braza 23.06.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dwa tygodnie to super - Szanowny może się na Was załapie Księżniczka może i arystokratka, ale pomysły to ma czasami iście plebejskie (Kasia, spoko, tylko w kontakcie z doświadczonymi jeźdźcami ) A teraz idę farbę do włosów kupić i Księżniczkę odwiedzić ... a co!!! Latorośl nawet nie zadzwoniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 brazunia robisz sie na rudooooooo!!!!!!!!! spodobalo ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejeczka normalnie ja tu widzę klub grubasów trzeba założyć ja wiem, że każda kobieta ma kompleksy ale kużwa takie laski jak Wy Brazka moja córcia to może tygodniami żyć beze mnie to jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzień dobry Decyzja pewnie już podjęta, ale ja jeszcze dodam, że mnie też się bardziej podoba kolia nr 1 dla Księżniczki Maluszku - spóźnione STO LAT!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejeczka normalnie ja tu widzę klub grubasów trzeba założyć ja wiem, że każda kobieta ma kompleksy ale kużwa takie laski jak Wy Nie masz szans na razie się zapisac do tego klubu Nie chodzi o to ze mam kompleksy, własciwie tak jak teraz jest mogłoby zostac. Problem w tym ze aby utrzymac obecną wagę muszę unikac jedzenia pewnych rzeczy, zazdroszę tym co jedza wszystko jak leci zachowując szczupła sylwetkę. Ja niestety tez lubie dobrze zjeśc . Niektórym jest nawet do twarzy z dodatkowymi kilogramami, wygladają apetyczniej , ale w moim przypadku tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Verunia wiiesz co...... szkoda gadać Jak ja czytam takie rzeczy to scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Maylandzia ma rację, mnie też diabli biorą jak czytam takie cuś Chociaż z drugiej strony wiem, że każda z nas za diabła nie chce być zadowolona ze swojego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Hmmm ja to bym mogła być żeby tylko inni nie krytykowani i nie oceniali to mi nie przeszkadza Ale zycie to nie je bajka Jak cię widzą tak cie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Verunia wiiesz co...... szkoda gadać Jak ja czytam takie rzeczy to scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera No i czego się złościsz ja nie pisze że jestem gruba, tylko musze uwaza żeby taka nie byc bo tyję na pająka- gruby odwłok-chude rączki i nózki. A komu podobaja się pajaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra, nie ma co gadać o tym co by bylo gdyby Była która w Maroku? Jak tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra, nie ma co gadać o tym co by bylo gdyby Była która w Maroku? Jak tam jest? Ja nie byłam, byli moi rodzice i podobało im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja o niczym nie myslę innym tylko szperam po biurach podróży. Mam lekką obsesję juz Pewnie nigdzie nie pojadę ale co sie napatrze i naczytam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 hejeczka normalnie ja tu widzę klub grubasów trzeba założyć ja wiem, że każda kobieta ma kompleksy ale kużwa takie laski jak Wy Nie masz szans na razie się zapisac do tego klubu Nie chodzi o to ze mam kompleksy, własciwie tak jak teraz jest mogłoby zostac. Problem w tym ze aby utrzymac obecną wagę muszę unikac jedzenia pewnych rzeczy, zazdroszę tym co jedza wszystko jak leci zachowując szczupła sylwetkę. Ja niestety tez lubie dobrze zjeśc . Niektórym jest nawet do twarzy z dodatkowymi kilogramami, wygladają apetyczniej , ale w moim przypadku tak nie jest szkoda może założę jakiś inny klub śledzi Verunia dostałaś już ochrzan od dziewczyn to nie będę już truć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja o niczym nie myslę innym tylko szperam po biurach podróży. Mam lekką obsesję juz Pewnie nigdzie nie pojadę ale co sie napatrze i naczytam!!! ja też to lubię ale na razie w stopniu umiarkowanym i jakoś w tym roku jak pojadę nad polskie morze na tydzień to się będę cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja mam zaplanowany tydzień na Krecie, a potem tydzień na Mazurach, najwyżej kanapa poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 W Maroko był Szanowny i się zachwycił!!! To dostałam!!!! Przyszo dzisiaj!!!! No patrzcie, jakie cudo!!!!! Zdjęcie jednak nie odda uroku w pełni!!!! Nadmieniam tylko, że ta pożal się Boże ramka jest tymczasowa!!!! http://images23.fotosik.pl/234/e230b9354889e6f0m.jpg Żeleczko kochana, stokrotne dzięki!!!!! Bo to dzieło Żeleczki jest, ale tego to się chyba wszyscy domyślili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra, nie ma co gadać o tym co by bylo gdyby Była która w Maroku? Jak tam jest? Mąż robił projekt. Jak jedziesz zwiedzać to luz. Jak pomieszkać to kiła. Ja generalnie wybieram kraje, gdzie w cywilizowanym (czyt. angielskim) mogę sie dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 maroko, kreta, mazury - cholera czas zaczac planowac jakies wakacje - a u jakos tak nie bardzo z kaska - moze we wrzessniu cos wykombinujemy - taaaaak pojedziemy w listopadzie na kanary tam jest zawsze cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 maroko, kreta, mazury - cholera czas zaczac planowac jakies wakacje - a u jakos tak nie bardzo z kaska - moze we wrzessniu cos wykombinujemy - taaaaak pojedziemy w listopadzie na kanary tam jest zawsze cieplo I nie będzie tak ku...wsko gorąco, i będzie sporo taniej - to dobry pomysł. Latem tam się nie daje wytrzymać - przynajmniej ja nie jestem frytka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 jak jest tak goraco to i tak caly dzien siedzi sie w hotelu i saczy jakies napoje coby tylko przetrwac no i dokladnie neferko - a co ja fryta jestem czy kurczak grilowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts