Maluszek 06.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 o rany julek - nagrodę dostaaaaaaaaaaaałam :D jupik Jak to niewiele potrzeba, żeby ludzi uszczęśliwić a żebyś wiedziała, że niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jestem, jestem!Ja tak sobie podglądam czasem, ale się nie odzywam, bo jak już się odezwę, to francuskie listy idą w odstawkę... Przegrały ostatnio z jajkami Lancelota i pana z granatowego malucha.Miałam wpaść wcześniej, ale śniadanie udało mi się dzisiaj zjeść o 15.30.Za to pochwalę się, że wcześniej zaliczyłam 41 basenów i mogłam więcej, ale czas nie pozwolił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Bede trzymala zacisniete . Tym razem sie uda , jestem pewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 o rany julek - nagrodę dostaaaaaaaaaaaałam :D jupik Jak to niewiele potrzeba, żeby ludzi uszczęśliwić a żebyś wiedziała, że niewiele Wieeeemmmmm, tez niewiele potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Agduś, no szacunek!!!!! Ja nawet 1/4 bym nie zaliczyła Pływam, nie przymierzając, jak rogacizna Rrmsia, ja tam nic nie mówię .... pogadam po!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 I pomyślałby kto, że taka syrenka z Ciebie! Jak Cię do tej marynarki wzięli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 I pomyślałby kto, że taka syrenka z Ciebie! Jak Cię do tej marynarki wzięli??? Oczy podobno mam ładne A przy tym, to ja im planowałam pływania, sama wcale się nie wysilając w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Za to pochwalę się, że wcześniej zaliczyłam 41 basenów i mogłam więcej, ale czas nie pozwolił! Agdus, Podziwiam i pochwalam. Jako osoba, ktora kazdego dnia musi cos fizycznie uczynic, wiem ze to nie takie siku tyle basenow zaliczyc brazunia, Mniej mnie troche bedzie ... kartony pakuje i do miasta wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzięki za wyrazy uznania. Jeszcze przyszły piątek i skończą mi się te darmowe luksusy. Chyba jednak od września zacznę chodzić płacąc, bo się uzależniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ambercia, jak to tak???? Do którego miasta???? Dlaczego ja nic nie wiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cześć, kochaniutkie! Brazunia, trzymam jutro! Artur wygrał - Artur Pany! To świetny tancerz i bardzo dobry człowiek. Krótko mówiąc - dojrzały tancerz i człowiek. Najwięcej skorzysta na Broadwayu. I nie wyśmiewać mi się z niego, bo pójdę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 I nie wyśmiewać mi się z niego, bo pójdę sobie. To ja już absolutnie nic więcej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jutro coś kupujemy? Czyżbym weszła w odpowiednim momencie? Ciiiii żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Oj Maylandziu, żeby to było takie proste A to tylko psia krew kolejny egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Eeeee to tym bardziej dobry moment zeby kciukasy trzymać jutro Jakby co to breloczek do kluczyków Ci kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Eeeee to tym bardziej dobry moment zeby kciukasy trzymać jutro Jakby co to breloczek do kluczyków Ci kupię Byle z konikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uuuuu znaczy się Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cześć, kochaniutkie! Brazunia, trzymam jutro! Artur wygrał - Artur Pany! To świetny tancerz i bardzo dobry człowiek. Krótko mówiąc - dojrzały tancerz i człowiek. Najwięcej skorzysta na Broadwayu. I nie wyśmiewać mi się z niego, bo pójdę sobie. Absolutnie nie mam zamiaru się wyśmiewać, bo w ogóle nie wiem, o co biega! Wierzę Ci na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uuuuu znaczy się Ferrari Czerwone? No, Brazunia, nie pochwaliłaś się? A ja myślałam, że raczej wyżej zawieszone samochody preferujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ambercia, jak to tak???? Ekhmmm ... bo to niespodziewanka byla Nawet dla mnie Moj mi takie prezenty sprawia Tylko potem na mnie spada uganianie sie z tymi pozal sie Panie Boze ekipami Ale jakos daje rade ... zaczynam to nawet lubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts