braza 07.06.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Brazunie, chyba pojadę do Ciebie Cię pouczyć trochę, bo inaczej kaszanka...:) Pakuj się i przyjeżdżaj No ja nie wiem Niby jest okey, radze sobie, jade w miarę pewnie (jaka na te kilkadziesiąt tylko godzin jazdy) a na egzaminie doopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 chyba nie całkiem porządny, cała sobota bez procenta była Masz pięc minut, żeby to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Braza-witam po czasie! jakieś konkretne zmiany??? żartuję ,napewno coś się zmieniło mam nadzieję, że nadrobię zaległości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 +/- 10 tygodni - tak wyczytałam. Bez jaj! Żartujesz - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Musze Cię rozczarować Ako - stron w komentarzach i owszem przybyło ale zmiany daleko nie zaszły!! Witaj ponownie A gdzieżeś Ty wędrowała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 +/- 10 tygodni - tak wyczytałam. Bez jaj! Żartujesz - prawda? Ależ oczywiście, że z jajami!!!! U każdego gatunku jaszczurek jest różnie, ale mniej więcej tak to wygląda. http://www.bryk.pl/teksty/liceum/biologia/zoologia/17099-gady.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wróciła pracowo po wychowawczym Praca pochłonęła mnie na maxa Aż żal, że nawet odnośnie ulubionych budów(czyt.m.in twojej) się zaniedbałam, nie mówiąc o swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wróciła pracowo po wychowawczym Praca pochłonęła mnie na maxa Aż żal, że nawet odnośnie ulubionych budów(czyt.m.in twojej) się zaniedbałam, nie mówiąc o swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Brazunie, chyba pojadę do Ciebie Cię pouczyć trochę, bo inaczej kaszanka...:) Pakuj się i przyjeżdżaj No ja nie wiem Niby jest okey, radze sobie, jade w miarę pewnie (jaka na te kilkadziesiąt tylko godzin jazdy) a na egzaminie doopa Stres. Kup jakąkolwiek księżkę o technikach relaksacyjnych. I podejdź do tematu z luzem : nie teraz to następnym razem. Jak Ci przestanie zależeć to zdasz To tak jak z pracą czy miłościa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No co Wy - śpicie? Agduś - a która z dziwczynek wysiaduje tę jaszczurkę? Może jakieś zdjątko masz? Musi to nieźle wygladać. No to dzień doberek z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jak Ci przestanie zależeć to zdasz To tak jak z pracą czy miłościa :) I z zachodzeniem w ciążę Sprawdziłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Braszka, Ty się głupotami nie przejmuj. Znam(znałem ) osobę, która prawko robiła cztery lata To jest wynik, a nie jakieś trzy głupie podejścia Jeszcze trochę musisz poczekać, zanim pobijesz ten rekord Głowa do góry i kierownica w dłoń A tak w tajemnicy to Ci wyjawię, że to wina Frosi, krzywo pluła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Już miałam świnkom zdjęcia porobić, ale baterie siadły. A tu zobaczycie, od której strony teraz oglądamy świnki:http://www.cavyspirit.com/sexing.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.06.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 przykro mi, że doopa następny egzamin będzie do przodu te cztery lata robienia prawa jazdy to by mnie chyba wykończyły ... psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Czesc brazunia, Nefer ma racje, musimy nad Twa twardoscia popracowac Jezdzic juz sie naumialas, to teraz inne umiejetnosci trzeba rozwijac Skrobnij jeszcze jak poszlo na placyku manewrowym. Wjechalas w te parkingowe zakamarki? No i jaki byl egzaminator? No i brazunia nie zalamujta sie, dobrze? Trzeba probowac ... nie takie rzeczy w zyciu robilas, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam wszystkich ogniście i serdecznie Popracowałam trzy i pół godziny, pojeździłam jakieś 40minut a później przez prawie 2 godziny "prałam" i suszyłam swoją Księżniczkę Mówiąc krótko: dzionek fajny. A teraz mgła idzie znad morze, znaczy się chyba jutro zimno będzie Marjuszek, racja!!!! Rozmowę wychowawczą sobie z tą osóbka przeprowadzę Ja nie chcę cztery lata!!!!!! Amberciu, na temat mojego nieszczęsnego prawka to najchętniej pomilczałabym sobie, ale to byłoby głupie! Tym razem egzaminator był w miarę przyjazny, ale ja kompletnie nie mogłam wyczuć auta!! Stary, zdezelowany Nissan, z zapadniętym siedzeniem, a ja raczej do tych niskopiennych się zaliczam; lusterka za Chiny Ludowe nie mogłam sobie ustawić, bo to na joystick było i kompletnie nic w nim nie widziałam!! Wyjeżdżałam z łuku i ... zanim się spostrzegłam to zdezelowane bydlę mi się zachybotało i nie mogłam go wyprostowac - zawadziłam bokiem słupek No kaszana!!! Godzinę wcześniej ten cholerny łuk z zamkniętymi oczami robiłam A stres?? Cholera, nie wiem, może jakiś takiś bezobjawowo-ukryty, bo świadomie go nie odczuwałam. Agduś, no jak rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Agduś, no jak rany... właśnie nie wiedziałam co napisać jak to zobaczyłam ale dokładnie to mi się nasunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dobra, dobra, niech tu Agduś nie ściemnia, że niby przypadkiem, bo ja wiem, że chciała trójki - no to ją ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam w niedzielny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ano witaj Kobieto!! Z mgły wychynęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts