braza 22.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kasica, no daj spokój!!! Po co te nerwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziewczyny, jak pragnę zdrowia dajcie spokój!!!!! Tu za dużo, tu za mało ... oj Kaśka, oj Verunia ja tylko pasuję na "za dużo" nie mogę tego cholerstwa się pozbyć, noooo Kasieńko, życzę Ci z całego serca tylko takich problemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziewczyny, jak pragnę zdrowia dajcie spokój!!!!! Tu za dużo, tu za mało ... oj Kaśka, oj Verunia ja tylko pasuję na "za dużo" nie mogę tego cholerstwa się pozbyć, noooo Kasieńko, życzę Ci z całego serca tylko takich problemów :) No jasne, w obliczu wszechświata jakie znaczenie ma mój WAŁ??? Masz rację Neferka Szamnę czekoladkę Tak na mnie zerka z tego pudełeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ja odstawiłam do drugiego pokoju pudełko z ptasim mleczkiem ... pchały się te kawałki do mnie, jeden przez drugiego Ale mam inny kłopot i chociaż istnieje co prawda wątek o jeździe konnej, ale tutaj poproszę o radę: chcę wymienić naczółek (to taki pasek na czole; wyjaśnienie dla niewtajemniczonych)w tranzelce Księżniczki i mam dylemat który wybrać, bo podobają mi się oba. Od razu mówię, że na dwa mnie nie stać http://okser.pl/sklep/images/busse/126810.jpg http://okser.pl/sklep/images/busse/126811.jpg Podpowiecie coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Mnie się podoba 1. Prawdziwie królewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tak ku niemu właśnie moje serce się skłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Mnie tez sie podoba nr jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 I chyba ta 1 zostanie Idę spać, musze odespać dzisiejszą pobudkę o 6.00 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 I chyba ta 1 zostanie Idę spać, musze odespać dzisiejszą pobudkę o 6.00 Dobranoc. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No normalnie tu jest takie tempo, ze nie ma szans nadazyc... Istny galop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No normalnie tu jest takie tempo, ze nie ma szans nadazyc... Istny galop... Powódź nie powódź, orać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No normalnie tu jest takie tempo, ze nie ma szans nadazyc... Istny galop... Powódź nie powódź, orać trzeba No widze, ze sie nie oszczedzacie, laski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No to dzień dobry w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzień dobry! Oby do piątku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Oby!!! Mam plany na ten tydzień dość poważne - pozałatwiać sprawy, których nie mogłam załatwić przez siodło Zobaczymy, na ile to wszystko uda mi się zrealizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No to zycze powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 cześć z pewnością się uda...powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Hejeczka, porannym gościom Idę dofinansowywać Telekomunikację Polską Kocham Bell'a za ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Psińco tam Wał Chrobrego - za miesiąc będziemy klachać!!!! Agduś pewnie jeszcze też będzie SUPER!! od jutra nie jem nic To pojedziesz, ale na dożylne dokarmianie Ojjj, goopia!!!! Wsadzę Cię na Księżniczkę, to z samego strachu stracisz to na pewno ale na trzeźwo nie wsiadam konie nie lubią pijanych Dziendoberek 1. To nas będzie więcej??? Ale fajnie!!! Normalnie już się nie mogę doczekać!!! Aż podskakuję na krześle!!! Przybędziemy kole 18-19 lipca. jeszcze nie wiem, bo mieliśmy jechać na pierwszy tydzień do Puszczy Białowieskiej, ale nie wiem, co z tego wyjdzie, bo się pokomplikowało. Bierzemy namiot (wczoraj nabyty) i będziemy przez tydzień dążyć w kierunku północnym z zawirowaniami tu i ówdzie. W Bałtyku mamy zamiar pławić się przez dwa tygodznie, ale Ty się Brazunia nie bój - mamy namiot, więc jak juz będizesz miaął nas dosyć, to się przeniesiemy do niego. Potem nawiedzimy kresy zachodnie. 2. To ja też nie jem od dzisiaj! W zeszłym roku pozbyłam się nadmiarów... afirmując. Normalnie prawie nic nie robiłam, wierzyłam, że chudnę i 10 kg zniknęło!!! W tym roku nie działa. Chodziłam przez miesiąc głodna i zła i... efekty minimalne. Wprowadzam plan B - dieta NŻ. Bo mnie inaczej Kaśka w kompleksy wpędzi! Ze strachu przed Ksieżniczką nie schudnę. 3. Może i konie nie lubią pijanych, ale w stanie zanietrzeźwionym jeździ się całkiem fajnie!!! Wiem, co mówię! A koniu można dać łyczek piwa (niektóre lubią) to i większą tolerancję dla jeźdźca wykaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Verunia, to możemy sobie prawice uścisnąć, bo ja też cztery razy glebnęłam O rrrany!!! To co ja mam powiedzieć??? Po dziesiątym upadku przestałam liczyć!!! Najgorzej z niskich koni. Tylko dwa razy zrobiłam sobie krzywdę i za każdym razem spadałam z arabofiordka (to taki konik niskiego wzrostu). Za pierwszym razem trzepnęłam potylicą i się krwią z nosa zalałam (paradowałam tak przez cały ośrodek w Zbrosławicach antyreklamę u licznych gości czyniąc). Za drugim naderwałam ścięgno i odkryłam, że to boli bardziej niż złamanie. No ale Księżniczka wysoka jest, więc się nie ma czego bać. A poza tym arystokratka nie będzie robiła głupich numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts