magi 16.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tja pewnie chcesz żebyśmy zazdrościły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tja pewnie chcesz żebyśmy zazdrościły Siem podomyślajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tja pewnie chcesz żebyśmy zazdrościły Siem podomyślajcie przestań, bo ja mam bujną wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tja pewnie chcesz żebyśmy zazdrościły Siem podomyślajcie przestań, bo ja mam bujną wyobraźnię no jaka paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 tja pewnie chcesz żebyśmy zazdrościły Siem podomyślajcie przestań, bo ja mam bujną wyobraźnię Myślę tak sobie, czy jezcze się trochę nad Wami poznęcać Eeee, nie będę taka!!! Króliczek z latoroślą był...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 I to ma tłumaczyć wszystko???Jak dla mnie, dopiero po tym tłumaczeniu zrobiłam się prawdziwie podejrzliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 I to ma tłumaczyć wszystko??? Jak dla mnie, dopiero po tym tłumaczeniu zrobiłam się prawdziwie podejrzliwa. Noooo, latorośle (obie) przypadły sobie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 I to ma tłumaczyć wszystko??? Jak dla mnie, dopiero po tym tłumaczeniu zrobiłam się prawdziwie podejrzliwa. Noooo, latorośle (obie) przypadły sobie do gustu ... i poszły sobie na lody zostawiając starych samowtór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 I to ma tłumaczyć wszystko??? Jak dla mnie, dopiero po tym tłumaczeniu zrobiłam się prawdziwie podejrzliwa. Noooo, latorośle (obie) przypadły sobie do gustu ... i poszły sobie na lody zostawiając starych samowtór... ...ekhmm.... nooo...na lody było za zimno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Żeby choć samotrzeć z żoną - a tak? Źle się dzieje w państwie duńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Żeby choć samotrzeć z żoną - a tak? Źle się dzieje w państwie duńskim. Zaraz tam: źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja już chyba nie chcę tego słuchać sodomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 I to ma tłumaczyć wszystko??? Jak dla mnie, dopiero po tym tłumaczeniu zrobiłam się prawdziwie podejrzliwa. Noooo, latorośle (obie) przypadły sobie do gustu ... i poszły sobie na lody zostawiając starych samowtór... ...ekhmm.... nooo...na lody było za zimno .... To na pizzę poszły. Dłużej się czeka i dłużej je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Żeby choć samotrzeć z żoną - a tak? Źle się dzieje w państwie duńskim. albo samoczwart z dziećmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Żeby choć samotrzeć z żoną - a tak? Źle się dzieje w państwie duńskim. albo samoczwart z dziećmi... Agduś!! BINGO!!! Dobra, już Was uspakajam!! Połaziliśmy po Dzikim Zachodzie, Jea parę zdjątków Księżniczki i Karlity pstryknął (nawet swoją Szanowną Osobę uwiecznił z Brazylką ), córeczka ostępowała klaczkę po Karli jeździe, z czego obie były zadowolone, trochę mniej moja córcia, bo nie mogła prowadzić Brazylki. Dużo koni było na padoku i bałam się, że Brazka może się spłoszyć i tym samym narazić młodą i niedoświadczoną amazonkę na stres, ale obyło się bez podobnych incydentów. Króliczek miał odrobinę wątpliwości, bo Brazylka brykała pod Karlą jak młody źrebak, ale później pokazała klasę Zachowała się, jak na damę przystało No i gadaliśmy o wszystkim: o moich planach; o spotkaniu Forum (ehhhh, Wyyyy) i o Was wszystkich .... jacy jesteście fajni i wspaniali. A później Króliczek podrzucił mnie do miasta a sam pojechał po żonę na dworzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dzień dobry Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 a co to Braza do siebie nie zagląda dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 pewnie te ostatnie dutki na siodło dzisiaj rzutem na taśmę zbiera ... dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Albo znowu modem się zbiesił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts