frosch 16.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 prawko ? dasz rade wiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 prawko ? dasz rade wiem o tym Teraz to i ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Braza U mnie też się zrobił szalony tydzień , ale odezwę się na pewno!!! Gratulacje dla dzielnej córci i trzymam kciuki za Twoje prawo jazdy!!! Ja zdałąm za drugim podejściem, więc Tobie wróżę sukces już za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Braza U mnie też się zrobił szalony tydzień , ale odezwę się na pewno!!! Gratulacje dla dzielnej córci i trzymam kciuki za Twoje prawo jazdy!!! Ja zdałąm za drugim podejściem, więc Tobie wróżę sukces już za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ha... to ja też się przyznam... że za drugim razem zdałam... ale kilkanaście lat temu za to przez 15 lat nie jeździłam, wsiadłam i ... no i jeżdżę... także co się ma nie udać... wystarczy tylko mieć oczy naokoło głowy nie no.. wystarczy tylko praktyka duuużo praktyki )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Prawko... Co to dla Ciebie! Skoro zrobiłaś prawo jazdy na konia, to na auto tym bardziej! Nawet nie wiem, czy warto trzymać kciuki, przecież i tak zdasz z palcem w ... no... w bucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Tak sobie właśnie myślę i pocieszam się, że skoro w miarę dobrze radzę sobie z tak nieprzewidywalnymi stworzeniami jak konie, to jazda samochodem może się okazać wcale nie taka zła Chociaż po pierwszych zajęciach z lekka zwątpiłam, no bo tyle trzeba zapamiętać... Ale macie rację, będzie okey Kciuki jednak, jak przyjdzie pora, miło widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 w kciukach już jesteśmy zaprawieni ha ha )) nie ma to jak dobrze trzymane kciuki i odpluwanie rzecz jasna tfu tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 w kciukach już jesteśmy zaprawieni ha ha )) nie ma to jak dobrze trzymane kciuki i odpluwanie rzecz jasna tfu tfu... Zaczekaj z tym pluciem To dopiero za kilka tygodni (chyba ). Dam cynk, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a tam czekać... popluje sobie na większy zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a tam czekać... popluje sobie na większy zapas Kurczę, tylko delikatnie, bo się odwodnisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mała sesja zdjciowa z zawodów: Para mieszana http://images22.fotosik.pl/192/8a5856a8c71d4c2dmed.jpg Czy my na pewno wiemy co robimy??? http://images22.fotosik.pl/192/52838483a9a7e6demed.jpg The winner takes at all... http://images25.fotosik.pl/103/6a81a2aca3fd1bd4med.jpg ... i ma fan club http://images11.fotosik.pl/102/4947d049bca62f0amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazunia - PIĘKNIE!!! Aż oddechu mi brakło, jak zobaczyłam! Czy to Karla obok konika? Bo jeśli tak, to ja bym już szykowała wiatrówkę na te tabuny adoratorów. Dziewczyna jest piękna jak marzenie. No po prostu... prosto z UNRRY! Hamerykanska, no! Ja cie, zapowietrzyłam sie normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Depeesiu kochana - to jest właśnie Karla. Balsam mi na duszę lejesz swoimi słowami A broń się znajdzie - Szanowny Pan na pewno zadziała w tym kierunku odpowiednio, jak Go znam A córcia to aż pokraśniała po przeczytaniu I mówi, że bardzooooo lubi tą Panią z Domku Pod Sosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazunia a może ja jednak podejde do tego konia , jak patrze na twoja córke taka zadowolona i szcześliwa to chyma mój strach gdzies sobie idzie Superowe fotki bo i obiekty tez przecudnej urody. Jeszcze raz gratulacje dla Karli i jej towarzysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazunia a może ja jednak podejde do tego konia [/b] Nawet się nie zastanawiaj, to są wspaniałe istoty o wielkim sercu!!! Nie ma się czego obawiać!!! Spróbuj dotknąć chrap konia a przekonasz się, że aksamit to papier ścierny Karla dziękuje za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazunia - PIĘKNIE!!! Aż oddechu mi brakło, jak zobaczyłam! Czy to Karla obok konika? Bo jeśli tak, to ja bym już szykowała wiatrówkę na te tabuny adoratorów. Dziewczyna jest piękna jak marzenie. No po prostu... prosto z UNRRY! Hamerykanska, no! Ja cie, zapowietrzyłam sie normalnie! Dodam jeszcze, bo Brazie nie wypada, że Karla jest do tego niezwykle sympatyczna. Zresztą, jak ktoś, kto kocha konie, mógłby być niesympatyczny? No nie mógłby i już! A Małgo (lat tsy i pół) wczoraj po rozmowie z nią przez Skype stwierdziła z przekonaniem, że "kocha Karrrlę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Spróbuj dotknąć chrap konia a przekonasz się, że aksamit to papier ścierny Potwierdzam w całej rozciągłości. Warto przemóc lęk i zbliżyć sie do konia na odległość wyciągniętej ręki, żeby to sprawdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brazunia - PIĘKNIE!!! Aż oddechu mi brakło, jak zobaczyłam! Czy to Karla obok konika? Bo jeśli tak, to ja bym już szykowała wiatrówkę na te tabuny adoratorów. Dziewczyna jest piękna jak marzenie. No po prostu... prosto z UNRRY! Hamerykanska, no! Ja cie, zapowietrzyłam sie normalnie! Dodam jeszcze, bo Brazie nie wypada, że Karla jest do tego niezwykle sympatyczna. Zresztą, jak ktoś, kto kocha konie, mógłby być niesympatyczny? No nie mógłby i już!A Małgo (lat tsy i pół) wczoraj po rozmowie z nią przez Skype stwierdziła z przekonaniem, że "kocha Karrrlę". A to ja powiem, że Karla aż rumieńców dostała w czasie rozmowy z Małgo Ależ ja się cieszę, że dzieciaki tak się fajnie dogadują. A jaka dumna jest z gratulacji Weroni i Madzi!!!! To pogrubienie jest celowe - właśnie Koleżanko Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Piękne zdjęcia masz fajną córkę pasja w życiu to super sprawa zazdroszczę wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts