DarioAS 24.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mogiesz Aniu, mogiesz Cześc wieczorne! Byłam dzisiaj w BRW i z lekka szok przeżyłam. Za szafkę pod zlewozmywak + blat + szafka z szufladami - 1450zł. Mamuniu!!!! Ja chcę tę zmywarkę naprawdę tańszym kosztem kupić!!!! Chyba się przejdę po inszych firmach Braza, szukaj małych, rodzinnych firm stolarskich bo te studia kuchenne to maja straszne narzuty. Dla poprawy humoru moge ci podesłac moja pierwszą wycene kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Gadam na skypie z Szanownym. Nie ma mikrofonu więc czatujemy. Przesyłam niniejszym serdeczne pozdrowienia dla Was wszystkich z Gentu w Belgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziękujemy Pozdrów go koniecznie także od nas!!!! I niech wraca te domy stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 dziękujemy my też pozdrawiamy brazunia - a nie możesz tej szafki sama zrobić? To wyjdzie najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nie znam żadnego dobrego stolarza. To co sprawdzałam to zabudowa, zobaczę jeszcze ceny takich gotowych. Szanowny pyta, czy znacie belgijskie piwo Trapista??? Właśnie takowym popija Wasze zdrowie ... no ja nie wiem ... piwo .... a się rozbisurmanił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mogiesz Aniu, mogiesz Cześc wieczorne! Byłam dzisiaj w BRW i z lekka szok przeżyłam. Za szafkę pod zlewozmywak + blat + szafka z szufladami - 1450zł. Mamuniu!!!! Ja chcę tę zmywarkę naprawdę tańszym kosztem kupić!!!! Chyba się przejdę po inszych firmach Braza, szukaj małych, rodzinnych firm stolarskich bo te studia kuchenne to maja straszne narzuty. Dla poprawy humoru moge ci podesłac moja pierwszą wycene kuchni A pewna jesteś, że mi to humor poprawi Bo ja tylko 2 szafki narazie chcę - muszę - kupić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 za nasze zdrowie to trzeba nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Mogiesz Aniu, mogiesz Cześc wieczorne! Byłam dzisiaj w BRW i z lekka szok przeżyłam. Za szafkę pod zlewozmywak + blat + szafka z szufladami - 1450zł. Mamuniu!!!! Ja chcę tę zmywarkę naprawdę tańszym kosztem kupić!!!! Chyba się przejdę po inszych firmach Braza, szukaj małych, rodzinnych firm stolarskich bo te studia kuchenne to maja straszne narzuty. Dla poprawy humoru moge ci podesłac moja pierwszą wycene kuchni A pewna jesteś, że mi to humor poprawi Bo ja tylko 2 szafki narazie chcę - muszę - kupić!! To moze w Tesco? Za 90 zlotych szafke juz mozna dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, Ty nie bądź taka dowcinpa U mnie nie ma Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, Ty nie bądź taka dowcinpa U mnie nie ma Tesco No to kanal... Jak nie ma Tesco, to juz znikad ratunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dobra dobra!!! Bez Tesco też jakoś dam radę, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja tylko donosze , ze nasza braza ma bardzo mily i mlody glos. Pewnie tez taka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja tylko donosze , ze nasza braza ma bardzo mily i mlody glos. Pewnie tez taka jest! O Żeluciu, dzięki, ale z tą młodością to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Brazunia, a Szanowny to będzie w domu jak przyjedziemy do Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Szanowny planowo ma wrócić 6 sierpnia, ale jak to będzie w rzeczywistości, to nie wiem. Może się uda ... pożywiom, uwidzim ... jak mówią nasi wschodni sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Braza - gratuluję, mam nadzieję, że teraz różne sprawy ruszą z miejsca. Kola - ostatnio choruję trochę na taki właśnie kolor włosów jak Twój - piękny odcień i bardzo pięknie harmonizuje z Twoim typem urody. No to lecę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Depsia - Pędziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, Ty nie bądź taka dowcinpa U mnie nie ma Tesco No to kanal... Jak nie ma Tesco, to juz znikad ratunku. w Biedronce może są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, Ty nie bądź taka dowcinpa U mnie nie ma Tesco No to kanal... Jak nie ma Tesco, to juz znikad ratunku. w Biedronce może są Sprawdzę jutro ... tego kwiatu mam aż cztery sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts