maksiu 02.06.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzień doberek - doszłam do siebie. a ja niestety jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich po ciężkiej pracy! Agduś, ile tych listów jest 37 Dobry dzionek! Dom już odkopałam, żeby zarobić na śniadanko. Teraz biegnę skopać grządkę pod kolejną porcję fasolki szparagowej i rzodkiewki, a potem... może list 7, 8, 9...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Głodnych turystów i dziecka karmiłam na Dzikim Zachodzie!! Oblężenie normalnie!!!! U mnie od północy (bo tam termometr) 27 stopni. Na balkon (od południa) termometru nawet nie wynoszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Głodnych turystów i dziecka karmiłam na Dzikim Zachodzie!! Oblężenie normalnie!!!! U mnie od północy (bo tam termometr) 27 stopni. Na balkon (od południa) termometru nawet nie wynoszę!!!! No patrz... przejeżdżałem obok... a Ty nic nie powiedziałaś... eehhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ejjjj, no qurczę Mówiłam, ale w tym gąszczu postów mogło Ci umknąć - no przepraszam Odrabiam tam trochę siodło nabyte ostatnio drogą kupna i bywają dni, że po 9-10 godzin tam siedzę. Szczerze mówiąc, to mam juz dość, ale wytrzymam!! Maksiu, mam nadzieję, że niedługo nadarzy się kolejna i tym razem wykorzystania okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dzień dobry... poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ejjjj, no qurczę Mówiłam, ale w tym gąszczu postów mogło Ci umknąć - no przepraszam Odrabiam tam trochę siodło nabyte ostatnio drogą kupna i bywają dni, że po 9-10 godzin tam siedzę. Szczerze mówiąc, to mam juz dość, ale wytrzymam!! Braza - dasz radę już niedużo zostało witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 U nas upał straszliwy. Deszczu na gwałt trzeba, rośliny schną. Temperatura - myślę, że pod filarami (wiesz gdzie, Brazunia, tam przy wejściu) około 30* w cieniu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jak wracałam do domu o 17:00 to było 29 stopni - trawa sucha mimo ciągłego podlewania. Takie upały mają być do końca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie wiem,Maluszku, czy dam radę, bo właśnie dnia dzisiejszego A.D.2008 zostawiłam ciężko zarobione dziengi w sklepie obuwniczym, z okularami p.słonecznymi, odzieżowym i na straganach z owocami Tak węc nadal tylko pół siodła jest moje! Ale w nosie Pod filarami to musi być ukrop, normalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Brazunia - raz się żyje i od czasu do czasu trzeba po prostu przetrwonić swoje ciężko zarobione pieniążki Ja też tak mam A jakie butki kupiłaś? Fotki wklej swoch zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Fotek nie będę wklejała, bo to najzwyklejsze na świecie sandały w tak zwanym stylu trackingowym, moje ulubione na lato. Fajne jest to, że młodej kupiłam identyczne i tylko rozmiar mniejsze - chyba będziemy miały niezłą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Na podwórku jak na patelni. Nie idzie funkcjonować w normalny sposób. Dobrze, że dom stary, to i chłód trzyma, w naszych pokojach jest normalnie i mozna żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Fotek nie będę wklejała, bo to najzwyklejsze na świecie sandały w tak zwanym stylu trackingowym, moje ulubione na lato. Fajne jest to, że młodej kupiłam identyczne i tylko rozmiar mniejsze - chyba będziemy miały niezłą zabawę A ja mojej Młodej kupuję o rozmiar lub dwa większe niż sobie Też latem chodzę wyłącznie w takich sandałach. Jak już uda mi się kupic takie, które mnie nie obcierają do żywego, to noszę je póki z nóg mi nie spadną ze starości. A w tym roku obtarły mnie sandały, w których przechodziłam całe zeszłe lato! To niesprawiedliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Na podwórku jak na patelni. Nie idzie funkcjonować w normalny sposób. Dobrze, że dom stary, to i chłód trzyma, w naszych pokojach jest normalnie i mozna żyć. U nas też gorąco. Czekam do wieczora z posadzeniem nowych zakupów. Kupiłam sobie na targu pięknego krzoka. Po wykupieniu od jednej pani irysków we wszystkich kolorach, jakie miała, obiecywałam sobie, że to już koniec zakupów do ogródka, ale nic z tego! Krzok był silniejszy ode mnie. No dobra, przyznam się, że irysa zobaczyłam jasnoniebieskiego. Nie miałam takiego... Już mam... No, prawie, bo wielki był (i drogi ), więc mi go facet ma przywieźć do domu wracając z targu. I dwa winogronka sobie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hejka u mnie też gorąco, Brazunia będę koło Ciebie od 9-19.06. może jakoś się zmówimy na priv tu będę gnił...znaczy spał http://www.owpiramida.emeteor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Krolik Rozumiem , ze przez Wawe bedziesz jechal Brazuniu To sobie zaszalalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Krolik Rozumiem , ze przez Wawe bedziesz jechal Brazuniu To sobie zaszalalas niestety nie na dodatek pociągiem z całym przedszkolem jest plus, fajne przedszkolanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jea, ja być very happy No poszalałam sobie, a teraz po tym szaleństwie od nowa na drugie pół siodła składam Ranyyyyy, jakie u mnie zimno jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ranyyyyy, jakie u mnie zimno jest!!!!!! podziel sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts