braza 20.06.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 U Księżniczki byłyśmy Jej Wysokośc wykąpana i wyfiokowana czeka na jutrzejszy teren!! Kiedy ta córcia tak urosła, to ja pojęcia nie mam ... zaspałam chyba Niedługo mnie przerośnie Załatwiłam dzisiaj dla Niej trenerkę i bardzo się cieszę!!! Córci zamarzył się WKKW (dla nie wtajemniczonych: Wszechstronny Konkurs Konia Wierzchowego) - trudna zaraza i wymagająca wysokich umiejętności i od konia i od jeźdźca. Początki może mieć na Brazie, a dalej ... zobaczymy, bo Księżniczka to już starsza pani jest i może nie byc zadowolona z takiego wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Brazunia, już dawno miałam Ci napisać, że fajną macie pasję Ja kiedyś stchórzyłam a potem to już tak jakoś nie wychodziło za bardzo, no i tym sposobem na koniu nigdy nie jeździłam Ale bardzo podziwiam jeźdźców, no i konie. Jest jakaś magia w tych zwierzakach, w ich oczach... Pozdrawiamy i mamę i dzielną córcię i trzymamy kciuki za ten no, ten WKKW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Anusia, dzięki A my to się coś spotkać nie możemy Daleko mamy do siebie, psia kostka... Twój Tomaszek rośnie aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Świetna fotka!!!! Pięknie wygladają oboje nad tą poprzeczką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Brazunia, serdecznie Córci gratuluję i bardzo się cieszę, że mogłam Ją poznac osobiście, bo to fajna laska jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Brazunia, serdecznie Córci gratuluję i bardzo się cieszę, że mogłam Ją poznac osobiście, bo to fajna laska jest! Dzięki Dziewczyny Fotka wyszła fajna, to fakt, ale przez zupełny przypadek. Nie mam niestety talentu Amberci i mogę liczyć tylko na takie przypadki Córcia co jakiś czas pyta mnie, kiedy znowu pojedziemy do Cioci Depsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Anusia, dzięki A my to się coś spotkać nie możemy Daleko mamy do siebie, psia kostka... Twój Tomaszek rośnie aż miło patrzeć Tysiące kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Oj, tak! Do Krakowa dotarłam i na zachodnie rubieże, a 30 km przebrnąć nie mogę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzień dobry Jeszcze zobaczysz, że jak odbiorę prezencik to ja ze smykami szybciej do Ciebie dojadę W sumie, jeśli to dla Ciebie nie kłopot, to nawet podoba mi się i taka opcja, ale tylko pod warunkiem rewanżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzieńdoberek Wszystkim ...ale u nas fajnie się zrobiło... wczoraj padał deszcz i dziś jest tak świeżo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 witanko słoneczne brazunia - trzymam kciuki za córci WKKW i podziwiam ją, że się nie boi tak skakać. Fajną masz córcię i Księżniczkę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Odnoszę wrażenie, że Twoja opcja Aniu jest najbardziej prawdopodobna Córcia się pewnie boi, ale za skarby się nie przyzna A dla Księżniczki taka przeszkoda to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kochana, Ty to powinnaś mieć całe stadko takich Księżniczek Codziennie przejeżdzam koło takiej malutkiej stadniniki i uwielbiam patrzeć na ichniejsze stadko. Mają nawet kilka kucyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Maluszku, dążę do tego stadka Narazie małymi kroczkami, ale może się niedługo rozpędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kochana, Ty to powinnaś mieć całe stadko takich Księżniczek Codziennie przejeżdzam koło takiej malutkiej stadniniki i uwielbiam patrzeć na ichniejsze stadko. Mają nawet kilka kucyków No to moze pora na kolejny etap. Po etapie patrzenie może umówisz się tam na jazdę. Uwaga, bardzo wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Verunia, jesteś rewelacyjna: krótko, zwięźle i treściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kochana, Ty to powinnaś mieć całe stadko takich Księżniczek Codziennie przejeżdzam koło takiej malutkiej stadniniki i uwielbiam patrzeć na ichniejsze stadko. Mają nawet kilka kucyków No to moze pora na kolejny etap. Po etapie patrzenie może umówisz się tam na jazdę. Uwaga, bardzo wciąga verunia - chyba się nie odważę. Nie chcę skazywać koniki na męczarnie noszenia moich gabarytów ale córcię to chętnie bym zapisała na takie jazdy. brazunia - mam nadzieję, że Twoje marzenie się spełni i to odnośnie chałupki i to związane ze stadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kochana, Ty to powinnaś mieć całe stadko takich Księżniczek Codziennie przejeżdzam koło takiej malutkiej stadniniki i uwielbiam patrzeć na ichniejsze stadko. Mają nawet kilka kucyków No to moze pora na kolejny etap. Po etapie patrzenie może umówisz się tam na jazdę. Uwaga, bardzo wciąga verunia - chyba się nie odważę. Nie chcę skazywać koniki na męczarnie noszenia moich gabarytów ale córcię to chętnie bym zapisała na takie jazdy. brazunia - mam nadzieję, że Twoje marzenie się spełni i to odnośnie chałupki i to związane ze stadkiem Nie przesadzaj Maluszku z tymi gabarytami , na kucyka może cie nie wsadzą ale na pewno znajdzie się odpowiedni koń dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts