braza 19.06.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przechlapane to Wy obie macie. braza ...............nie gadam z tobahttp://www.forum.lancut.org/images/smilies/obrazony.gif Jak dla mnie to juz za dużo, wychodzę .... przyjdę, aż Wam przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No.....fochy na bok, rączki sobie proszę uścisnąć, cmoknąć się na zgodę i do gadania przystąpić Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No.....fochy na bok, rączki sobie proszę uścisnąć, cmoknąć się na zgodę i do gadania przystąpić Doberek ja to sobie pogadam ...........z depeesia jak skopac tylek brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No.....fochy na bok, rączki sobie proszę uścisnąć, cmoknąć się na zgodę i do gadania przystąpić Doberek ja to sobie pogadam ...........z depeesia jak skopac tylek brazie Pamiętaj Frosia, że ona ma zabezpieczacz na tyłek...znaczy się siodło sobie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No.....fochy na bok, rączki sobie proszę uścisnąć, cmoknąć się na zgodę i do gadania przystąpić Doberek ja to sobie pogadam ...........z depeesia jak skopac tylek brazie Pamiętaj Frosia, że ona ma zabezpieczacz na tyłek...znaczy się siodło sobie kupiła damy rade z depeesia jedna ja zagada a druga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, baby..... zajmijcie się może budowaniem co? A nie mi tu Brazę zaszczuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, baby..... zajmijcie się może budowaniem co? A nie mi tu Brazę zaszczuwac te nie badz taka mondra ..............bo ciebie tez zagadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przechlapane to Wy obie macie. braza ...............nie gadam z tobahttp://www.forum.lancut.org/images/smilies/obrazony.gif Jak dla mnie to juz za dużo, wychodzę .... przyjdę, aż Wam przejdzie... Braża nie przejmuj się. Ja na Ciebie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No.....fochy na bok, rączki sobie proszę uścisnąć, cmoknąć się na zgodę i do gadania przystąpić Doberek ja to sobie pogadam ...........z depeesia jak skopac tylek brazie Pamiętaj Frosia, że ona ma zabezpieczacz na tyłek...znaczy się siodło sobie kupiła damy rade z depeesia jedna ja zagada a druga ..... Jesteście boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, baby..... zajmijcie się może budowaniem co? A nie mi tu Brazę zaszczuwac te nie badz taka mondra ..............bo ciebie tez zagadamy takiego chuchra się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, baby..... zajmijcie się może budowaniem co? A nie mi tu Brazę zaszczuwac te nie badz taka mondra ..............bo ciebie tez zagadamy takiego chuchra się nie boję depeesi nie musisz a ja nabiore masy i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przechlapane to Wy obie macie. braza ...............nie gadam z tobahttp://www.forum.lancut.org/images/smilies/obrazony.gif Jak dla mnie to juz za dużo, wychodzę .... przyjdę, aż Wam przejdzie... Braża nie przejmuj się. Ja na Ciebie czekam nie warto czekac ....na ostatnia chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przepraszam Czy tu nadal biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przepraszam Czy tu nadal biją ja nie a reszta chyba też nie Brazunia Ty specjalistko od projektowania wnętrz Powiedz mi kochana czy jest jakiś program do projektowania wnętrz, który mogłabym ja sobie sama obsłużyć i spróbować zobaczyć jak może wyglądać mój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Przepraszam Czy tu nadal biją kto ci powiedzial , ze tu bija ??? verunia widzialam w jej komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Jest! Do wnętrz najlepszy jest (z darmowych, of course) PRO100, ja na nim pracuję. Ze strony http://www.ecru.pl ściągnij wersję demo, tę większą!!!! Reszta to pestka, ale jest mały zonk: nie można zapisać projektu. Do całego domu, łącznie z elewacją, dobry jest ArCon. I spadam, bo oberwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I spadam, bo oberwę chyba zartujesz ? albo na zartach sie nie znasz wez se tego krolika raz w roku pozwalam ale tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja Cię Braza obronię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Jest! Do wnętrz najlepszy jest (z darmowych, of course) PRO100, ja na nim pracuję. Ze strony http://www.ecru.pl ściągnij wersję demo, tę większą!!!! Reszta to pestka, ale jest mały zonk: nie można zapisać projektu. Do całego domu, łącznie z elewacją, dobry jest ArCon. I spadam, bo oberwę Dzięki lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I spadam, bo oberwę chyba zartujesz ? albo na zartach sie nie znasz wez se tego krolika raz w roku pozwalam ale tylko raz Już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts