Maluszek 05.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jaki Artur, co Wy Chłopak świetnie tańczy, to fakt, ale jest monotematyczny!!!! Kasia albo Kryspin!!!!!!! Artur Pany!!!! A w życiu !!!!! Tylko nie On!!!!! popieram o której dzisiaj ma się zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 21.30, jak zwykle!! Mam nadzieję, że tym razem nic im nie stanie na przeszkodzie Nie oglądałam tego co tydzień, córcia zdawała mi dokłądną relację, ale finał to już sobie obejrzę, bo zaskakujący jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też wysztkich odcinków nie oglądałam bo jakoś tak ta druga edycja nie przypadła mi za bardzo do gustu. Pierwsza była na lepszym poziomie chociaż mogliby wymienić prowadzącą ten progam a przynajmniej znaleźć kogoś kto będzie umiał ją fajnie ubrać - bo to co teraz czasmi ma na sobie to aż o pomstę do nieba woła Natomiast pasjami oglądam amerykańską wersję tego programu (teraz chyba 4 sezon puszczają - czekam aż Fox u nas puści). Nasze choreografie nijak się mają do tamtych i w ogóle cała oprawa jest naprawdę świetnie zrobiona. Nie mówię już o jury, które tam jest naprawdę na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hamerykańskiej wersji nie oglądałam, ne mam Foxa to i nie oejrzę pewnie Nie jest to mój ukochany program, ale mnie zaintrygował w pewnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nic z tej całej dyskusji nie zrozumiałam poza tym, że Frosia będzie pluła na jajka Lancelota. I przy okazji przypomniało mi się faux pas mojej koleżanki. Otóż szłyśmy wracając ze spaceru z dziećmi wzdłuż bloku. Z daleka było widać granatowego malucha i stojącego obok faceta. Koleżanka gromkim głosem oznajmiła: "o, dobrze że jest! Ten facet ma fajne jajka!" Aż się kilka osób za nami obejrzało. Chwilę trwało, zanim kumpelka zawisnęła na rączce wózka wyjąc ze śmiechu, gdy zrozumiała, dlaczego ja się już prawie udusiłam z radości. Ciekawe, czy facet słyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Opluwanie przez Frosię jajek Lancelota wprowadziło mnie w świetny nastrój, ale owa koleżenka mająca tak doskonalą wiedzę na temat jajek Pana z niebieskim maluchem doprowadziła mnie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Znaczy't Lancelot nie ma fajnych jajek, skoro należy na nie pluć... Ale co mają do tego jakieś tańce? A jajka od faceta w maluchu i tak kupiła. Całe 10, żeby nie było wątpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tańce mają się nijak, to tylko przykrywka do jajek Lancelota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jajaka chyba będą mi się przez całą noc śniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No tak, skoro Lancelot ma nędzne jajka, to nie dziwota, że je przykrywa...Tylko czy mu wygodnie pod przykrywką tańców? Delikatnie tańczą przynajmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tańczą bardzo zaangażowanie i impulsywnie!!! Ja nie wiem, czy Lancelotowi ta przykrywka pasuje, ale musi to przyjąć z honorem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No tak, Lancelot to twardziel! Albo masochista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a przede wszystkim musi uważać coby ich nie stłuc tych jajek znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a przede wszystkim musi uważać coby ich nie stłuc tych jajek znaczy się No tak, skupia się na pilnowaniu jajek, więc nie zauważa tancerzy na przykrywce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Raczej masochista .... No to idę popatrzeć, jak też te jajka Lancelota się sprawują. Wpadnę w przerwie, to niezorientowanych z lekka oświecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 teraz jest przerwa Kasia z Kryspinem tańczyli jazz. Pięknie zatańczyli Kinga Rusin jest koszmarnie ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Druga przerwa i niestety narazie Lancelot ma przewagę- jasssoooo to byłaby porażka Kinga jest faktycznie koszmarnie ubrana, ale ja ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przepraszam a kto to jest Artur ? ja też nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ale kawal mi się przypomniałSpotykają się dwie babcie pod blokiem i jedna drugiej się chwali co kupiła Jedna zachwala owoce a druga mówi : "Swietny makaron jajeczny kupiłam prosto z Wloch u tego miłego sprzedawcy za rogiem "Druga jej pozazdrościła idzie za róg wchodzi do sklepiku i pyta gościa za ladą : " Ma pan włoski na jajach ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ania się uśmiałam no i wygrał Artur heeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts