aniawmuratorze 12.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a królik zaraz do końca wylinieje od tych obściskiwań, buziaczków i innych takich nawet teraz cicho siedzi biedaczek żeby go żadna nie przyfilowała no i pewnie uszy ma czerwone od tego ciągłego wspominania i czka mu się pewnie że hej uuuuuuuuuuuuuu biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a królik zaraz do końca wylinieje od tych obściskiwań, buziaczków i innych takich nawet teraz cicho siedzi biedaczek żeby go żadna nie przyfilowała no i pewnie uszy ma czerwone od tego ciągłego wspominania i czka mu się pewnie że hej uuuuuuuuuuuuuu biedactwo trzeba go przytulić jak się odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a królik zaraz do końca wylinieje od tych obściskiwań, buziaczków i innych takich nawet teraz cicho siedzi biedaczek żeby go żadna nie przyfilowała no i pewnie uszy ma czerwone od tego ciągłego wspominania i czka mu się pewnie że hej uuuuuuuuuuuuuu biedactwo trzeba go przytulić jak się odnajdzie i dać buziaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 i znowu się zaczyna... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A feeee! Wstydziłybyście sie tak tutaj prawić Braza siedzi cichutko bo co ma biedna powiedzieć? Mąż na wygnaniu a ona bidulka samiutka została... Wchodzi na forum po męczącym dniu a tu co? Seks sie leje z ekranu! Dajcie kobicinie odpocząć i nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 to się chyba tak łatwo nie da skończyć a odpocząć po czym od czego a o seksie najfajniej się gada jak faceta nie ma w domu wiem coś o tym po trzech słomianych tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 aaaaa znaczy że wyposzczone towarzystwo i dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Bo najlepsza wersja to : mąż wyjeżdża w poniedziałek wraca w piątek bzyka żonę wyjeżdża w poniedziałek wraca w piątek bzyka żonę wyjeżdża w poniedziałek . . . i nie ma kłopotu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Matko Bosko ... co sie w tyme wewontku wyczynia Krolik wyrosl w moich oczach nie z kapusty czy trawy, ale na najwieksze ciacho foruma . Nie tylko jest przyczyna zbiorowej epidemii, ale rowniez wszelakich skokow w bok, w celu oblapiania i obsciskiwania, o calowaniu nawet nie wspomne W najlepszym wypadku ukochany Siersiuch Forumek przyplaci to lysieniem futra, a w najgorszym jakims zmasowanym atakiem meskich polowek skierowanym na nabial ... krolika rzecz jasna Oj Krolik ... uwazaj Brazunia, bry Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no ba... byleby się to nie skończyło rozerwaniem królika na puchate strzępki, tudzież puchatymi króliczkami )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Bo najlepsza wersja to : mąż wyjeżdża w poniedziałek wraca w piątek bzyka żonę wyjeżdża w poniedziałek wraca w piątek bzyka żonę wyjeżdża w poniedziałek . . . i nie ma kłopotu :) nie wiem, nie wiem Nefer, ale przepis cos ubogi w bzykanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.06.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jakoś tak... no... szczerze powiedziawszy mizernie nooo chyba, że jak przyjeżdza w piątek to przez cały weekend nic tylko bzykanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no jakoś tak... no... szczerze powiedziawszy mizernie nooo chyba, że jak przyjeżdza w piątek to przez cały weekend nic tylko bzykanie http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 to się chyba tak łatwo nie da skończyć a odpocząć po czym od czego a o seksie najfajniej się gada jak faceta nie ma w domu wiem coś o tym po trzech słomianych tygodniach No pewnie, ja słomiana od 2 lat z przerwą na weekendy to wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 co y tu za swinstwa wypisujecie ? a feee.... w dodatku mieszacie w to jea nielaadnie, nieeladnie ...... ide sie pozalic ..maksiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 co y tu za swinstwa wypisujecie ? a feee.... w dodatku mieszacie w to jea nielaadnie, nieeladnie ...... ide sie pozalic ..maksiowi chyba wewontku nie zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A feeee! Wstydziłybyście sie tak tutaj prawić Braza siedzi cichutko bo co ma biedna powiedzieć? Mąż na wygnaniu a ona bidulka samiutka została... Wchodzi na forum po męczącym dniu a tu co? Seks sie leje z ekranu! Dajcie kobicinie odpocząć i nie myśleć Siedzi cicho? A może nie ma czasu podejść do kompa. Samiutka - mówicie? Mmmm... Kogo to do Perły Bałtyku ostatnio przywiało? No dobra, ja już nic nie mówię, niczego nie sugeruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no właśnie coś tak ucichła ale jak tyle buziaków i uścisków do przekazania a może rzeczywiście nieładnie tak o nieobecnych ale co się uśmiałam to już moje cały weekend mówicie musiałabym namówić kogoś na opiekę nad moją czwórką gagadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 i dalej tylko .... królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Braza, czy ja mogę wiedzieć dlaczego tak zniknęłaś i co Wy z Królikiem wyprawiacie? Nie oddam Królika za nic. Kocham Królika. Jamles, może jak przyjedziesz do nas, to coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts