Agduś 08.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dobra, dobra, niech tu Agduś nie ściemnia, że niby przypadkiem, bo ja wiem, że chciała trójki - no to ją ma. ??????????? Rozwiń tę myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dobra, dobra, niech tu Agduś nie ściemnia, że niby przypadkiem, bo ja wiem, że chciała trójki - no to ją ma. ??????????? Rozwiń tę myśl! No to się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 No, dziecków trzy przecie chciałaś, nie? A potem piszesz, że to przyjdzie wtedy, jak człowiek już odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja porannie Bryzgafony na trawniku juz zalaczone Kawka w filizance, a psy na kolanach ... Dobry poczatek dnia czego i Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Czy jest gdzieś streszczenie bo nie wiem co się działo a pogoda taka piekna że szkoda na czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 verunia mam tak samo jak ty z tym czytaniem!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No, dziecków trzy przecie chciałaś, nie? A potem piszesz, że to przyjdzie wtedy, jak człowiek już odpuści. Miałam problem z zajściem w ciążę. Im bardziej chciałam, tym bardziej nic z tego nie wychodziło. W czarnej rozpaczy się pogrążyłam. Lekarze odsyłali mnie "na później", bo rok prób to jeszcze nie tragedia. A zegar tykał... W końcu trafiłam do jednego lekarza (nie muszę pisać, że prywatnie), który stwierdził, że niby wszystko jest OK, ale może byc lepiej. Miałam coś zażywać, dokładnie w którymś dniu zgłosić się na USG... To było tuż przed wakacjami, więc umówiliśmy się na wrzesień, bo planowaliśmy wyjazd i to zgłasanie się w dokładnie którymś dniu na USG by mi nie wyszło. Wyluzowałam. Podczas wakacji nie schizowałam, że nie mogę zajść, bo wiedziałam, że we wrześniu coś zacznę zażywać i to mi na pewno pomoże. Po powrocie z wakacji nie musiałam niczego zażywać! Odpuściłam sobie na dwa miesiące starania, więc zaciążyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A z tym to święta racja! Jakoś tak u nas dziewczyn jest, że mnóstwo spraw regulujemy głową, a nie macicą. Ile przecież jest przypadków, że małżeństwa rezygnują, adoptują dziecko i... po jakimś czasie oczywiście rodzi się ich własne! Musi być spokój w głowie, inaczej nic z tego... Z egzaminami też tak jest - musi być spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Pisałam o koleżance, która adoptowała Filipa. Leczyła się 2 lata. lekarze przy jej schorzeniu nie dawali więcej niż 10 % szans na ciążę i do tego praktycznie tylko w przypadku operacyjnego zapłodnienia. Ma termin na 22 lipca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 to wina Frosi, krzywo pluła widzialam to jak ciebie popluje , to na bank postaram sie prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 to wina Frosi, krzywo pluła widzialam to jak ciebie popluje , to na bank postaram sie prosto Nie obiecuj,nie obiecuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ja sie ptaszkuje dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cześć wszystkim!!! Anoleiz, ptaszkuje się u Depsi!!! U mnie się kopytkuje Agduś, czytałaś post Veruni?? Za streszczenia się weź, bo ludzie nie wiedzą, co się działo!!!!! Jeszcze tylko: 5 dni po 10godz., lub 10 dni po 5 godz., i siodło będę mogła nazwać absolutnie swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A se zmieniłam wizerunek, a co!!! Jak mi się uda Księżniczkę w galopie uchwycić to wtedy zmienię na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wyładniałaś ostatnimi czasy Z oślicy zrobiła się niezła klaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Śliczna mordula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wyładniałaś ostatnimi czasy Z oślicy zrobiła się niezła klaczka No wiosna w końcu Veruniu!!!! I szczerze musze przyznać, że Ty również tak jakoś kwiatowo-wiosennie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jeszcze tylko: 5 dni po 10godz., lub 10 dni po 5 godz., i siodło będę mogła nazwać absolutnie swoim Ja tam nie wiem, ale cos mi sie zdaje ze z tym siodlem niezle zaszalalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jeszcze tylko: 5 dni po 10godz., lub 10 dni po 5 godz., i siodło będę mogła nazwać absolutnie swoim Ja tam nie wiem, ale cos mi sie zdaje ze z tym siodlem niezle zaszalalas Trochę tak Ale warto, wygodne i nieźle się d..(ups ) w nim trzyma A poza tym prosze pamiętać, że część forsy na siodło zdążyłam przefurtać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts