braza 26.06.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To wypijmy za moje powodzenie w poszukiwaniu szafek do kuchni Może jak się uwalę, to będę bardziej optymistycznie podchodzić do tego tematu, teraz czarno to widzę Mam 140cm i muszę na tym zmieścić: zmywarkę, zlewozmywak i jakąś szafkę (albo słupek) na wszystkie duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Reyzel, dzis pija osoby, ktore przyznaly sie do wieku swojego Brazunia, najlepiej wziac jakiegos dobrego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Anjamenku, mi się nie opłaca brać stolarza. Ja chcę tylko kupić zmywarkę, ale moja kuchnia jest tak mała i nieuystawna, że muszę coś wywalić, żeby wstawić tę zmywarkę. Stąd problem. Nie mam zamiaru inwestować w to mieszkanie, bo plany są zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 reyzel na wszelki wypadek nic nie mowi - niby mysli ze przeczeka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 reyzel na wszelki wypadek nic nie mowi - niby mysli ze przeczeka !!!!! cwaniara ania, łaaaaaaaaałllllll ale avatar popadnę w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Anjamenku, mi się nie opłaca brać stolarza. Ja chcę tylko kupić zmywarkę, ale moja kuchnia jest tak mała i nieuystawna, że muszę coś wywalić, żeby wstawić tę zmywarkę. Stąd problem. Nie mam zamiaru inwestować w to mieszkanie, bo plany są zupełnie inne wiem, wiem, ze masz inne plany, a jak brakuje Ci jakiegos elementu w kuchni, to moze cos dobierz w Bodzio, taniej sie chyba nie da, a tymczasowo bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 reyzel na wszelki wypadek nic nie mowi - niby mysli ze przeczeka !!!!! cwaniara ania, łaaaaaaaaałllllll ale avatar popadnę w kompleksy Kasiu, nie masz powodow! tak pokazujecie sie a ja wiecznie w ukryciu, taka skrzywiona jakos jestem na tym zdjeciu, musze jeszcze poszperac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 reyzel na wszelki wypadek nic nie mowi - niby mysli ze przeczeka !!!!! cwaniara ania, łaaaaaaaaałllllll ale avatar popadnę w kompleksy ja juz popadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Anjamen, aleś Ty zmienna jest Dobra lecę szukać szafek!!! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No proszę jakie balety od rana tak cichaczem siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ania to teraz poszlas po bandzie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ania to teraz poszlas po bandzie!!!!!!!!!!!!!!no właśnie i co my teraz mamy zrobić??????? PS. fajne ma też zdjęcie z takiego ichniego zlotu: z secamem i scurem, super tam wyglada, mówię wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ania to teraz poszlas po bandzie!!!!!!!!!!!!!!no właśnie i co my teraz mamy zrobić??????? PS. fajne ma też zdjęcie z takiego ichniego zlotu: z secamem i scurem, super tam wyglada, mówię wam Tym paniom juz nie polewamy, one za duzo wypily i teraz bzdury wygaduja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No nie mogę, dzieciska piją! Dzieciaki moje kochane, toż Wam nie wolno jeszcze, do tego pełnoletnim trzeba być, a tutaj widzę, że tylko z jea i 1950 pogadać mogę. No i jeszcze z Brazą, ten sam szlachetny rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No nie mogę, dzieciska piją! Dzieciaki moje kochane, toż Wam nie wolno jeszcze, do tego pełnoletnim trzeba być, a tutaj widzę, że tylko z jea i 1950 pogadać mogę. No i jeszcze z Brazą, ten sam szlachetny rocznik. nie moge, pokaze malzowi on do mnie STARA mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.06.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 reyzel na wszelki wypadek nic nie mowi - niby mysli ze przeczeka !!!!! cwaniara ania, łaaaaaaaaałllllll ale avatar popadnę w kompleksy Kasiu, nie masz powodow! tak pokazujecie sie a ja wiecznie w ukryciu, taka skrzywiona jakos jestem na tym zdjeciu, musze jeszcze poszperac Dobrze Anjamen, ze mówisz o co kaman, bo bym się nie załapała na imprę Nie przeczeka, nie przeczeka .... Tak tylko jakoś do kompa nie miałam dostępu Ja z tych tez szlachetnych siódemek - o ile dobrze się doczytałam - jak Kolakao ( jakoś tak razem urodziny w sierpniu mamy ). A Kasia toż TY rocznik mojego małża. A przeciez on młody bardzo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.06.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No nie mogę, dzieciska piją! Dzieciaki moje kochane, toż Wam nie wolno jeszcze, do tego pełnoletnim trzeba być, a tutaj widzę, że tylko z jea i 1950 pogadać mogę. No i jeszcze z Brazą, ten sam szlachetny rocznik. nie moge, pokaze malzowi on do mnie STARA mowi No wiesz !!! Jak on moze Depesiu... nie bądź taką surową mamusią i pozwól nam troszkę zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.06.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 http://images30.fotosik.pl/223/b5f1308b76e726d0.jpg moze byc taka?? Super zdjęcie Załuję strasznie, że mnie tam nie mogło być i nie mogłam Was poznać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No nie mogę, dzieciska piją! Dzieciaki moje kochane, toż Wam nie wolno jeszcze, do tego pełnoletnim trzeba być, a tutaj widzę, że tylko z jea i 1950 pogadać mogę. No i jeszcze z Brazą, ten sam szlachetny rocznik. oj już dawno nikt do mnie nie mówił dzieciaku to miłe D: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.06.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 http://images30.fotosik.pl/223/b5f1308b76e726d0.jpg moze byc taka?? Super zdjęcie Załuję strasznie, że mnie tam nie mogło być i nie mogłam Was poznać osobiście. ja tez ogroooomnie zaluje, ze nie poznalam tych slicznych dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts