DarioAS 17.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 obstawiałabym ten modem, bo dziś u mnie była... i znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dutków może by i rzutem na taśmę dało się dzisiaj uciułać, ale miałam ciekawsze rzeczy do zrobienia (czyt.: Sami Wiecie Kto ), ale do południa udało mi się całe 45 złociszów uzbierać tak więc do siodła została jeszcze stówka!! Popołudnie upłynęło bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja tylko na minutę................... Kiedy następny egzamin? Tylko nie mów, że sobie odpuściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Egzamin nie wiem, bo instruktor ma mnie zapisac .... chętnie bym sobie darowała, ale mój nauczyciel chyba by mnie zagryzł Cześć Minutowy Facecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 E tam instruktor. My Ci nie odpuścimy tego egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 E tam instruktor. My Ci nie odpuścimy tego egzaminu Tak też myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 E tam instruktor. My Ci nie odpuścimy tego egzaminu Tak też myslałam Nie wiem kto gorszy? Instruktor? Czy "przyjaciele:" z forum?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 E tam instruktor. My Ci nie odpuścimy tego egzaminu Tak też myslałam Nie wiem kto gorszy? Instruktor? Czy "przyjaciele:" z forum?! To ja poproszę o drugi zestaw pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dutków może by i rzutem na taśmę dało się dzisiaj uciułać, ale miałam ciekawsze rzeczy do zrobienia (czyt.: Sami Wiecie Kto ), ale do południa udało mi się całe 45 złociszów uzbierać tak więc do siodła została jeszcze stówka!! Popołudnie upłynęło bardzo miło Nie daruję Ci tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 E tam instruktor. My Ci nie odpuścimy tego egzaminu Tak też myslałam Nie wiem kto gorszy? Instruktor? Czy "przyjaciele:" z forum?! To ja poproszę o drugi zestaw pytań Podpowiadam....................radzę zdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dutków może by i rzutem na taśmę dało się dzisiaj uciułać, ale miałam ciekawsze rzeczy do zrobienia (czyt.: Sami Wiecie Kto ), ale do południa udało mi się całe 45 złociszów uzbierać tak więc do siodła została jeszcze stówka!! Popołudnie upłynęło bardzo miło Nie daruję Ci tego. Poczekaj, jutro to się udusisz, latorośl SWK na Księżniczkę sadzam a moja latorośl lekcję będzie prowadzić .... co najmniej godzina wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ja już Ci pisałam u mnie, ale tu tez napiszę.. wiesz, jaką masz piękność w awatarze... prawdziwa modelka z tej Brazylii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z całej rodziny na zdjęciach wychodzą pięknie właśnie: córcia, psica i klaczka My z Szanownym wolimy z boczku, co by planu nie psuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z całej rodziny na zdjęciach wychodzą pięknie właśnie: córcia, psica i klaczka My z Szanownym wolimy z boczku, co by planu nie psuc E tam, gadanie takie............... Szanownego to bym jeszcze do zdjęcie zaprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z całej rodziny na zdjęciach wychodzą pięknie właśnie: córcia, psica i klaczka My z Szanownym wolimy z boczku, co by planu nie psuc E tam, gadanie takie............... Szanownego to bym jeszcze do zdjęcie zaprosił Stuczku, a se grabisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z całej rodziny na zdjęciach wychodzą pięknie właśnie: córcia, psica i klaczka My z Szanownym wolimy z boczku, co by planu nie psuc E tam, gadanie takie............... Szanownego to bym jeszcze do zdjęcie zaprosił Stuczku, a se grabisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Teraz to niewiniątko udajesz, taaak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Teraz to niewiniątko udajesz, taaak!!!!!! Zawiniątko? Nic nie owijam w bawelnę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Teraz to niewiniątko udajesz, taaak!!!!!! Zawiniątko? Nic nie owijam w bawelnę!!!! Zawiniątko to ja zaraz z Ciebie zrobię Czekaj Ty, niecnoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Teraz to niewiniątko udajesz, taaak!!!!!! Zawiniątko? Nic nie owijam w bawelnę!!!! Zawiniątko to ja zaraz z Ciebie zrobię Czekaj Ty, niecnoto Cioto?!!!!!! No to teraz pojechałaś po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts