Anoleiz 06.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 witanko jeszcze dopołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 aniu - niezłe Z tym Arturem to straszliwa skucha ale jak go ludziska wybrali to znaczy, że musiał się podobać czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No i przykro mi, bo ten od jaj wygrał. Szkoda, chociaż bardzo Go lubię, nie powiem Czółeczko też. Dzisiaj się obcyndalam, jutro też Córcia wróci ze szkoły i ... no kto zgadnie, gdzie jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No i przykro mi, bo ten od jaj wygrał. Szkoda, chociaż bardzo Go lubię, nie powiem Czółeczko też. Dzisiaj się obcyndalam, jutro też Córcia wróci ze szkoły i ... no kto zgadnie, gdzie jedziemy siedlisko jakieś obejrzeć bo chyba nie na egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jamlesik, no witej I chociaż mocno się ciesza, że zajarzołeś, to nie zgadłeś!!! Batonika nie będzie. Egzamin jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jamlesik, no witej I chociaż mocno się ciesza, że zajarzołeś, to nie zgadłeś!!! Batonika nie będzie. Egzamin jutro ale wszystko umisz, uczyłaś sie przeca to zdosz o kieryj 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ale kawal mi się przypomniał Spotykają się dwie babcie pod blokiem i jedna drugiej się chwali co kupiła Jedna zachwala owoce a druga mówi : "Swietny makaron jajeczny kupiłam prosto z Wloch u tego miłego sprzedawcy za rogiem " Druga jej pozazdrościła idzie za róg wchodzi do sklepiku i pyta gościa za ladą : " Ma pan włoski na jajach ? " ła ha ha ha - dobre..., witam wszystkich serdecznie.... postanowiłam dołączyć do grona - tu takie miłe jajeczne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 aniu - niezłe Z tym Arturem to straszliwa skucha ale jak go ludziska wybrali to znaczy, że musiał się podobać czółko już po pierwszych wynikach wiedziałam, że wygra no nic widocznie był najlepszy z najlepsiejszych nóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Egzamin jutro odpoczywaj, psychicznie Cię tu musimy odpowiednio ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No i przykro mi, bo ten od jaj wygrał. Szkoda, chociaż bardzo Go lubię, nie powiem Czółeczko też. Dzisiaj się obcyndalam, jutro też Córcia wróci ze szkoły i ... no kto zgadnie, gdzie jedziemy Dzień Dobry No to gdzie jedziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 kiedy mam trzymać kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nitubaga, witaj Nie tylko jajeczne klimaty tu mamy, każdy znajdzie coś dla siebie Taka łatwa zagadka, a nikt nie odgadł Do stajni kochani jechałyśmy!!!! Jamlesik, no mi się wydaje, co ja umiem, ale czy ten drugi też tak będzie uważał to ja już nie wiem Wieczorek wszystkim Egzamin o 13.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja zgadałam - tylko zapytałam o to przed chwilą u Neferki kciuki będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 brazunia, Niezmiennie dobre duszki dla Ciebie zaklinam Nawet na tace dam, bylebys wyszla z upragnionym kartonikiem I sie nie daj ... wiesz ... nerwy trzymaj na wodzy i spokojnie ... przeciez wszystko wiesz i wszystko potrafisz No! To kopniak w pupe na szczescie i walcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ambercia, nie znikaj mi więcej na tak długo Zresztą to samo tyczy się Agduś, ale ostatnio z lekka się zrehabilitowała! No co Wy chcecie, żebym ja głośno na Forum powiedziała, że mi tęskno za Wami??? No to dobra, przyznam się, tak właśnie jest!!!!!! Kopniaka poczułam, znaczy się dobrze jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale ja domyślna jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale ja domyślna jestem :D Noooo, jakżeby inaczej!!!!!! Batonik w nagrodę http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/080/8067.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 o rany julek - nagrodę dostaaaaaaaaaaaałam :D jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 o rany julek - nagrodę dostaaaaaaaaaaaałam :D jupik Jak to niewiele potrzeba, żeby ludzi uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts