ullerowa 07.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Brazunia nie poddawaj się. Następnym razem bedzie lepiej, zobaczysz. Ja w to wierzę i trzymam kciuki A Ty Froszka czego sie boisz, dalej na nauki jezdzenia, tez dasz rade. I powiem wam zę to kobiety sa lepszymi kierowcami, bezpieczniej jezdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja nie wiem, ale to chyba nie był mój dzień. Kompletnie nie mogłam wyczuć auta Na jeździe jest super, coraz lepiej sobie radzę, a przychodzi do egzaminu i klapa Cholery idzie dostać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja nie wiem, ale to chyba nie był mój dzień. Kompletnie nie mogłam wyczuć auta Na jeździe jest super, coraz lepiej sobie radzę, a przychodzi do egzaminu i klapa Cholery idzie dostać!!!! normalnie pechozol ale w ciebie wierze , w koncu musi ci sie udac !!! najwyzej utrwalisz sobie umiejetnosc prowadzenia pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No fakt, utrwalę a i K-lin poznam świetnie!! Za to nie mam pojęcia, jak po K-gu jeździć - dzisiaj się naocznie przekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja nie wiem, ale to chyba nie był mój dzień. Kompletnie nie mogłam wyczuć auta Na jeździe jest super, coraz lepiej sobie radzę, a przychodzi do egzaminu i klapa Cholery idzie dostać!!!! to jest specjalnie, żeby zmylic przeciwnika normalnie jezdzisz samochodem i po czasie wiesz czy sprzegło bierze góra czy na dole i takie tam inne drobiazgi, a na egzaminie dostajesz zupełnie niewyczute auto i masz jeździć płynnie i to jest nienormalne powinni cos z tym zrobić no i nie nalezy się denerwować bo wtedy robimy głupie rzeczy ja za ostatnim razem powiedziałam sobie luzik najwyzej obleję i przestało mi zalezec.....no i zdałam Dacie rade dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No fakt, utrwalę a i K-lin poznam świetnie!! Za to nie mam pojęcia, jak po K-gu jeździć - dzisiaj się naocznie przekonałam mozesz cwiczyc trasy na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Frosia, a ja mówię: "Idź na to prawko!!!!" Nie daj się, ja zaczynam dochodzić do siebie i ... chyba znowu spróbuję!!!Ponoć właśnie ma się zmienić coś w kwestii aut!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No fakt, utrwalę a i K-lin poznam świetnie!! Za to nie mam pojęcia, jak po K-gu jeździć - dzisiaj się naocznie przekonałam mozesz cwiczyc trasy na rowerze Sie nie dorobiłam Konia w mordę jeża mam, ale na rower mnie nie stać A na serio: jak pomyślę o tachaniu go na 4 piętro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Szkoda brazunia.... przykro Nie poddawaj się i próbuj ponownie!!! Do skutku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Żeby nie było, że my tutaj, w tych komentarzach tylko pitu pitu, to wklejam, co by się bardziej budowlano zrobiło:http://www.wienerberger.pl/images/banner/db/thumbnail/1203359045989.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Szkoda brazunia.... przykro Nie poddawaj się i próbuj ponownie!!! Do skutku! Ano szkoda ... Ciężko się przyznać do porażki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 A gdzie Wy wszyscy się wybieracie - do Kasi? A pudło Królik, powiemy Depsi???? Siem wybieram na zielone przedszkole z córką koło Brazuni Depesia, nie czytasz http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-wdziecznego-brazy,t104717-6840.htm do Kasi później, tak jak do Neferki, zresztą tam będzie swojskie (Twoje) jadło siem wprosiłem No nie czytam, bo mój komputer durny nie pokazuje mi, mimo, że otwieram jako "pokaż najnowszy post" czyli powinien pokazać wszystkie nieprzeczytane. Ty to fajnie masz z tymi jazdami, spodobało Ci się widzę. Aż się boję tego debiutu moich słoiczków, a nuż nie posmakuje i co ja zrobię? Brazunia - Ty wiesz, ja ci pisałam na telefon. Zbyt wiele w to włożyłaś, żeby darować. Twardym trzeba być, a nie miętkim. Musisz dużo jeździć i w końcu się uda, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wiesz co Braza podejrzewam że bez twojej porady sie nie obejdzie ale najpierw samam sobie musze wszystko poukładać zeby nie robic zamieszania zdradze tylko że chodzi o aranzację wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ale Ty się przyznałaś! Tffffarda baba z Ciebie, zdasz napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wiesz co Braza podejrzewam że bez twojej porady sie nie obejdzie ale najpierw samam sobie musze wszystko poukładać zeby nie robic zamieszania zdradze tylko że chodzi o aranzację wnętrz Dawaj Ullercia, chętnie się oderwę od przyziemnych spraw Zaczęłam już powoli dla Edmarci salon Wdzięcznego robić to i z Twoim problemem sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ale Ty się przyznałaś! Tffffarda baba z Ciebie, zdasz napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dam , dam ale musze się do tego przygotować no wiesz rzuty i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dobra, to ja czekam! Daj mi tylko trochę czasu, bo jutro znowu siodło odrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 To siodło z wdzięczności powinno być wygodne jak fotel! Tyyyyle odrabiania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Siodło jest chyba wdzięczne, bo faktycznie wygodne Znaczy się, warto Kawę przyniosłam i dla tych co kawy o tej porze nie pija piwo. Jak Jamlesik wpadnie to pewnie i kawy i piwa siorbnie http://www.duch.lublin.pl/brzeg_tajemnicy/060831.jpg http://www.pem.com.pl/pub/3/inspiracje/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts