim, rzadziej na dużych, to jaki rozmiar? Pony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 A masz zamiar kupować pony kiedyś? Bo jeżeli nie, to na grzyba Ci takie ochraniacze?A jeżeli koniecznie chcesz, to lepiej zapytaj w sklepie, bo rozmiar rozmiarowi nierówny.Nasze dziecka dostały trampolinę. Średnica 180 cm. Na większą nas nie było stać. Ale i tak mają ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Pewnie jeszcze jakiś czas na tym Koniku Polskim pojeździ, to niech Jej będzie. Nie wiem, czy mówić o trampolinie Karli, bo może wsiąść w pociąg do Krakowa ... Uciekam! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cześć Wpadłam się przywiać z Wielkimi Niobecnymi na spotkaniu Muratora Buziaki dla Was dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Pewnie jeszcze jakiś czas na tym Koniku Polskim pojeździ, to niech Jej będzie. Nie wiem, czy mówić o trampolinie Karli, bo może wsiąść w pociąg do Krakowa ... Uciekam! Dobranoc To sama jej powiem! W końcu pewnie byś po dziecię przyjechała... Fajnie Ci. Ja właśnie skończyłam "list 5" i zaczynam "list 6". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dzień Dobry Niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam wszystkich po ciężkiej pracy! Agduś, ile tych listów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Z prognozą pogody to bym uważała, nie zawsze dotyczy ona Kołobrzegu. W tym wypadku jednak dotyczyła, w sobotę był ukrop, ledwie przeżyłem... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heeeejjjj Ludzieeeeeee!!!! Ja mam dzisiaj wolneeeee!!!!!!! I nie wiem co robić, a co zostawić na później Witam wszystkich Maksiu, u mnie był upał, ale wiało od morza to i szło wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heeeejjjj Ludzieeeeeee!!!! Ja mam dzisiaj wolneeeee!!!!!!! I nie wiem co robić, a co zostawić na później Witam wszystkich Maksiu, u mnie był upał, ale wiało od morza to i szło wytrzymać w okolicach rynku nie wiało od morza było koszmarnie gorąco pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Czekaj no Kolego Sympatyczny, czy to znaczy, że byłeś w Perle Bałtyku?????? No jak to tak???? Nawet nie dałeś mi okazji uściśnięcia Twojej prawicy Nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heloł A witanko, witanko To "...diabli wzięli" to już chyba możesz usunąć z podpisu, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heloł A witanko, witanko To "...diabli wzięli" to już chyba możesz usunąć z podpisu, co nie no w sumie chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Heloł A witanko, witanko To "...diabli wzięli" to już chyba możesz usunąć z podpisu, co nie no w sumie chyba tak To działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Czekaj no Kolego Sympatyczny, czy to znaczy, że byłeś w Perle Bałtyku?????? No jak to tak???? Nawet nie dałeś mi okazji uściśnięcia Twojej prawicy Nie podoba mi się to przeca pisałem juz dawno temu ze nie moge jechac na zlot muratora bo moj brat bierze ślub w kołobrzegu, 31 maja o gpdz. 14.. poszukam pozniej linka do tej wiadomosci pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie szukaj, masz rację, ale w ferworze walki z głodnym tłumem turystów i dziecków zupełnie wyleciało mi z głowy!!!!! Niestety, obowiązki służbowe nie pozwoliły na obecność w tym czasie i w tym miejscu Życzenia cudownych chwil w nowym życiu dla Brata i Jego Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie szukaj, masz rację, ale w ferworze walki z głodnym tłumem turystów i dziecków zupełnie wyleciało mi z głowy!!!!! Niestety, obowiązki służbowe nie pozwoliły na obecność w tym czasie i w tym miejscu Życzenia cudownych chwil w nowym życiu dla Brata i Jego Żony a w którym miejscu Ty tych głodnych turystów karmiłaś? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzień doberek - doszłam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzień doberek - doszłam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts