malgos2 26.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jaki koń To klaczka jest!!!!!! Sorry. Poprawione zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jaki koń To klaczka jest!!!!!! Sorry. Poprawione zostalo. No Teraz spokojnie możesz pójść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 jestem następna w kolejce witanko No, to zapraszam do mnie. Klaczka Cie obsluzy, bo ja juz spadam niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jaki koń To klaczka jest!!!!!! Sorry. Poprawione zostalo. No Teraz spokojnie możesz pójść spać jak to spać w środku dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jaki koń To klaczka jest!!!!!! Sorry. Poprawione zostalo. No Teraz spokojnie możesz pójść spać jak to spać w środku dnia To tym bardziej musisz wpasc do mnie i postudiowac komentarze... (Podpowiem - u mnie dochodzi 3 w nocy...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nie będę się znęcać nad Maluszkiem - Małgoś jest po drugiej stronie oceanu (tylko nie pamiętam, którego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To tym bardziej musisz wpasc do mnie i postudiowac komentarze... (Podpowiem - u mnie dochodzi 3 w nocy...). a to gdzie jesteś lece do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nie będę się znęcać nad Maluszkiem - Małgoś jest po drugiej stronie oceanu (tylko nie pamiętam, którego ) Atlantyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nie będę się znęcać nad Maluszkiem - Małgoś jest po drugiej stronie oceanu (tylko nie pamiętam, którego ) Atlantyckiego. Może być i Atlantycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 brazunia - już wiem Małgoś jest w Niu Jorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To tym bardziej musisz wpasc do mnie i postudiowac komentarze... (Podpowiem - u mnie dochodzi 3 w nocy...). a to gdzie jesteś lece do komentarzy Braza uwaza, ze czytanie ich to jakas straszna meczarnia, ale nie wierz jej. To bardzo pouczajaca lektura. Niemal same wpisy na tematy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 brazunia - już wiem Małgoś jest w Niu Jorku Noooo. Dzestem. Tak wyszlo. To dobranoc w takim razie. Czestujcie sie, nie zalujcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ale ja głośno nic nie mówiłam o tych komentarzach Dobra, psuka mnie próbuje do czegoś namówić, ciekawe do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To tym bardziej musisz wpasc do mnie i postudiowac komentarze... (Podpowiem - u mnie dochodzi 3 w nocy...). a to gdzie jesteś lece do komentarzy Braza uwaza, ze czytanie ich to jakas straszna meczarnia, ale nie wierz jej. To bardzo pouczajaca lektura. Niemal same wpisy na tematy budowlane. te przecież oczywiście są najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Stuku, Synu Marnotrawny, gdzieżeś się podziewał?? Wszysko w porządku?? Marnotrawny? Ja oszczędny jestem i nie marnuje żadnej trawy U mnie oprócz zdrowia wszystko o.ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzień dobry!Muszę sobie moim gołąbkiem pocztowym zaznaczyć, dokąd doczytałam, bo inaczej znów będę miała mnóstwo szukania. Nigdy nie pamiętam, na której stronie się skończyło.A u nas dzisiaj piękna pogoda! Zachmurzone, chłodno i wiaterek!!! nocy nawet popadało! Aż żal, że mam wypielony warzywniak, bo pogoda stworzona do prac ogródkowych. Może coś wymyślę? A najpierw sprzątanie na dole. Pochwalę się, że wczoraj rzutem na taśmę wygrałam wojnę z praniem i prasowaniem! Wszystko poskładane, wyprasowane to, co koniecznie trzeba prasować!! No dumna normalnie jestem z siebie! Łyżka dziegciu w tej beczce miodu - dzisiaj muszę włączyć kolejne pranie i zacznie się apiat' od nowa. Tylko bez zaległości. No i nawet szycie zaczęłam! Po południu wezmę się za zasłonki do Madzi, bo materiał wylicytowany na allegro już przyszedł na nogach listonosza. Może wreszcie pokażę Madziową szafę. A od wczoraj Andrzej robi szafę u Małgo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja wczoraj wygrałam tylko jedną bitwę z pierwszą (kolorową) partią prania. Bitwa o prasowanie nadal nie rozstrzygnięta. Pogoda taka jak u Ciebie, chyba zacznie padać nawet, ale u nas to od kilku dni normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Pogody zazdraszczam, bo nas męczyły upały. Mam plan na "emeryturę". Latem będę u Ciebie pracowała prowadząc jazdy (za noclegi), bo nad morzem chłodniej. Zimą wrócę do naszego domku w górach. Jak tylko wygram w totka, kupujemy działkę w Beśkidzie Sądeckim. Tylko chyba muszę zacząć grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 dzien dobry, dopiero wstalam i widze ze jakas impreze przegapilam, gdzie cos daja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 przeniosło się do małgosi ale nowa barmanka gdzieś zniknęła i nic nie polewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts