magi 03.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 oj bidulek się zabiedulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć! O 9 już wróciłam z pola. Rano obiecywało niebo dszcz, takie było ciemne... i nic! Mamy teraz błękitne niebo i słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witanko deszczowe dzisiaj... chłodno i plucha... ale podobno upały mają wrócić już zaraz... ech.. chyba dobrym rozwiązaniem byłoby jednak przesunąć te wakacje na czerwiec lipiec jak tak lato upalne ma się zaczynać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień dobry. Widzę, że wymiana wieści pogodowych trwa. No to się przyłączę: u nas rano pokropiło odrobinkę, potem na moment wylazło słoneczko (wcale nie oczekiwane - wiem, że według nowych zasad powinno być "nieoczekiwane", ale mi to za skarby nie pasuje do kontekstu, więc piszę po staremu: osobno). Teraz znów się zachmurało, cały czas jest duszno. Ja chcę porządnego deszczu! Ostatecznie moze być nawet burza. No bo, jeżeli nie, to znów trza bedzie podlewać. Krzaczek wygląda zdrowo - przyął się chyba, chociaż korzenie miał na wierzchu i kwitnie, co mu nie wróżyło najlepiej. Żywotna bestia. A tak w ogóle to nie krzaczek tylko bylina, ale tak wygląda krzaczkowato. Irys też wygląda zdrowo. Jasnoniebieski z żółtą bródką - cudo! Wczoraj wahałam się, czy go kupić, bo wielka bestia i z dużą bryłą ziemi. W końcu naciągnęłam faceta, żeby mi podwiózł pod dom razem z nabytymi u nigo winogronami. czekam ci ja i czekam, a faceta niet. Już się zastanawiałam, czy zapomniał czy zabłądził. O chęć ucieczki z MOIMI zapłaconymi już roślinkami go nie podejrzewałam, bo handluje w tym samym miejscu od dawna, więc bym go dopadła. Tymczasem wieczorkiem sąsiadka przydźwigała mi zielsko. Okazało się, że facet zamiast do żółtego domu z czarnym (wolałam mężczyźnie nie tłumaczyć, że to grafitowy) dachem po prawej stronie, zawiózł wszystko do żółtego domu z brązowym dachem po lewej stronie Drobiazg! Grunt, że nie po drugiej stronie miasteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Agduś - tak to jest tłumaczyć coś facetom A dzisiaj mówili, że była u Was straszliwa burza i deszcz. U nas pogoda bez zmian: ciepło, słonecznie - dobrze, że w pracy klima to da się wysiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A dzisiaj mówili, że była u Was straszliwa burza i deszcz. Telewizja kłamie!* Radio kłamie!* * Niepotrzebne skreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A dzisiaj mówili, że była u Was straszliwa burza i deszcz. Telewizja kłamie!* Radio kłamie!* * Niepotrzebne skreślić. poprostu te meteorologi to na pogodzie się nie znają hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 u nas po nadrannym deszczyku (ok.4.00 w nocy) powoli zbiera sie słonko do konkretnego działania choć troszkę niebo zachmurzone, to ciepło jest i to bardzo. I zero wiatru A jak tam w Kołobrzegu?? Wiaterek dalej dmucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A dzisiaj mówili, że była u Was straszliwa burza i deszcz. Telewizja kłamie!* Radio kłamie!* * Niepotrzebne skreślić. bo to chyba dopiero ma być głucha jakaś z rana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 lepiej, żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam wieczornie i wieści pogodowych ciąg dalszy: słoneczko jest i zimny wiatr również jest, jednym słowem pi...dzi jak cholera!!!!! Zero wody z nieba!! Jeśli chodzi o siodło, to mój już jest tylni (przedni*) łęk, jedno puślisko, jedno strzemię. Szmal na drugie strzemię i puślisko oraz część siedziska przefurtałam *co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No widzę, że jesteś trwonem Też tak mam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zaraz tam niestety Jest super, byczo, kaczo i indyczo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Brazunia, a gdzież Ty przepadłaś? Stęskniona jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Brazunia, a gdzież Ty przepadłaś? Stęskniona jezdem. no kasę trwoni, trwon jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jestem, jestem !! Obiecałam córci wspólne obejrzenie finału You Can Dance, ale im w tym TVN=ie nie wyszło!!! A ja to tak tylko wieczorkiem teraz mogiem, bo jeszcze na siodło musze dozbierać, jak na porządnego trwona przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam wieczorową porą a my to samo oglądałyśmy i klapa - trzeba będzie jutro zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ano, klapa, czekanko do jutra! Ja niestety chyba zalegnę w pieleszach, bo nochalem klawiaturę zaczepiam. Jutr znowu "polka-galopka" w przenośni i dosłownie, szczególnie dosłownie ta galopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dołączam do klubu 'tylko dens ma sens' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 kogo obstawiacie, że wygra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts