DPS 19.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ech, baby..... zajmijcie się może budowaniem co? A nie mi tu Brazę zaszczuwac te nie badz taka mondra ..............bo ciebie tez zagadamy takiego chuchra się nie boję Jesooo, Verunia, to o mnie to "chuchro"? O mnie? Powiedz, że o mnie! Frosia - Mojny mówi, żebyś Ty wypróbowała z tym staniem na głowie, bo może wtedy większe doświadczenie będziesz miała. Nie wiem, co on taki zainteresowany. Czy Frosch będzie w tym czasie też stał na głowie? W duet z Frosią oczywiście wchodzę. Lubię zagadywać ludzi, w tym czasie Frosia... Mogłybyśmy niezły tandem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wy się Depsia i Frosia lepiej już uspokujcie, bo zacznę szeroko opisywac, cośmy z tym Królikiem robili Ja tylko grzecznie ostrzegam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no jak nie o tobie depeesiu ? przeciez to oczywizda , ze tak powiedz P. , ze stanie na glowie mam przecwiczone mogiem mu pokazac przy najblizszym spotkaniu lll stopnia mysle, ze Frosch tez bedzie MUSIAL na tej glowie stac ..... co ma wisiec , bedzie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wy się Depsia i Frosia lepiej już uspokujcie, bo zacznę szeroko opisywac, cośmy z tym Królikiem robili Ja tylko grzecznie ostrzegam... no powiedz !!!! powiedz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 to gdzie to wystawić klatę i za kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 to gdzie to wystawić klatę i za kogo Tu i za mnie Bija, kopią, gryzą ... jak bony dyny, masakra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 to gdzie to wystawić klatę i za kogo Tu i za mnie Bija, kopią, gryzą ... jak bony dyny, masakra!!!! Brazunia nie wierzę ale oczywiście te klate wystawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To ja wracam do Depeesi, tam przynajmniej dobrze jeść dają, a tu tylko się leją! Damski boks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja myślała ... nawet wierzyłam ... że murem za mną staniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 juz bede grzeczna KOCHAM BRAZE !!! KOCHAM KROLIKA !!! KOCHAM DPS-IE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i MAGI TEZ KOCHAM !!! i nawet AGUSIE !!!! innych niewymienionych , ale zagladajacych rowniez love ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czy jest suchy chleb dla konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 TEŻ CIĘ KOCHAM Uff, ale się miłościwie ... tfu .. miłośnie zrobiło Kaśka, no bój się ... u właścicielki konia Ty chleba suchego szukasz Sama se ususz, możesz nawet na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 juz bede grzeczna KOCHAM BRAZE !!! KOCHAM KROLIKA !!! KOCHAM DPS-IE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i MAGI TEZ KOCHAM !!! i nawet AGUSIE !!!! innych niewymienionych , ale zagladajacych rowniez love ..... to teraz jestem na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jamlesik, oby to się nie okazało być "czarną listą" Siodło odpracowane!!!!!!!! Mam wolne!!!!! Jak mi się zachce zmywarki to se znowu popracuję Córcia w niedzielę wyjeżdża na 3 tygodnie!!!! Co ja będę robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Graaaaaaaatulacje no z nami będziesz siedziała witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Maluszku, to nie ulega wątpliwości Pocieszam się myślą, że sporo umiejętności jeździeckich mi jeszcze brakuje, to będę ćwiczyć!! ćwiczyć!! ćwiczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale z drugiej strony to nie możesz przecież aż tak eksploatować Księżniczki więc pozostaje Ci siedzenie z nami a jak ma się Księżniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Co ja będę robiła O D P O C Z Y W A Ł A ??? ) ja bym sobie chętnie strzeliła jakieś wolne... bo nieziemsko jakoś zmęczona jestem... a tu urlopik dopiero pod koniec lipca ech... i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Na szczęście dobrze!! Jak zwykle z klasą i godnością iście królewską, nie tylko książęcą Córcię Króliczka też uczyła jeździć, szkoda że Sierściuszki tak daleko mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Anoleiz, zwolnij!!!! A gdzie na ten urlopik się wybieracie, no bo chyba nie w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts