DPS 11.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mayland, ja uważam, że to świetny pomysł - wręcz genialny!!!! Przynajmniej początkową część trasy można opracować wcześniej. Braza, słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Braza, kup sobie rower. Czas najwyższy! Możesz go trzymać w stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Tiaaaaa,kupię rower i tym rowerem będę pedałowac do Koszalina, później po Koszalinie i z powrotem - to jakieś 50km w jedną stronę + jazda po mieście Nie wiem, czy ja bym prędzej wymiękła, czy rower odmówił posłuszeństwa Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Królik to się chyba musi sklonować A mnie jakoś przestał kręcić Mało się nie zakrztusiłam kawą Marjucha, jesteś debeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kolunia, dzięki za linka Ładna ta figurka, tylko ja nie wiem, czy ten dżokej to się ściga, czy skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Tiaaaaa,kupię rower i tym rowerem będę pedałowac do Koszalina, później po Koszalinie i z powrotem - to jakieś 50km w jedną stronę + jazda po mieście Nie wiem, czy ja bym prędzej wymiękła, czy rower odmówił posłuszeństwa Witam wszystkich No trochę bys sie zmęczyła To juz lepiej wykupic lekcje w Koszalinie, zeby obcykac trase. Ja tak zrobiłam jak zdawałam w Radomiu.Niestety mnie niewiele to dało, bo okazalo sie ze facet ma Poloneza a ja do tej pory na Punto jedżiłam. Przez całą lekcję skupiłam sie na cholernej skrzyni biegów, która znajdowała się nie tam gdzie powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja trasy znam - nie jak właśną kieszeń może, ale jednak! Samochód w teorii taki sam, jak na jazdach - Nissan Micra - ale tylko w teorii. Instruktor ma w miarę nowy i nie zniszczony, a te w ZORDzie to zdezelowane wraki, przynajmniej większość. I na takiego wraka ostatnio trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To daj ogłoszenie: "Wykupię jazdy wyłącznie zdezelowaną mikrą". Poćwiczysz i zdasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Pomysł ciekawy... Prześpię się z nim... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dobranoc. I niech Ci się przyśni jazda zdezelowaną micrą. Podobno we śnie mózg utrwala to, czego się nauczył... Utrwalaj więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To daj ogłoszenie: "Wykupię jazdy wyłącznie zdezelowaną mikrą". Poćwiczysz i zdasz! a jak egzamin będzie na punto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To daj ogłoszenie: "Wykupię jazdy wyłącznie zdezelowaną mikrą". Poćwiczysz i zdasz! a jak egzamin będzie na punto nie mieszaj, nie mieszaj!!! Chryste, to jest stres z tymi autami Będzie dobrze, co ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To daj ogłoszenie: "Wykupię jazdy wyłącznie zdezelowaną mikrą". Poćwiczysz i zdasz! a jak egzamin będzie na punto nie mieszaj, nie mieszaj!!! Chryste, to jest stres z tymi autami Będzie dobrze, co ma nie być Ja tam wierzę w Brazę i nie chcę coby na jedno auto się znowu nastawiała Co ma nie być no będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja tez bym wolała osobiście ucałowac królika a nie przez pośrednika (sorki jamles, że znowy ten królik, jakbys był na zlocie to ciebie by wszystkie pewnie chciały całowac ) chyba będę musiał sprawdzić PS. teściowa chciała mi sprezentować królika..........na obiad odmówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ło matko, całe szczęście, żeś Królika nie zeżarł! A swoją drogą jest to rzeczywiście wielka szkoda, że Cię nie było na zjeździe. Bo może byłoby inaczej, a tak - kocham Królika, ajlowju, żetem, jalublutiebia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ło matko, całe szczęście, żeś Królika nie zeżarł! A swoją drogą jest to rzeczywiście wielka szkoda, że Cię nie było na zjeździe. Bo może byłoby inaczej, a tak - kocham Królika, ajlowju, żetem, jalublutiebia. Jamles uważaj epidemia może dopaść i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 co to się wyprawia no... że matki dzieciom, żony mężom i takie bezeceństwa no... sodomia i gomoria normalnie widać na tych zlotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 sodomia i gomoria i zoofilia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a królik zaraz do końca wylinieje od tych obściskiwań, buziaczków i innych takich nawet teraz cicho siedzi biedaczek żeby go żadna nie przyfilowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a królik zaraz do końca wylinieje od tych obściskiwań, buziaczków i innych takich nawet teraz cicho siedzi biedaczek żeby go żadna nie przyfilowała no i pewnie uszy ma czerwone od tego ciągłego wspominania i czka mu się pewnie że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts