kolakao 24.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ja pol roku mieszkalam w hiszpani i powiem jedno tam jest cudnie - gdyby tylko nie te upaly letnie!!!!!!!!!!!!!! 40 stopni - okropnosc!!!!! a ludzie niepowtarzalni, jedyni z wielka ochoty do zabawy i rozmowy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Szanowny się zaparł zawieźć nas do Sevilli!!! Podobno jest prześliczna!!!! Chętnie ocenię na własne oczy i ma rację oj zazdroszczę Ci tego wyjazdu mnie ciągnie straszliwie do Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jest piekniejsza niz hiszpania - jest urokliwa po prostu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Jak można w taki upał marzyć o Hiszpanii, Portugalii, że o krajach arabskich nie wspomnę? Norwegia... Finlandia... Alaska... tam to bym pojechała!!! Fiordy, jeziora, lodowce, góry, przyroda, mnóóóóstwo przyrody...!!! Ale Machu Picchu to bym też zobaczyła!!! Gratulacje z okazji wyroku!!! A jak z jego wykonalnością? Wypłacalni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 kolakao - też tak mi się wydaje a po za tym to robią tam moje ulubione Porto :D zamierzam się tam w jakimś niedługim czasie wybrać i przywieźć sobie kilka skrzyneczek tego zacnego trunku brazunia - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 no dobrze powiedziane - zeby tylko wypalacalni byli - wrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Co tam egzotyka, ja w tym roku doBrazy jadę ja już byłem i może jeszcze pojadę Brazunia gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ów Pan ma emeryturę wojskową, tak więc chyba nie będzie problemu. Co prawda pewne obciążenia już ma, ale nie są to obciążenia priorytetowe(alimenty, ZUS), tak więc my się po prostu podłączymy. Dla mnie w tej chwili nieważne jest, ile będzie wpływało, ważne jest to, że będzie wpływało!! Na Alaskę też bym pojechała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 przedsmak http://images32.fotosik.pl/296/67858d40e3ef13e2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Co tam egzotyka, ja w tym roku doBrazy jadę ja już byłem i może jeszcze pojadę Brazunia gratulki Jakie MOŻE Dzięki!! Mam nadzieję, że po wizycie u komornika z prawomocnym wyrokiem będę się nadal cieszyć. Kola, piekne!!! Zdjęć z Sevilli Szanowny przywiózł mnóstwo, dlatego wierzę, że to miasto warte odwedzin. Nie wiem tylko kiedy ta szczęśliwa chwila nastąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Co tam egzotyka, ja w tym roku doBrazy jadę ja już byłem i może jeszcze pojadę Brazunia gratulki Jakie MOŻE Dzięki!! Mam nadzieję, że po wizycie u komornika z prawomocnym wyrokiem będę się nadal cieszyć. Kola, piekne!!! Zdjęć z Sevilli Szanowny przywiózł mnóstwo, dlatego wierzę, że to miasto warte odwedzin. Nie wiem tylko kiedy ta szczęśliwa chwila nastąpi... trzeba mieć nadzieję, że niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 tylko ocean zdeka zimny ja chyba w tym roku na costa brave z zośką na majorke to raczej odpada (powitać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ale Wy tu macie teraz tematy Aż się rozmarzyłam Ja odnośnie planów wakacyjnych skrycie marzę, że uda mi się w tym sezonie choć ze trzy razy na desce na Bukowie popływać. W piankę już się mieszczę , tylko co z dzieciakami kurna zrobić? A tak to będę wypoczywać w podmiejskim ogrodzie Aaa - no i do Ciebie Brazunia kcem pojechać Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Aniu - dzieckami niech małż na chwilkę się zajmie hejka wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Piękne widoki, to Kołobrzeg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Aniu - dzieckami niech małż na chwilkę się zajmie hejka wieczorową porą Tiaaa, tylko jak męża zdjąć z jeziora? Poza tym, ta "chwilka" to zwykle godzinka z okładem wychodzi , po pierwszym razie nie da się już tak wrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ta laska w awatarze Ani to ma nogi normalnie do samej szyi ... To powinno być karalne ustawowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Aniu - dzieckami niech małż na chwilkę się zajmie hejka wieczorową porą Tiaaa, tylko jak męża zdjąć z jeziora? Poza tym, ta "chwilka" to zwykle godzinka z okładem wychodzi , po pierwszym razie nie da się już tak wrobić no przecież mówię, że to chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mogiesz Aniu, mogiesz Cześc wieczorne! Byłam dzisiaj w BRW i z lekka szok przeżyłam. Za szafkę pod zlewozmywak + blat + szafka z szufladami - 1450zł. Mamuniu!!!! Ja chcę tę zmywarkę naprawdę tańszym kosztem kupić!!!! Chyba się przejdę po inszych firmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mogiesz Aniu, mogiesz Cześc wieczorne! Byłam dzisiaj w BRW i z lekka szok przeżyłam. Za szafkę pod zlewozmywak + blat + szafka z szufladami - 1450zł. Mamuniu!!!! Ja chcę tę zmywarkę naprawdę tańszym kosztem kupić!!!! Chyba się przejdę po inszych firmach No pewnie ! Szczególnie, że z jakością w BRW bardzo różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts