magi 04.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ze względu na urokliwość Kryspin ze względu na talent Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 też stawiam na Kryspina wg mnie on lepiej tańczy od Kaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No widzę, że jesteś trwonem Też tak mam niestety dobrze, że nie jestem sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No co Wy? Jaki Kryspin, jaka Kasia? Artur i tylko Artur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Artur mi nie pasuje dobrze tańczy to się chłopak gdzieś załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 fajnie będzie razem z Wami dzisiaj pooglądać TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 czesc brazunia dawno mnie nie bylo i kto wygral? widzialam TYLKO JEDEN odcinek podobal mi sie Artur , za Kryspina tez trzymalam kciuki , bo to moj ziomal jest , a ta laska kasia ujela mnie swa delikatnoscia , tez moglaby wygrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Frosiu - jeszcze nie wiadomo. Wczoraj TVN odwołał program z przyczyn technicznych i dopiero dzisiaj wieczorkiem się dowiemy. Zapraszamy do wspolnego oglądania ale pewnie Ty z Froschem macie co innego, fajniejszego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Frosiu - jeszcze nie wiadomo. Wczoraj TVN odwołał program z przyczyn technicznych i dopiero dzisiaj wieczorkiem się dowiemy. Zapraszamy do wspolnego oglądania ale pewnie Ty z Froschem macie co innego, fajniejszego do roboty heheh pewnie tak ,poniewaz nie posiadamy polskiej telewizji ale w przerwach bede trzymac kciuki za Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przepraszam a kto to jest Artur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przepraszam a kto to jest Artur ? taki jeden bohater maz tej ...Ginewry , co to ostatnio ja na targu spotkalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przepraszam a kto to jest Artur ? taki jeden bohater maz tej ...Ginewry , co to ostatnio ja na targu spotkalysmy Ta od jajek Lancelota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trzymaj, Frosia, trzymaj, a nawet popluj na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trzymaj, Frosia, trzymaj, a nawet popluj na wszelki wypadek. te jajka? bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trzymaj, Frosia, trzymaj, a nawet popluj na wszelki wypadek. te jajka? : aż mi łzy pociekły ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trzymaj, Frosia, trzymaj, a nawet popluj na wszelki wypadek. oooooo nie to jest już ingerencja siły wyższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jaki Artur, co Wy Chłopak świetnie tańczy, to fakt, ale jest monotematyczny!!!! Kasia albo Kryspin!!!!!!! Cześc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trzymaj, Frosia, trzymaj, a nawet popluj na wszelki wypadek. te jajka? bo nie kumam Tobie to tylko jedno w głowie. w przerwach będę trzymać kciuki za Artura. A nie zaraz jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jaki Artur, co Wy Chłopak świetnie tańczy, to fakt, ale jest monotematyczny!!!! Kasia albo Kryspin!!!!!!! Artur Pany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jaki Artur, co Wy Chłopak świetnie tańczy, to fakt, ale jest monotematyczny!!!! Kasia albo Kryspin!!!!!!! Artur Pany!!!! A w życiu !!!!! Tylko nie On!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts