Nefer 22.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziewuszki kochane bardzo dziękuję za życzenia :D Brazunia - zaskoczyłaś mnie tymi życzeniami na swojej stronie, ale to było bardzo miłe zaskoczenie częstujcie się proszę http://whatscookingamerica.net/PegW/ValentineDayCake/FinishedCake.JPG wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Hejeczka Verunia A nie lubia, nie lubią, ale jak im się w nos chucha ... a ja Kasię boczkiem boczkiem na siodło ... Tak że Kaśka, nie myśl sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję ale czego? Konia, czy tego że spadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję Czego się boisz goopia, przecież to jest ludzka sprawa ... prawda Veruniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję ale czego? Konia, czy tego że spadniesz?jednego i drugiego i że jak spadnę, to będzie dziura w ziemi jak lej po bombie, to dopeiro wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję Czego się boisz goopia, przecież to jest ludzka sprawa ... prawda Veruniu?? Prawda. Ja spadałam cztery razy, nic wielkiego Człowiek nie zdazy się przestrszyc i juz jest na glebie konie nie gryza, no moze niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kaśka, nie bądź cykor kiedy na sero się boję ale czego? Konia, czy tego że spadniesz?jednego i drugiego i że jak spadnę, to będzie dziura w ziemi jak lej po bombie, to dopeiro wtopa O to bym się nie martwiła, na padoku ziemia twarda jak beton, nie dasz rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Verunia, to możemy sobie prawice uścisnąć, bo ja też cztery razy glebnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Verunia, to możemy sobie prawice uścisnąć, bo ja też cztery razy glebnęłam No to sciskam Ty znacznie więcej jeździsz ode mnie wiec te cztery razy u ciebie to bardzo malutko.Tak naprawdę zaczyna sie spadac z konia dopiero wtedy jsk człowiek coś zaczyna łapa z tej jazdy. tak ze bez uadku to tak jak żołnierz bez karabinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nooo właśnie, dokładnie tak Wszyskie cztery razy - po skokach Ktoś kiedyś powiedział, że jeździec, który nie spadł z konia, nie budzi zaufania Ale sobie zaszalałam!! Odsmażyłam chleba na pateli ... mniam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ale sobie zaszalałam!! Odsmażyłam chleba na pateli ... mniam!! No tobie wolno takie rzeczy ja tez dzisiaj zaszalałam, zjadłam 1 gałke lodów, kawałek rolady biszkoptowej, a na kolacje nalesnika gryczanego Ciekawe ile mi waga podskoczy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Verunia, boj się Boga, nie masz większych zmartwień Toż Ty niesamowicie kobieca laska jesteś, wiem co mówię, toć zdjęcia widziałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kobieca to masz na mysli taka, tego no obfitsza tu i ówdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Może z muszej na piórkową, bo więcej to tam u Was się nie uzbiera tych kilogramów. Zrobiłam wczoraj świetny napój jabłkowy z miętą i cytryną - pyyyyycha. Na dzisiejszy upał (32*C w cieniu u nas) - jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kobieca to masz na mysli taka, tego no obfitsza tu i ówdzie? przestań chudzielcu!! obfitsza tu i ówdzie to ja jestem NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 kobieca to masz na mysli taka, tego no obfitsza tu i ówdzie? O Veruńcia, ja to Ciebie o takie cuś nie podejrzewałam ... śliczna kobieta (ręka mi drży, gdy to piszę ) i jakieś takie myśli dziwne ma w głowie!!! No zastanów się!!!! A co masz na myśli obfitsze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziewczyny, jak pragnę zdrowia dajcie spokój!!!!! Tu za dużo, tu za mało ... oj Kaśka, oj Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziewczyny, jak pragnę zdrowia dajcie spokój!!!!! Tu za dużo, tu za mało ... oj Kaśka, oj Verunia ja tylko pasuję na "za dużo" nie mogę tego cholerstwa się pozbyć, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts