braza 23.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 A ja to bym się wybrała do Peru ... rany, ale mi się marzy zobaczenie na własne oczyska Machu Picchu!!! Tiaaa, może kiedyś ... teraz to się chyba z psuką wybiorę, bo mi franca w oczy patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra, nie ma co gadać o tym co by bylo gdyby Była która w Maroku? Jak tam jest? Mayland a nie trzeba tam w jakichs szmatach na glowie chodzic i z glowa spuszczona coby cie za wielblady ktos nie chcial sprzedac !!!!!!!!!!!!!!!! lepiej uwazac i jecchac tam gdzie w miare golymtylkiem mozna chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja też spóźniona, ale głos na naczółek nr 1, zdecydowanie. Widziałam na targach w Berlinie występy zespołu z Maroka. Sami faceci oczywiście, w takich kolorowych jakby tunikach, do tego takie same długie do ziemi gacie no i czapeczka, trochę przypominająca taką turecką. I oni tańcząc kręcili cały czas młynka pomponikami mocowanymi do środka czapeczki na takim długim na jakieś 60 cm ozdobnym sznurku. Bardzo nam się to podobało, tak fajnie kręcili przy tym głowami, a reszta ciała robiła zupełnie coś innego, na przykład tańczyła taniec w arabskim stylu... Ale nie wiem, czy tam nie jest trochę niebezpiecznie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dobra, nie ma co gadać o tym co by bylo gdyby Była która w Maroku? Jak tam jest? Mayland a nie trzeba tam w jakichs szmatach na glowie chodzic i z glowa spuszczona coby cie za wielblady ktos nie chcial sprzedac !!!!!!!!!!!!!!!! lepiej uwazac i jecchac tam gdzie w miare golymtylkiem mozna chodzic Słuszna uwaga. Poza trasami turystycznymi - żebrzące dzieci, smród, syf i kiła, kozy jedzące butelki po napojach, gówno płynące rynsztokami, pieprznięci kierowcy... beznadzieja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 o depesia mi przypomniala ja tez obstawiam te piewrsza - bedzie wygladac sllicznie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 uwielbiam kraje arabskie - sa egzotyczne z cudownymi kolorowymiubranaimi, innym jedzeniem i w ogole - ale nie chce tam jechac - lubie cywilizacje i boje sie tam po prostu jechac - moze jestem przewrazlwiona ale chyba nie chce tam jechac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Z krajów arabskich byłam tylko w Egipcie i tylko jedno mi sie tam podobało- morze, a wlasciwie to co w morzu - po prostu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jezu, co tu u Was tak cicho? Zyjecie w ogole? Od pol godziny nikt nic nie napisal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja byłam w Tunezji. Hotele fajne reszta to komercha a poza nią syf. Ogólnie mi się podobało bo interesują mnie inne kultury i narody. Ale za wielka atrakcje to nie uważam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzień doberek, globtrotterzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 witanko - no to ja z rana polecam portugalie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Księżniczka śliczniutka bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Co tam egzotyka, ja w tym roku doBrazy jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jestem qrka jakie Wy pracowite pszczółki jesteście z tym pisaniem - normalnie jeden dzień nieobecności i tyle stron do nadrobienia - kiedy ja to wszystko przeczytam Portret Księżniczki - piękny ależ Żelka ma talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 maluszku nie przejmuj sie ja po prostu przychodze i sie wcinam - z nimi nie da sie inaczej gadaja i gadaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 straszliwe gadułki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Zaraz tam gadułki ... elokwentne jesteśmy Cześć wszystkim!!!!! Ładny dzionek się zapowiada, chociaż pioruńsko wieje!!! W krajach egispkich nie byłam, nie wiem, czy żałować, ale Szanowny się zaparł zawieźć nas do Sevilli!!! Podobno jest prześliczna!!!! Chętnie ocenię na własne oczy Kaśka, jak przyejdziesz to mogę Wam jaką egzotykę zrobić ... czemu niiiii I fajna wiadomość: wyrok w sprawie moich dłużników się uprawomocnił, czekamy na klauzulę wykonalności!!!! Teraz oni zaczną płacić nam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ale Szanowny się zaparł zawieźć nas do Sevilli!!! Podobno jest prześliczna!!!! Chętnie ocenię na własne oczy a ja potwieradzma jest cudnie - szczegolnie harem jaki sie ostal - no w koncu tam arabskie wplywy widac bardzo i nie trzeba jechac do maroka!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No właśnie!!! Cała Hiszpania to jedno wielkie Maroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts