DPS 17.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Brazunia, pewnie nie jest to łatwe, ja na ten przykład nie poradziłabym sobie z całą pewnością. Tylko, że ja z moją wysoką wadą wzroku mam jakby spokój - nie nadaję się na kierowcę, bo mam + 9. Ale znam Ciebie. Nie martwię się więc, bo mam po prostu pewność, że poradzisz sobie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Oj Depeesiu Ty normalnie Kochana Dziewczyna jesteś I wiesz co? Tak cichutko powiem: masz bardzo przystojnych Synów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 O żesz... W gębach ich namierzyłaś? Chyba im pokażę, ucieszą się chłopaki, że się ktoś ich nie przestraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 O żesz... W gębach ich namierzyłaś? Chyba im pokażę, ucieszą się chłopaki, że się ktoś ich nie przestraszył. W gębach, w gębach Nieźle musiałam "kopać", czułam się archeolog dokopujący się do coraz starszych partii wykopalisk Kawał czasu temu "się zapodałaś" Z tym straszeniem przez chłopakó kogokolwiek to taka kokieteria, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No, tam troszkę, taka dumna z nich jestem... Inteligentne i wrażliwe na człowieka chłopaki. Lubię ich. Wiesz, co mam na myśli - można kogoś bardzo kochać i nie lubić go równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Wiesz, co mam na myśli - można kogoś bardzo kochać i nie lubić go równocześnie. Wiem, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ty się nie zniechęcaj do tej kierownicy. Pisałam przecież, że podczas pierwszej nauki nawet to lubiłam. Gdyby nie ta przerwa, to kto wie, jaki rajdowiec byłby ze mnie Chociaż aktualnie stworzyłam na własny użytek teorię, że skoro jest dysortografia, dyskalkulia i inne dys-, to ja mogę mieć dysautomobilizację. A co? Zabroni mi ktoś? Jest też jakaś jednostka chorobowa na zasadzie -fobii (klaustrofoia, arachnofobia itd.), objawiająca się lękiem przed prowadzeniem, ale ja tego nie mam. To zwykła niechęć. Zresztą, jak ja bym wyglądała, gdybym, zamiast codziennych spacerków do przedszkola i na zakupy, wszędzie woziła się samochodem? Jak kaszalot bym wyglądała! Chociaż mam znajomą, która jeździ do przedszkola (500 metrów) spod przedszkola do sklepu (100 metrów) i z powrotem do domu. I tak codziennie, a wcale nie wygląda jak kaszalot. Ba, mniej jest do niego podobna niż ja! Nie ma sprawiedliwości na tym swiecie! Za to ja mniej zanieczyszczam środowisko niż ona! Jak się zaweźmiesz na kierownicę tak jak na banki, to będziesz śmigała aż miło. A teoria to mały pikuś. Nauczysz się. Ja się najbardziej bałam pytań o te wszystkie flaki, które autko ma pod maską. Przepisy są logiczne, pierwszej pomocy się trzeba nauczyć, choć to tylko teoria, a to pod maską zupełnie mnie nie interesuje. Chyba najbardziej z przekory (teoria, że, żeby dobrze jeździć wcale nie trzeba wiedzieć DLACZEGO autko jeździ), bo w końcu w dzieciństwie rozbierałam namiętnie wszystko na czynniki pierwsze, żeby zobaczyć, jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 PS. Zaintrygowałyście mnie, więc chyba skoczę pooglądać gęby. Muszę dzisiaj, bo od jutra mam robotę (taką za pieniądze!), więc się nie będę udzielała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Z tym kaszalotem to lekko przesadziłaś Aktualnie jeszcze się nie czuję zniechęcona do samego autka ale do testów tak! I abolutnie nie interesuje mnie, co autko ma w środku, interesuje mnie tylko, żeby jechało. Co ma w środku kuchenka gazowa i dlaczego też mnie nie obchodzi, a gotowanie na niej wychodzi mi dobrze! O!! Sama myśl, że nie będę już musiała marznąć na przystankach i z obłędem w oczach na nie gonić minutę przed, nastawia mnie pozytywnie do nabycia umiejętności poruszania się samochodem Gratuluję pracy!!! Życzę, co by była za dobre pieniądze!!!! (Ale zajrzyj od czasu do czasu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ta praca nie "jest", tylko "bywa", więc zaglądała będę. Podoba mi się porównanie z kuchenką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 agdus !!! czy ty dzisiaj nie masz urodzin ? jesli tak , to ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze , zdrowka, usmiechu i szczescia w kazdej minucie !!! http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg brazunia , ty jestes dobra kobieta i nie pogniewasz sie , ze zasmiecam ci komenty , prawda ? p.s. aaaaaaaaaaa ....Frosch tez ci dobrze zyczy agdus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 agdus !!! czy ty dzisiaj nie masz urodzin ? jesli tak , to ja Ci zycze wszystkiego co najlepsze , zdrowka, usmiechu i szczescia w kazdej minucie !!! http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg brazunia , ty jestes dobra kobieta i nie pogniewasz sie , ze zasmiecam ci komenty , prawda ? p.s. aaaaaaaaaaa ....Frosch tez ci dobrze zyczy agdus Się podczepię Agduś, wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Froshko o jakim zaśmiecaniu Ty mówisz Takich postów to ja i tysiące mogę tu przyjmować!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Froshko o jakim zaśmiecaniu Ty mówisz Takich postów to ja i tysiące mogę tu przyjmować!!!!!!! dobra , postaram sie tutaj skladac wszystkim zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Froshko o jakim zaśmiecaniu Ty mówisz Takich postów to ja i tysiące mogę tu przyjmować!!!!!!! dobra , postaram sie tutaj skladac wszystkim zyczenia To ja mam rekord wpisów przedbudowlanych w kieszeni Łoł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 KARLA !!!!!!!!!!!!!! wszystkiego najlepszego Sloneczko , zebys zawsze dawala tyle szczescia swojej mamie co do tej pory !!!!! http://www.swiat-kwiatow.pl/big_images/kosz3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 to ja się też podczepię... I do pierwszych życzeń i oczywiście do drugich też . I chyba też skoczę na "gęby" zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziękuję za życzenia! Gdzież to jeszcze je dzisiaj znajdę? Wypada miłym gościom coś postawić, więc zapraszam na małe co nieco! http://www.obrazki.info/miniatury/szkl_1114ez_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Braza, Ty się nie obrazisz, że się tak u Ciebie szarogęszę i gości częstuję, jakbym u siebie była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziękuję za życzenia! Gdzież to jeszcze je dzisiaj znajdę? Wypada miłym gościom coś postawić, więc zapraszam na małe co nieco! http://www.obrazki.info/miniatury/szkl_1114ez_1_.jpg Jestem dziwnie spokojna, że zaraz się wszyscy zlecą! Może to potrwać chwilkę dłużej, niz zwykle, bo malutkie cosik to zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts